Нашите second hand находки- тема 49

• 82 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Повтарям се - ако искате да вземете някакви пари - снимате, описвате и качвате във фейсбук, базар, олх. Ако искате просто да освободите място - изпращате на Ремикс.
Параноир, благодаря !  От съвсем скоро следя темата. С майка ми предимно от втора употреба си купуваме.

# 466
Пристигна ми поръчката от Ремикс, много съм доволна, пиша я много успешна. Вчера уж само щях да разглеждам и нали имаше намаления за Любими и пак поръчах.
Скрит текст:

# 467
  • Свети Влас
Благодаря, нямаше нужда да сте груба, вече разбрах !

# 468
  • Пловдив
Туника от група във фейса

# 469
Последната ми поръчка от Ремикс
Черният остава, късите- не

Тези ги връщам

За децата. Паснаха им. Маратонките светят

Ботушите остават. Роклята ми стои като балон и ще в връщам.

Панталона да, блузата - не

# 470
Севда_, можеш ли да измериш стелката на сандалите Loap?
Ще помоля да споделиш и дали са с меки подметки.

# 471
Севда_, можеш ли да измериш стелката на сандалите Loap?
Ще помоля да споделиш и дали са с меки подметки.
И аз се нареждам за същото,че отдавна ги гледам и съм ги набелязала,само че друг номер.

# 472
От Мания в Пловдив, по 1 лв/бр.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

А това е от Фреа, по 3 лв/бр.

# 473
Не се научих да пазарувам онлайн и това си е! Не знам кой размер съм, като се има предвид, че имам дрехи от С до Л и всичките чи стават Confused
Как определяте размера по снимка?

Странно е да имаш дрехи от С до Л и да ти стоят по един и същи начин. За поли и панталони е сравнително лесно да се ориентираш в размера - измерваш си талията (като обръщаш внимание ниска или висока е талията на дрехата, защото тогава мярката е различна), вътрешната дължина и външната дължина на крачола на любимия ти панталон. С полите по същия начин, като аз например винаги гледам и описаната дължина на полата, че понякога на снимка не личи до коляното ли е, до прасеца ли е, дълга ли е... Не се сравнявам с пластмасовите манекени по снимките, те са една идея по-високи от мен и дрехата ще ми стои различно. За поли имам определени дължини, които не ми стоят добре, и като видя такава в описанието, пропускам.
С блузите и роклите ми е сравнително лесно, знам на кои марки съм ХС и на кои - С.
Най-трудно ми е с връхните - сака, палта, якета... Там за някои марки само съм сигурна.
Обувки по принцип не купувам, защото не се доверявам на измерването на стелката и защото все ми се струва, че обувките от естествена кожа, каквито единствено купувам, все имат някакви проблеми.

# 474
  • София
Може ли в Ремикс да се променят артикулите в направена поръчка, която е в статус “отложена”?

# 475
Може ли в Ремикс да се променят артикулите в направена поръчка, която е в статус “отложена”?
Не

# 476
  • София
Когато е отложена поръчката, се обаждам , казвам номер на поръчка и артикул и го премахват....това съм правила поне 10 пъти в годините👍🏻...

# 477
Пуснах днес една поръчка с дънки и тениска на tommy от ремикс . Ама направо се оливат с тия доставки вече 🤨

# 478
Някой скоро беше писал за Dressyou. Бях го забравила този сайт , но след напомняне за него бързо се сдобих с три долнища на анцузи - два за мен, един за ММ. Трите с цена на доставката ми излязоха 18 лв. Трите са фирмени, единия е на Kappa за ММ, моя единия е любимия ми Crane. Не бяха описани като нови, нямаха етикети, но за мен това не са носени дрехи. Малките етикети със състав и инструкции за пране нямат следи от пране. Най-приятното беше, че пратката имаше преглед на място при куриера. Доволна съм от покупката , особено , че бройката ми излезе по 6 лв. с доставката.

# 479
Не се научих да пазарувам онлайн и това си е! Не знам кой размер съм, като се има предвид, че имам дрехи от С до Л и всичките чи стават Confused
Как определяте размера по снимка?
beki8, разбирам те, а и нищо странно няма според мен да имаш дрехи от с до л, просто преобладаващите ти дрехи са твоя размер. Някои тела предразполагат за малко по-голям риск с онлайн-а, също и значение има вида дрехи(рокля, гащеризон, блуза, различен стил блуза и т.н и т.н), материя, ценовия клас (имам любими дънки на HM, купени от магазина им евр. 38 размер (аз съм с/хс, леко са ми широки в крачолите, висока талия - супер ми стоят напълно пасват), отслабнах малко и виждам в ремикс същите 36-ти номер европейски, нови с етикет - взимам и - големи са ми яко Astonished). Т.е самият производител си шие както му дойде. Нов клин с етикет xxs на Noisy Мay от Ремикс ми е голям, повечето марки съм 34/36, т.е не съм xxs.
После имам големи рамена и блузи може и до М, а и до Л да стигна, рокля без разтегливост размер с ми е голяма в талията и ханша, но не мога да закопчая заради размера на гръдния кош.

Размера който гледам в Ремикс е С/ХС, но може да се случат разминавания, а с 8лв доставка не си струва, затова някакви ежедневни дрехи взимам само за да си допълня, ако има условие за минимална сума при кода за отстъпка.
Пазарувам предимно нови дрехи и обувки от Ремикс от много години - втора употреба се е случвало да взимам марки за планинска екипировка и дрехи за ремонт например - всичко ми е било безупречно като състояние. Към момента много рядко имам добри попадения за дрехи в Ремикс(миналата година за цяла година съм взела яке Helly Hansen, ново с фабричен дефект за 17лв. дефекта беше супер незабележим - нещо като драскотина под мишницата).Сега съм започнала да следя само за нови обувки, и да тъпи са им размерите на стелката, но за някои марки не са виновни те. Пример - взимам миналата година едни wolfskin маратонки сложени в 37 номер, размер на стелка 22,9, което си е 36 - те и затова са останали непродадени дълго време и ги взех за 40лв, идват и на кутията пише стелка 22,9, ама не е и са ми малко големи Laughing

Находки от Ремикс за последната седмица са ми
- Columbia нови за 27 лв.
- Crocs нови за 15 лв.
Преди това имам нови timberland челсита за 37 лв., но много отдавна.
Моето дебнене се състои в следното - чакам да ми пратят персонален код - последният ми беше за 35%, и започвам да слагам в любими, имам филтри по марки и състояние и гледам само тях, че иначе ще падне голямо ровене. Тези конкретно Columbia маратонките бяха първо 150, след това 120 дълго време и една сутрин станах по-рано - към 5 и ги гледам 40 и малко и с кода ги намали още. Но подобни находки са си редки вече. Някога имаше много повече попадения - salewa водоустойчиви якета си взимах редовно нови за по 20лв макс.

Общи условия

Активация на акаунт