Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 73 156
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Взех си наскоро един намален лак за нокти на Catrice Dream in SOFT GLAZE. Много симпатично блестящо и нежно розово.
Лакът е отвратителен. Дори след 30мин. съхнене на тънък слой може да бъде отлепен като гума, но дори и да го опазите започва да се лющи още на следващия ден.
Покривноста е слаба и като розово блясък върху ноктите, ще го използвам за краката, но не си заслужава

спирала за мигли The Balm - Mad Lash Mascara придава много естествен вид на миглите без обем или удължаваме. Мисля, че ще работи на очи без грим. Аз слагам пове сенки и се губи сред тях, харесва ми течността й, не ми се е размазвала досега.

Makeup Revolution Mousse - кремообразен руж за лице
Скрит текст:
Squeeze Me Soft Pink - лек розов нюанс подходящ за зимата
Blossom Rose Pink - мауви розово
Лесни за нанасяне, пигментирани, но трайността им e слаба, използвам ги като посложка за прахообразен руж отгоре или нанасям поне още веднъж през деня.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 10:14 от viksdesire

# 466
Момичета, ако пусна поръчка през приложението и пратя снимка на екрана с баркода на ММ, дали има проблем да пратя ММ да я вземе, защото няма да имам възможност?

# 467
Няма проблем, моят мъж винаги минава да ми взима поръчките по този начин.
Направих му и на него профил обаче, та за някои талони с ограничени бройки, да имаме и двамата 😊

# 468
Чудесно, ще направя поръчка и ще му снимам кода, за да я вземе той. Благодаря за инфото. Purple Heart

Дали ще пуснат нови ваучери 1+1 след утре? Наистина чудесно намаление има с тях, възползвах се и двата пъти.

# 469
  • Варна
Тази седмица имам РД,все още нямам купон за РД🙄
Миналата година си го ползвах без проблем, друго не си спомням...
Та,кога пускаха въпросния купон,някой да си спомня?

# 470
На 1ва страница ще откриете информация.

# 471
Тази седмица имам РД,все още нямам купон за РД🙄
Миналата година си го ползвах без проблем, друго не си спомням...
Та,кога пускаха въпросния купон,някой да си спомня?
В деня на РД и ще важи 10 дни след него

# 472
  • Варна
Благодаря Г-жа Рамацоти Simple Smile

# 473
И аз имам 2 олиа за устни на Катрис- няма разтичане.

# 474
Благодаря ви много за обратната връзка относно олиа-та за устни на Катрис! В крайна сметка взех на Есенс, тъй като нямаше на Катрис 020. 😂
Хареса ми как стои на устните.

# 475
Някой пробва ли вече новите на есенс?
Видях, че имат няколко вида, но имаме поне 20бр неотваряни гланца и не взех

# 476

Знаете ли това масло дали може да се ползва в арома дифузер ?

# 477
Ползвала съм го на лицето ми, но за аромадифузер нямам представа.

# 478
  • Стара Загора
И аз не знам дали става за аромадифузер, но миризмата му е много силна. Аз съм си слагала по ноктите на краката против гъбички.

# 479
Аз в шампоан съм добавяла капки от него, мисля че е само за козметични цели. На Денкмит имат масла за арома лампа, конкретно от чаено дърво не съм виждала, но имам такова от портокал, ябълка. Това от портокал го ползвам да махна остатъци от лепило от етикети.

Общи условия

Активация на акаунт