Превърнете всеки ден до Коледа в емоция със Сердика Център

• 8 397
  • 212
  •   1
Отговори
# 135
Обичам да подарявам адвент календари с козметика, също и да получавам такива, защото козметиката е моята страст.

# 136
Всякакви адвент календари обичам, като малка започнах с шоколадови, но нямах търпение да отварям по едно прозорче на ден. Сега повече предпочитам козметични, но отново ги отварям скоростно. Елемента Surprise ги прави специални.
Весели Коледни празници!

# 137
  • София
Много харесвам адвент календари - предпочитам козметични или такива с разнообразни изненади всеки ден.

# 138
Обичам да подарявам коледни календари на сина ми и на децата около мен, защото те най-много се радват на тях.

# 139
  • Sofia
Много обичам Адвент календари с козметични продукти. Подарявам такива и обичам да получавам такъв подарък. Дават възможност да пробвам различен брой продукти, а малките разфасовки да удобни при пътуване.

# 140
Обичам адвент календарите! На деца подарявам такива с лакомства или на Лего, а за себе си предпочитам календари с козметика.

# 141
  • София
Харесвам да подарявам и да отварям адвент календари. На децата подарявам календари с лакомства/ бонбони или малки играчки, а за мен и приятелки - с козметика или чай.

# 142
Всяка година купувам адвент календари  с козметика и свещи както за мен, така и за сестра ми. Обожавам всеки ден да отварям по едно прозорче и да виждам скъпи маркови продукти които по принцип няма как  да си позволя.

# 143
На децата подарявам шоколадови. Бих се радвала да получа за подарък календар с козметика.
Харесвам адвент календарите, заради приятната емоция от изненадата.

# 144
  • София
За децата купувам календари с лакомства, а аз обичам с чай. Те обичат всеки ден да си сравняват лакомствата, а аз- да си изпия горещия чай след цял ден работа, опъната на дивана. Бих се радвала и на такъв с козметика.

# 145
Обичам адвент календари с различни козметични или грим прдукти. Също много ме радват и адвент календарите с шокалодови изделия, които обикновено купувам за деца.

# 146
С шоколад. Много обичаме шоколад в къщи,  цялото семейство му се радва.

# 147
Обичам да получавам адвент календари с козметика, защото с тях получавам продукти, които понякога дори не бих купила

# 148
Оооообожавам всякакъв вид адвент календари от козметика до чай, шоколади. Спомагат за коледната магия и празничното настроение, всеки ден по-едно подаръче 🤗
Обичам да подарявам и да получвам 😊

# 149
  • SF
Моите любими календари са тези за козметика и грим! Много ги обичам!

Общи условия

Активация на акаунт