Превърнете всеки ден до Коледа в емоция със Сердика Център

• 8 396
  • 212
  •   1
Отговори
# 150
Обичам адвент календари основно на козметична тематика, тъй като харесвам да тествам нови продукти като една типична жена. Тази година видях и интересни календари на различни тематики, има дори и за домашни любимци с лакомства. Като цяло е много приятна идея за подарък и носи празнично настроение. Heart

# 151
Всякакви адвент календари харесвам. На приятелките си подарих козметичен и чаен, на децата с книжки. Аз получих козметичен и със коледни играчки.

# 152
Много обичам адвент календарите и с нетърпение ги очаквам всяка година. Особено много обичам тези с козметика. А миналата година ми подариха адвент календар с вина и много ми хареса всеки ден да опитвам различно вино.

# 153
  • София
Обичам адвент календари с козметика както да подарявам, така и да получавам.

# 154
Обичам да подарявам и получавам адвент календари с козметика. Те ми дават възможност да пробвам нови неща.

# 155
Обичам всякакви адвент календари да подарявам и получавам, най-любими са ми с шоколад, играчки, козметика.

# 156
Обичам да получавам адвент календари с козметика и да подарявам такива.

# 157
Обичам и да получавам и да подарявам адвент календари с козметични продукти, много е приятно всеки ден да отваряш прозорче и да се изненадваш с нещо за себе си!

# 158
Какви адвент календари обичате да подарявате и да получавате като подарък и защо?
Като с всеки подарък обичам да подарявам харесваното и желано от човека, който ще получи подаръка, така че при календарите също зависи за кого и се съобразявам с интересите му. Аз обичам да получавам календари с козметика и арт материали.

# 159
Обичам да подарявам и да получавам всякакви коледни календари-сутрин със ставането да ти започне денят с хапка щастие и  приятна изненада!

# 160
Харесвам много коледни календари  с козметика защото ми носят много празнично настроение.

# 161
Всяка година подарявам адвент календар на сина ми, който е съобразен с възрастта и интересите му. Предпочитам да не подарявам календари с бонбони. Купувам и за себе си - тази година съм заложила на календар с парфюми. Обичаме да започваме деня си с малка изненада от календара Simple Smile

# 162
Обичам да подарявам всички видове коледни календари. Зареждат с положителен тонус

# 163
Обичам да подарявам и да получавам адвент календари със сладки изкушения, защото оправят всяко лошо настроение.

# 164
  • София
Много обичам да подарявам и получавам коледни календари с парфюми или шоколади.

Общи условия

Активация на акаунт