Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Фрау, не съм я виждала в нашите ДМ-и, ще следя и ако попадна на нея ще я купя.
Днес си я купих от ДМ на Сан Стефано Плаза, имаше много бройки.

# 241
Аз похвалих в друга група тази спирала на Catrice.
Иначе показата на Essence също си я закупих по препоръки от друга група и е наистина страхотна, дори ми харесва повече от тази на Catrice.
коя е тази на есенс на мейбълин имам суха ми идва

# 242
Child of June, благодаря за инфото, но съм от Варна.

# 243
Аз похвалих в друга група тази спирала на Catrice.
Иначе показата на Essence също си я закупих по препоръки от друга група и е наистина страхотна, дори ми харесва повече от тази на Catrice.
коя е тази на есенс на мейбълин имам суха ми идва
Аз не разбирам какво точно искате. Попитахте - препоръчаха ви. Никой не знае вие каква консистенция търсите. За мен спиралата може да е супер, а на вас хич да не ви харесва. Проба - грешка му е майката.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 09:42 от лорелай

# 244
Отгоре на всичкото спиралата Princess e на Essence.
Ползвайте по някоя запетайка, че не ви се разбира какво искате и какво имате.

# 245
raliuch, имам опит с тези продукти, какъв предпочиташ да бъде под формата на пяна, спрей, крем или олио?
Jungle fever термозащитен е и разплитащ заглаждащ косата не омазнява и мирише на бонбони.Вече цената е около 25, 30 ,лв зависи от къде го поръчате

# 246
Имаше я лятото, а май и розова имаше. Мислех, че са за тийнейджъри и не съм купувала
Има ги тези маски. Вчера ги видях, затова се цитирам

# 247
Следвам една дерматоложка, която е германка и дава полезни съвети в грижата за кожата. Попадна ми това нейно късо видео в инстаграм, където препоръчва продукти от ДМ за зимата:
https://www.instagram.com/p/C0zJP6TqGBP/

Хвърлила съм око на първите три продукта - маската за ръце на Балеа, серума с пепдити на Алверде и крема за тяло на Микса. Тези дни ще отскоча до ДМ, за да се възползвам и от талоните.

# 248
  • Някъде там
Следвам една дерматоложка, която е германка и дава полезни съвети в грижата за кожата. Попадна ми това нейно късо видео в инстаграм, където препоръчва продукти от ДМ за зимата:

Хвърлила съм око на първите три продукта - маската за ръце на Балеа, серума с пепдити на Алверде и крема за тяло на Микса. Тези дни ще отскоча до ДМ, за да се възползвам и от талоните.
Eх. тази Микса.
Сега доста инфлуенсърки я рекламират в Инстраграм. Накрая ще отида да си купя и аз Simple Smile

# 249

Eх. тази Микса.
Сега доста инфлуенсърки я рекламират в Инстраграм. Накрая ще отида да си купя и аз Simple Smile
Продуктите за тяло са им много хубави. Пробвала съм всички измивни и лосиони, кремове за ръце. За лице обаче не всичко е ок.

# 250
Преди харесвах хиалуроновия лосион. Сега вече не. Лепкав ми е . Ужасно много. Не е мазен, а само лепкав, некомфортно е. След изсъхване кожата седи с много неестествена лъскавина. Точко като след полепване на белтък от яйце по кожата, като готвя и засъхне. Балсам за устни на микса, приятна миризма, лесно нанасяне. Слагам преди сън и се будя с устни опънати от сухота, със заличени по тях линии. Преди от един измивен техен гел против несъвършенства и за чувствителна кожа, ми излизаха пъпки... Тая марка вече съм я зачеркнала. Имах и кремове за лице, изхабих ги, но не съм подновявала. Много доволна съм оставала от продукти, които вече не се предлагат или поне не и  при нас.

# 251
Аз от 6-7 години за тяло рядко използвам друго освен Микса, наистина продуктите им са много хубави.

# 252
Даа, точно и аз това щях да напиша за хиауроновия лосион за тяло на Микса. И на мен ми лепкаше, а бях чела много позитивни коментари, преди да си взема. Не ми се видя и кой знае колко хидратиращ. Доизхабих го, но не бих го купила отново.

# 253
Здравейте, момичета. Някой да е използвал тези продукти на Doori? Боря се с косопад.

# 254
Аз пробвах 2 шампоана та дори освен омазнена коса друго не видях 50 лв хвърлени на вятъра...

Общи условия

Активация на акаунт