Магазини Pepco 14

• 97 357
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Да, миналата година беше "твоят коледен магазин" (май имаха такава реклама).🙂 Не знам в другите магазини как е, но на Пещерско голяма част от коледните неща са в дъното в левия ъгъл, наистина малко забутани стоят там (да не говорим, че е малко тясно и даже бях видяла и някакви счупени стъклени свещи в кутия- явно бутнати от някой клиент)...

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 19:13 от dolce miele

# 736
Морковелка, в магазина в Тракия вече няма от плюшките, които търсиш.

# 737
За любителите на коледни свещи препоръчвам.
Мирише уникално на коледни бисквитки. Ароматът е наситен без да е остър или дразнещ ,балансиран е.

# 738
Благодаря !!!
Щях да я подаря на едно детенце, но нищо следващата година, ако има.

# 739
За любителите на коледни свещи препоръчвам.
Мирише уникално на коледни бисквитки. Ароматът е наситен без да е остър или дразнещ ,балансиран е.

Аз като луда по свещите да попитам - каква е цената и колко е голяма ? Струва ми се от големите, но така ли е 🤔🤔🤔🙄

# 740
От големите е. Струва 6 лв.

# 741
Морковелке аз мога да ти съдействам за джинджифиловото стига да го срещна някъде по магазините аз издирвам нещо друго и затова обикалям постоянно

# 742
Благодаря за споделената коледна свещ. Аз съм от обожаващите свещи и специално тези в Пепко много ми харесват. Ще потърся и тази Simple Smile

# 743
Благодаря !!!
Щях да я подаря на едно детенце, но нищо следващата година, ако има.
Морковелка, днес вечерта имаше от играчките в Смирненски до Кауфланд. И момиченца, и момченца имаше, специално заради теб погледнах.🙂 Малко са забутани, но мога да обясня къде в магазина стояха, ако още те интересуват.😉
Аз търся дозатор за течен сапун, бежов с ефект на камък. Взех си вече "чаша", но дозаторите свършили...😑
Някой може ли да пусне линк към актуалната брошура?🙂

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 22:38 от dolce miele

# 744
  • София
Мили дами,
заповядайте в новата тема:
Магазини Pepco 15
Хайде да се преместим там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт