Превърнете всеки ден до Коледа в емоция със Сердика Център

• 8 394
  • 212
  •   1
Отговори
# 165
Обичам да подарявам и получавам козметични адвент календари, защото самата аз много обичам козметиката и изненадите.

# 166
  • Горна Оряховица
Какви адвент календари обичате да подарявате и да получавате като подарък и защо?
С парфюми...защото обичам да тествам нови аромати  Simple Smile

# 167
  • Велико Търново
Адвент календарите са страхотни подаръци, но за да са на място, трябва да се изберат според интересите на получателя си. Подарявала съм с чайове и козметика. Една година правих ръчен такъв за ММ, като му слагах различни изненади всеки ден. Аз бих се зарадвала на календар с коледни предизвикателства и с различни сладки за всеки ден разбира се 😁

# 168
Досега не ми се е случвало да подарявам или получавам адвент календари. Козметичен, с шоколад, чай, парфюми ми звучи добре.

# 169
Обичам всички календари отброяващи дните до Коледа,  носят ми допълнително коледно настроение.

# 170
Нито съм подарявала, нито са ми подарявали коледен календар. Бих се зарадвала на тези на Douglas, The Body shop или друг с козметика.

# 171
  • Пловдив
Обичам козметичните календари, както да ги подарявам,  така и да ги получавам. Всеки ден има приятна изненада,  която те подготвя за празника. Обичам и чаени адвенти, заради различните вкусове.

# 172
  • София
Обичам всички видове коледни календари. Мисля, че допринасят за коледната магия с идеята да чакаш всеки ден някаква изненада!

# 173
Обичам да подарявам календари със лакомства или козметика, винаги радват и се ползват с кеф. Аз никога не съм получавала, така че... надявам се това да се промени Simple Smile

# 174
  • София
За детето адвент календар с играчки или малки бижута.
За мен с козметика и различни аромати Simple Smile

# 175
Обичам адвент календарите, но най-много желая да получа такъв с козметични продукти. Миналата година ми подариха адвент календар с вина и така всеки ден имах възможност да опитам различно вино. Идеята за винен адвент календар много ми хареса и бих подарила такъв.

# 176
Харесвам много коледни календари! Любими са ми тези с козметика и лакомства! Обичам да получавам и да подарявам такива.

# 177
Любими са ни тези с козметика и лакомства!

# 178
  • Враца
Какви адвент календари обичате да подарявате и да получавате като подарък и защо?

Аз обичам адвент календари с мини дози екзотично кафе или чай. Шоколад или мостри на парфюми. Такива бих и подарявала, но засичам предимно с козметика и грим.

# 179
Обичам коледни календари с шоколад и козметика, защото изненадата която се крие зад всяка кутийка, ме кара да очаквам следващия ден от календара с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт