Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 73 137
  • 744
  •   2
Отговори
# 495
Супер, мен също много ме радват подаръчетата от Лили. При предната им такава промоция, аз също получих доста неща. Утре ме очакват 3 поръчки от тях Sweat Smile
Включих се в лайф-а в приложението на ДМ, мислех, че трябва целия да се изгледа, но моментално с влизането получих талона за 30%.

# 496
Мда, мислех и аз че трябва да е за цялото време включен човек, но се забавих и не влязох от самото начало. Но още с влизането ми изписа че съм получила талон.

# 497
Дали може да помоля ако някоя дама няма да си ползва талона за Babylove да ми го прати? Вчера се отнесох и не влезнах в лайфа Sad

# 498
И аз търся талон за babylove. При мен само въртеше и така и не ми излезна лайфа им. Поне 20 мин рефрешвах и нищо.

# 499
На мен ми излезе и гледах известно време, но талон нямам.

# 500
  • София
На мен ми излезе и гледах известно време, но талон нямам.
И при мен така.

# 501
Някой виждал ли е тази палитра в дм или Лили ако да да ми каже искам да си я взема

# 502
  • София
И двата сайта имат онлайн магазини, потърси в тях.

# 503
И в Кауфланд ги има, това е стара палитра и се намира лесно, защото не си поддържат асортимента сериозно там.

# 504
В кауфланд имат Есенс, а не Катрис. Това е от стара колекция, трябва да се търси по сайтове ако има някъде изостанала. Бих препоръчала новите палитри на Катрис алтернатива на показаната.

# 505
Имам такава палитра в други цветове, не съм впечатлена, не са много пигментирани сенките.
Във варненските филиали на Кауфланд има и щанд на Катрис, но там няма контрол, доста от продуктите биват отваряни и размазани.

# 506
Някой виждал ли е тази палитра в дм или Лили ако да да ми каже искам да си я взема
Има ги в ДМ и Лили във Враца, колкото и пъти ходя, винаги ги е имало.

# 507
В кауфланд имат Есенс, а не Катрис. Това е от стара колекция, трябва да се търси по сайтове ако има някъде изостанала. Бих препоръчала новите палитри на Катрис алтернатива на показаната.
такива цветове харесвам светли другите ми са тъмни като цветове

# 508
Моля, препоръчайте ми някакъв стилизиращ продукт, с който да се спася от няколко къси косъма, които постоянно ми падат в очите и върху лицето и ме влудяват. И да не изглеждам странно Simple Smile

# 509
в нашия Кауфланд в Враца няма есенс вече

Общи условия

Активация на акаунт