Превърнете всеки ден до Коледа в емоция със Сердика Център

• 8 394
  • 212
  •   1
Отговори
# 180
  • EU
Адвент календарите са ми любими, харесва ми очакването и изненадата. Обичам да получавам и подарявам парфюми.

# 181
  • София, Дружба 2
Обичам да подарявам и да получавам адвент календари. Любими са ми тези с козметика или  парфюми.

# 182
Дъщеря ми е фен на адвент алендарите с козметика и обичам да я зарадвам с такъв подарък за Коледа Simple Smile

# 183
Обичам да подарявам всички видове адвент календари. Зареждат с положителен тонус

# 184
Обичам всякакви адвент календари и най- вече такива с козметика или вино Wink

# 185
  • Някъде там
Обичам всякакви адвент календари.
Особено такива с храна.

# 186
Обичам да подарявам козметични и шоколадови адвент календари. Ще се зарадвам на такъв с мини парфюми.

# 187
  • София
Обичам да подарявам и да получавам адвент календари с козметика, парфюми и сладки неща за хапване. И чакам с нетърпение внукът ми да порасне, за да му подарявам такива календари и да го радвам.

# 188
Обичам на мен да ми подаряват адвент календари или аз да си ги купя.
Любим календар ми е с продукти skin care!!Любим, защото продуктите са малки и подходящи за път и винаги ги взимам с мен, когато искам да пестя от място в багажа(особенно при полет)

# 189
Обичам да подарявам и получавам козметични адвент календари или с чайове.

# 190
На децата подарявам шоколадови адвент календари, аз обичам с козметика, но бих пробвала с чай и кафе.

# 191
Харесвам всякакви адвент календари. Бих се зарадвала на такъв с парфюми или чай.

# 192
Шоколадови. Козметичните не ги харесвам, защото има голям вероятност да не ползвам повечето продукти.

# 193
Обичам да получавам всякавки адвент календари, защото ми носят много празнично настроение. Обичам да подарявам адвент календари с козметика на моите приятелки 😍 🍀

# 194
Обичам да подарявам всички видове адвент календари.

Общи условия

Активация на акаунт