Магазини Pepco 14

• 97 888
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Видях такава в джъмбо но не схващам каква и е идеята ?

# 526
Май да не разнася парченца от тоалетната из жилището.

# 527
  • София
Като излиза от тоалетната, ако в лапите има пясък, бентонит или часткнотж биоразградима тоалетна да остават на тази постелка.

За Джъмбо не бях се сетила, че могат да предлагат такива постелки.

# 528
  • Варна/Благоевград
Здравейте някой знае ли кога има по голям шанс да са заредени нещата от новата брошура, че два пъти ми се е случвало да ходя в първият ден на новите артикули и продавачите бяха възмутени как съм очаквала да ги има нещата още в първият ден ....?

# 529
Здравейте някой знае ли кога има по голям шанс да са заредени нещата от новата брошура, че два пъти ми се е случвало да ходя в първият ден на новите артикули и продавачите бяха възмутени как съм очаквала да ги има нещата още в първият ден ....?
Вчера бях в нашия магазин, блузите и клиновете от 1ва страница бяха заредени. Сториха ми се много приятна материя. Други неща не са видяла, но не съм й търсила. Имаше много намалени тениски за децата , по 1.50 и 2.00 лв, дънки за тинейджъри за 9 лв.

# 530
  • София
интересна логика има тази служителка, явно търси да се заяде, в нашите два филиала даже ден, два по рaно съм вижадала неща от брошурата, иначе да напълно нормално е да очакваш да го купиш още първия ден, нали това рекламира брошурата им всъщност

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 18:33 от Pg483

# 531
Аз днес си купих свещите от брошурата ... 😳 Не са това което си представях, докато я разглеждах ! Три малки ..много малки свещички, но са симпатични и ми се връзват на обстановката 😂  За другите неща от брошурата не съм и гледала. Взех си и една кафеникаква блузка с къс ръкав, много лека материя. Доволна съм ! 😁

# 532
Здравейте, момичета!
Знаете ли по кое време долу-горе пускат детските ватирани клинове? Тези с леката вата. Септември, октомври?

# 533
В Пепко има ли неща за къмпинг? Не търся нещо конкретно. Иска ми се за запалени къмпингари да взема нещо за подарък символично.

# 534
  • Бургас
Здравейте.
В Шумен има ли Пепко и ако има къде се намира горе долу? В сайта им не видях да има за този град. Имам път натам тези дни и се чудех.

# 535
В Пепко има ли неща за къмпинг? Не търся нещо конкретно. Иска ми се за запалени къмпингари да взема нещо за подарък символично.
Има комплект за пикник, има постелки и други неща имаше

# 536
Има комплект за пикник, има постелки и други неща имаше
Аз в обедната отидох. Не намерих, питах и те ми казаха, само постелки и надуваеми дюшеци, комплекти за пикник не ми показаха и аз не видях.

# 537
При нас имаше едни шарени сгъваеми одеяла - приличат на чанти с дръжки от плат - от едната страна е в ярки цветове, а от другата - като станиол. Но те са още от началото на лятото, може да са свършили на някои места.

# 538
Здравейте.
В Шумен има ли Пепко и ако има къде се намира горе долу? В сайта им не видях да има за този град. Имам път натам тези дни и се чудех.

# 539
В Пепко има ли детски палатки за игра? Моята госпожица прави палатки от възглавници и все на това играе от няколко дни, но ми се иска да ѝ взема истинска.

Общи условия

Активация на акаунт