Нашите second hand находки- тема 49

• 83 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Сумата за безплатна доставка в ремикс вече е 140 лв.
Не ги разбирам. Имат толкова много поръчки. Само в нашият град виждам офиси на Спиди, пълни с техни кашони , а те все повече качват и качват сумите

# 181
Пълни алчняри са тези Ремикс. И доставките им по 7+ лв.

# 182
Еее, верно ли?..
И аз не ги разбирам какво целят, проверяват докъде е толерантността на клиента ли, що ли....

Btw, имате ли някакъв проблем със сайта им?  Че аз, от час някъде, не мога да си вляза в акаунта( където са поръчки, връщане, промо кодове и т.н.), иначе в "любими" влизам, но в другото- не( ползвам браузъра, не приложението)

# 183
Сумата за безплатна доставка в ремикс вече е 140 лв.
Не ги разбирам. Имат толкова много поръчки. Само в нашият град виждам офиси на Спиди, пълни с техни кашони , а те все повече качват и качват сумите
При мен безплатна доставка в ремикс излиза  129 лв.
Само преди около 4 месеца беше 89 лв., след това 99, сега 129, но няма да се учудя ако скоро се повиши още повече...

# 184
Ремикс имат някаква коледна игра с кодове. 40 % намаление код се възползвах за нови сникърси и сандали на платформа. Единично с доставката ми излизат по 18 лв. Дано този път да отговарят на номерата, че ми омръзна да връщам.

Дойдоха днес и отговарят на номера Simple Smile Сандалите са невероятно меки. Платформата буквално приятно пружинира под крака. Гуменетките са перфектни и улеснението да ги обуеш през ципа без връзките си е тотал мързелива работа.

# 185
Нямаше да се сетя да си обувам през ципа Wink щях да помисля, че е декоративен Wink
Аз вчера получих една пратка ама май само едно нещо ще оставя. Днес пуснах друга поръчка.

# 186
  • sofia

Палтенце от Манията - онлайн!
Доволна съм!

# 187
  • Бургас
Хумана, по 7 лв , на Апостол Карамитев
Скрит текст:

# 188
Lina, туниката/ рокля в средата е точно мой тип. Със здраве да си я носиш!

# 189
На мен ми харесват плисираните полички. Браво!

# 190
  • Бургас
Ммм, синята пола с фигурите е страхотна! Още утре или в неделя ще наобиколя трите магазина в центъра.

# 191
  • Бургас
Аз обикновено ходя в Хуманата на Апостол Карамитев или тази срещу Стоматологията. Но, въобще не харесвам тази до хотел България. Никога нищо не съм си купувала от там.

# 192
  • Бургас
От тази зад х-л България взех последно комплект от 10 чифта чорапи Jack &Jones за 22 лв. Страхотни са! Купих ги на мъжа ми, но му прибрах половината в крайна сметка Wink
В магазина в Славейков също има хубави неща.

# 193
Аз обикновено ходя в Хуманата на Апостол Карамитев или тази срещу Стоматологията. Но, въобще не харесвам тази до хотел България. Никога нищо не съм си купувала от там.

В Хумана ходя,когато са вече на 7-8 лв  и надолу...
😂.Иначе на ново зареждане -еми дамско яке 55 лв-ново в аутлета на Ремикс,Мания е толкова.Скъпи са им цените.

Харесвам Мания магазините аз.

Ходя и аз на Стоматологията и долу до общината,А от тази до х-л България-,взех си потник на Задиг и Волтаре с етикет за 7 лв 😂

Последните ми поръчки от Ремикс,едната я чакам 😊,другата отложих 😁🤷🏿♀.
После ,къде ми била заплатата..Ама пусти кодове 😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 22:03 от bulgari_bs

# 194
Аз имам доста поръчки. Връщам, поръчвам, въртя едни пари Wink
Скрит текст:
тези ги върнах, не уцелих размера

Скрит текст:
тези ги оставих

Скрит текст:
Тези ги чакам

Общи условия

Активация на акаунт