Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 817
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Ползвала съм тези продукти на Доори, както и почти всички на пазара. За моята коса няма по-хубави продукти от Доори. Но тези продукти са за грижа за дължините. При мен този пептиден серум върши чудеса срещу косопада:
https://shop.lillydrogerie.bg/rz-raztezh-v-zst-na-kosata

# 256
О, аз Доори ги боготворя навсякъде. За мен от времето по което имаше само Златния еликсир серията на пазара, няма по-добри продукти. Единствено медената серия не съм ползвала. През годините съм взимала и много други неща за проба, обаче винаги се връщам към Доори. Косата ми расте, здрава е, мека, лъскава, не изглежда изпръхнала, плътна е и не се заплита. Копринени и сатенени ластици направо се хлъзгат по косата ми. Поръчвам от Ремедиум най-често, защото там намаленията са най-изгодни. От Моята козметика поръчвах в самото начало, вече не правят някакви сериозни намаления на сериите, които харесвам. Най-много съжалявам за розово-червената с шен шен - тя беше наистина уникална, обаче вече я няма. Кралската камелия, Златния еликсир и лилавата са ми фаворити.

Ще пробвам и аз Микса за тяло. Искам само да попитам - попиват ли бързо или остават мазен филм по кожата?
Имах един любим лосион за тяло на Nuxe body lait fluide corps. Попиване, хидратиране, аромат - разкош, обаче и него го спряха явно, не го намирам. Има ли някакъв аналог в дрогерията, който сте открили? Благодаря ви предварително!

# 257
Lietome, направо все едно аз съм писала коментара за Доори. Винаги купувам и аз като теб от Ремедиум, най-добри цени имат особено на намаленията.

Не, Микса не оставят мазен филм, имат по-гъсти и по-леки формули. Пуснаха скоро за България, в Германия ги гледах преди година в кутия, а не с помпа, пак са по 400мл, с по-добър състав и малко по-висока цена. Не съм ги пробвала, но при следващото ходене в Лили ще взема лилавият и синият в кутия:

# 258
Съгласна съм с всяка дума, написана за Дори от момичетата преди мен!!

# 259
Идвам да похваля медената серия на Доори. От скоро ползвам шампоана и балсама, косата ми е толкова мека и блестяща, все едно съм излязла от фризьорски салон. Утре ще ми дойде и маската, която беше пусната няколко мнения назад. Златния елексир също е топ попадение.

# 260
Аз никак не съм доволна от Doori златен елексир. Ползвах шампоана заедно с балсама, никога не съм имала по-сплескана коса в живота си. След измиване косата ми изглеждаше така сякаш не е мита изобщо.
Иначе четката им за коса и маската тип шапка са страхотни и незаменими за мен. Подарила съм на почти всичките си приятелки и всяка една е възхитена.
Само в Пловдив ли така жестоко са ошушкани щандовете в DM с техните марки? Нито шампоани, маски за коса, нито кремовете за лице..
Новия крем на Микса със серемиди, четох, че е много хубав, може да се ползва както за тяло, така и за лице, на косъм съм да си го взема, спира ме само това, че е за суха кожа, а аз със смесена към мазна да не ми дойде тежък.

# 261
Амбър, колко пъти си мила косата си със Златен еликсир? Защото на мен ми бяха нужни поне 4-5 измивания, когато започнах с тях, докато косата ми спре да изглежда сплескана и неизмита. Причината беше, че до този момент не бях използвала безсулфанти шампоани. Тогава четох по темата и разбрах, че има период на адаптация към безсулфатните шампоани.

Не, не само в Пловдив, а навсякъде щандовете с продукти на ДМ са празни. Така е вече от половин година, което е много дразнещо. Уж след НГ казаха, че пускат всичко с новите опаковки и състави, но знае ли се. Всеки ден влизам в немския ДМ и там от месеци има продукти като серията за брюнетки, която в България не съм виждала от месеци.

# 262
Да, навсякъде е празно в ДМ. Поддържат по-ниски цени от Лили, но каквото търся, все нямат.

# 263
Зависи и от продуктите, защото някъде в Лили са по-евтини. Например тези лосиони за тяло на Микса, които са в кутии, а не с помпа са по 12 и нещо в Лили, без да са намалени, а в ДМ са 17.

# 264
  • Някъде там
Като сте на вълна Doori, да попитам какво мислите за копринения серум на марката и маската им за коса с арган?Ето за тази маска питам.

# 265
Коприненият серум е разкошен, но ми идва твърде висока цената и затова не го купувам, не го намалят особено много него.

Медената ще пробвам като приключа с лилавата.
Ще взема и Микса за тяло да тествам лилавия или синия. Благодаря!

# 266
Амбър, колко пъти си мила косата си със Златен еликсир?
Използвах си докрай шампоана и балсама, не обичам да изхвърлям продукти. Аз си мисля, че косата ми не обича такъв тип бесулфатни продукти, по принцип съм с мазна коса и на това го отдадох.

# 267
Не съм пробвала нищо от яйчената серия, а коприненият серум наистина си заслужава парите, купувам го за по 32 лева, когато го намалят в Ремедиум, иначе е доста скъп. Но е икономичен и го използвам много време.

# 268
може ли линк лъм въпросния серум, от където и да е?

# 269
От яйчената серия на Доори съм пробвала само кремовете за ръце, праскова и лимон. Много омекотяват и не оставят мазен филм.
Идвам да похваля маската от медената серия, косата ми е много мека, не се заплита и лесно се оформя.

Общи условия

Активация на акаунт