Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 740
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Много благодаря! Ще разгледам и пробвам! Ще споделя опит!

# 226
Бяхте похвалили една спирала за очи на катрис не я намирам коя е назад в страниците може ли линк

# 227
Janice_ нямам претенции , но ми се струва че спрей или крем ще е най-добре! Или ако има нещо което сте ползвали и е много добро...

На мен ми вършат работа Syoss спрей, Balea термозащитите, както и крема на Олиосета - вече май го има и в Лили. Не утежняват косата.

# 228
Преди няколко месеца купих тази на TRESemmé и много ми допада.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/tresemme-sprey-za-toplinna-zasht … 710447240953.html

# 229
Фрау, още не съм, привършвам някои отворени наличности и ще споделя мнение, когато пробвам маската и балсама от серията. Ароматът обаче е наистина 1:1 с Извънземното.

# 230
Бяхте похвалили една спирала за очи на катрис не я намирам коя е назад в страниците може ли линк
аз имам въпрос никой не ме отразява е думи нямам за какво е тази тема да попитам

# 231
Обикновено тук хвалят спиралите от серията Принцес на Катрис. Обаче дали точно нея търсите, не знам. Щом казвате, че екоментирана няколко страници назад, може да върнете и да я потърсите.
Ако става дума за принцесите:
https://www.notino.bg/search.asp?exps=lash%20princess

Лилавата и зелената са най-хвалените в темата.

# 232
аз имам въпрос никой не ме отразява е думи нямам за какво е тази тема да попитам

# 233
Обикновено тук хвалят спиралите от серията Принцес на Катрис. Обаче дали точно нея търсите, не знам. Щом казвате, че екоментирана няколко страници назад, може да върнете и да я потърсите.
Ако става дума за принцесите:
https://www.notino.bg/search.asp?exps=lash%20princess

Лилавата и зелената са най-хвалените в темата.
да това ми трябваше но каква е разликата между двете искам да пробвам една от двете да нее много суха да разресва миглите без да ги напластява изкуствено

# 234
Има ги Plex, не са лимитирана серия.
...

Аз ги издирвах из цяла София - няма нищо останало от Плекс серията, дори етикетите им бяха махнали. Казаха, че временно била спряна, но не знаели защо и докога.

# 235
viara1912, имам лилавата по препоръка от форума, но не ми хареса особено. Според мен напластява точно по начина, по който не искате да ви стават миглите.

За Плекс серията не мисля, че е лимитирана, обаче в ДМ в България зареждат както и когато решат. Затова писах, че може да не се намира вече или не във всеки ДМ.

# 236
Момичета, препоръчайте пяна за коса. Имам 2 на Балея, ами никакъв ефект .. Косата ми е чуплива и бухнала, използвам я за приглаждане и оформяне.

Nestle93, аз бих препоръчала, но не дрогерийна. Milkshake Whipped cream. От Нотино си я взимам.

# 237
viara1912, имам лилавата по препоръка от форума, но не ми хареса особено. Според мен напластява точно по начина, по който не искате да ви стават миглите.

За Плекс серията не мисля, че е лимитирана, обаче в ДМ в България зареждат както и когато решат. Затова писах, че може да не се намира вече или не във всеки ДМ.
коя на катрис препоръчвате

# 238
Не препоръчвам на Катрис, аз използвам на Мейбълин.

# 239
Аз похвалих в друга група тази спирала на Catrice.
Иначе показата на Essence също си я закупих по препоръки от друга група и е наистина страхотна, дори ми харесва повече от тази на Catrice.

Общи условия

Активация на акаунт