Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 73 150
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Слагала съм такова в аромалампа, но такава обикновена със запалена свещичка, а не дифузер. Дифузер не съм ползвала и не знам какво е по-особеното там.
Действително е много силна и остра миризма, но пък аз го ползвам основно когато съм с настинка и съответно запушен нос, а тогава толкова и усещам миризмата Grinning

# 481
  • Сливен
Предлагам всички талони на ДМ,без за серуми

# 482
  • София
Предлагам всички талони на ДМ,без за серуми

Те изтичат днес.
Дали ще има нови талони?!

# 483
И аз не знам дали става за аромадифузер, но миризмата му е много силна. Аз съм си слагала по ноктите на краката против гъбички.
Имаше ли ефект?

# 484
И аз се надявам на нови талони утре.

# 485
Аз получих имейл, че ще получа купон от 15% за рожден ден на деня на рождения ден. Знам че имаше коментари наскоро.

# 486
Някой успя ли да гледа Live в приложението им, щяха да дават купон за 30% babylove, dmbio и алверде. От 20 минути се мъча и не излиза нищо само върти.

# 487
Аз гледах.
Купона за рождения ден се зарежда на рождения ден и е валиден 10 дни. Така каза една касиерка

# 488
  • Варна
Аз бях с въпроса за РД .
Днес бях в магазин на dm и им обясних,че е изключително недомислено, намалението да важи чак в деня на РД и след .
В крайна сметка,човек може да иска да си вземе някои неща за РД,които да му трябват в самия ден.
Ето, например аз исках 2 бои за коса.Няма как да се нацапам баш в деня на РД.
Може да искаш някое гримче,пак за РД.Отново не е най-удобното нещо да се разкарваш в самия ден.
И т.н.
Възражението не беше срещу персонала естествено, просто за мен е недомислено.
/Взех си боите без отстъпка ./

# 489
  • София
Тази вечер пазарувах в ДМ. Питах за нови купони. Пак ще пуснат 1+1, но не знаят кои продукти ще бъдат включени.

# 490
То хубаво ще пуснат купони, ама дано имат и наличности. Днес течен нямаше, естествено. Аз съм заредена, но на тази цена можех още да попълня наличностите

# 491
  • Варна
Миналия уикенд на сайта на Лили имаше промоция "купи за мин.19.99лв и ще получиш подарък изненада". Е, отново ме изненадаха приятно! Толкова много неща са сложили, чак нямам думи.

Има още, не снимах всичко. Браво, Лили дрогерие! Много ме зарадвахте!🤩

# 492
Имам талон за рожден ден. Чакам утре да видя дали ще има нови талони 1+1 иии 💸💸💸💸💸

# 493
Киса, искаш да кажеш, че ВСИЧКО ТОВА са подаръци от Лили???

# 494
Не се връзвам вече на Лили. Предния път за Коледа уж подаръци А-У. Поръчах и...нъцки

Общи условия

Активация на акаунт