Нашите second hand находки- тема 49

• 83 288
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Аз за боклук също съм си мислела, но те са с малки дупки отдолу и не стават за това. Та затова да ги хвърлям всеки път.

# 286
Просто ги събирам и предавам за рециклиране, както и кашоните. Няма драма, решението е просто.
Аз за боклук също съм си мислела, но те са с малки дупки отдолу и не стават за това. Та затова да ги хвърлям всеки път.

# 287
Аз им намирам приложение.
Сега сложих продуктите за връщане в торба за боклук и го олепих с тиксо

# 288
Никога не връщам кашони или кутии. Плик само и в Спиди си ги слагат допълнително в техен

Ако в плика връщате кутии с чанти и/или обувки и те (кутиите) се намачкат много докато стигнат до тях, няма ли да е проблем?
В какъв плик ги носите? За първи път чувам, че има опция Спиди да слагат (безплатно?) в техен плик. Да не би просто във Вашия клон да са много услужливи? Smiley

# 289
  • София
Днес за сина ми чисто нови, необувани зимни боти на Primigi за 15 лв.

# 290
  • Stuck in a moment
Супер са ботите, чудесна находка!

# 291
Тези получих от Ремикс за 29 лв. Чисто нови. Меки и удобни.
За другите писах " неописан дефект". Утре ще връщам 3 пратки- 2 мои и 1 на мъжът ми.

# 292
Никога не връщам кашони или кутии. Плик само и в Спиди си ги слагат допълнително в техен

Ако в плика връщате кутии с чанти и/или обувки и те (кутиите) се намачкат много докато стигнат до тях, няма ли да е проблем?
В какъв плик ги носите? За първи път чувам, че има опция Спиди да слагат (безплатно?) в техен плик. Да не би просто във Вашия клон да са много услужливи? Smiley
Дрехите връщам само в техните пликове, същите в които ги получавам. Обувките се връщат с кутиите им.
Отговорих на питане, в което беше показана снимка с една дреха в плик, която беше на дъното на голям кашон

# 293
Последната поръчка от Ремикс:
Скрит текст:

Този път нищо няма да връщам. С изключение на черното яке, всичко е ново с етикет.
Въпросното яке го бяха описали с пълнеж полиестер, а то се оказа с пера и пух.

# 294
Еййй хубава изненада:) на мен обратното ми се случи на два пъти, но се радвам че има и обратните изненади

# 295
Да,и при мен така се получи с последната поръчка на яке.... Беше описано за подплата полиестерна вата,а якето си е с пълнеж от гъши пух,както и за цената от 23лв. си беше топ находка.

# 296
Имах код и се сдобих с чудесно яке с подплата пух и пера, за.... 17 лв. Какво му плащаш🙂 Панталончето на Бенетон също излезе евтино, а има 40% вълна и точно за сега. Доволна.

# 297
Не знам какво им се радвате на тези цени 20-30-50 лева дори и за качествени дрехи.. според мен това е скъпо! Всеки си знае джоба, но аз съм се ограничила да купувам дрехи на кг. и никога не съм давала такива пари за дрехи втора употреба, а имам същите найодки- пухено яке, блузки коприна, вълнени, абе истински бижута, за стотинки или макс 2-3-5 лв

# 298
Аз се радвам на всичко, което ми стане, защото в нормален магазин мой размер няма. Затова се радвам на всичко.

# 299
Въобще не се радвам, но с две деца нямам никаква възможност да обикалям. А в кварталните ВУ (МПулс и Дрехата) отдавна не съм попадала на запазени дрехи за левчета, камо ли за стотинки.
Преди години в Хумана редовно имаше дрехи с етикет за по 1лв, а в Мания оставаха нови дрехи в последните дни преди зареждане в зала Б. В Зиг-заг също съм намирала запазени дрехи на смешни цени. Но тогава имах възможност да отделям един ден в седмицата за ВУ пазаруване и като мина през 5-6 магазина, все ще изскочи нещо интересно.

Общи условия

Активация на акаунт