Магазини Pepco 14

• 98 902
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Ох, и аз доста ги загледах есенните джунджорийки, но взех само една малка жълта вазичка, коята е всесезонна, и ще я ползвам за кокичета. Имаше много сладки дървени гъбки с мъниста отгоре, едни гномчета с шапки, но не взех защото си представям как им бърша праха... И после къде ще ги прибирам... Коледните неща ми стигат. 🙂

# 571
И аз харесах дървените гъби, които са и изненадващо тежки.
Но взех две стъклени и реших, че за сега ми стига.

# 572
  • София/Севлиево
А венци имаше ли в Пепко или само от Синсей?

# 573
В Пепко не видях венци, но имаше едни стъклени глобуси с есенна декорация вътре.

# 574

В нашия Пепко имаше венец преди няколко дни, но беше само един - не знам дали е останал от миналата година или е от новите неща.

# 575
И аз не видях венец, но както казах, не можах да разгледам хубаво, може и да не съм видяла.

# 576
  • Beyond the stars

Имаше и в Пепко при нас, въпреки че беше доста обрано откъм декорации.
На връщане от морето в Гоце Делчев доста неща харесах, ама за друго бях влязла набързо и оставих за вкъщи като се приберем да мина, ама нищо общо из нашите Пепковци.

# 577
Айде и аз да се разпиша,минах имаше даже за Хелоуин нещица,взехме нещо светещо с духче на батерии за голямата,свещ с гъбка ❤️и папка със спирала вътре с джобове,дрехи за децата.
Така и не си харесах чаша.
Оранжевата показана не я видях 🤷

# 578
Потвърждавам, че в Пепко има венци Simple Smile Цената е 8лв.

# 579
О, аз имам такъв от миналата година, бях забравила Joy Днес минах набързо и си купих металната кутия, много е сладка.

# 580
  • София

От днешното посещение в пепко
Стъклена тиква / 2л съвместимост - 10лв
Чаша тиква - 2.50 лв от миналото посещение ( днес вече я нямaше)
Есенна свещ с капаче - 8лв - голяма е ( и нея днес я нямаше вече)
и стъклена оранжева тиква свещ - голяма (от миналата година ) , днес имаше същите свещи ,но мини на цена около 4лв.
Почти нищо не беше останало от есенното зареждане за жалост.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 23:24 от paranoir

# 581
Винаги така правят още преди да е дошъл официално сезона или празника всичко свършва 😃

# 582
  • София
Не разбирам при такъв голям интерес защо не зареждат по - голями количества 🤷‍♀️
Буквално преди 3 дни купих чашата и свеща , днес тях ги нямаше , но имаше нови неща ( стъклената тиква и нови свещи + костюми за деца )

# 583
видях го в едно пепко но много бързах и реших че щом го има там ще го има навсякъде ..да да ама не 4 други магазина обиколих уви не знаеха изобщо какво е и се върнах пак там където го видях въпреки че ми е много краен квартал ..

# 584
Какво е това? Вижда се, че е кутия, но как е описана на етикета?

Общи условия

Активация на акаунт