Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 578
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Мислех си, че подаръкът от Лили ще е един лак за нокти на Бел, но цяла торбичка с неща наистина ме изненада.

# 511
  • София
От ДМ за момента нямам никакви талони.
Видях, че в, Лили от днес има доста продукти с намаление до 50 %.  Харесах някои неща.
Моля, ако някоя дама  е ползвала маските за лице на MIMOTO UKIYO-E да сподели дали са добри, защото дори и намалени, не са евтини.
Оффф, мисля, че съм пристрастен към маски за лице. В къщи е пълно с маски за лице и пак ги заглеждам и искам да купувам....

# 512
  • Deutschland
И аз така Amiamo. Имам ужасно много маски и купувам още и още.

# 513
И на мен са ми интересни маските, ще чакам отзиви, преди да се реша да взема.

# 514
При предишното голямо намаление в ДМ, купих 10-12 маски от тези, дето са като кърпи и от тези, дето стават на снежен човек. Използвах една и до там! 😆 Пък от малките пакетчета маски на Балеа, където и да бръкна из козметиките си, все намирам по някое. Ако ги събера всичките на едно място, няма да са по-малко от 30. А можеше да съм станала принцеса, ако ги бях ползвала...

# 515
  • Стара Загора
Снощи и аз гледах лайфа на ДМ, но нямам талон. Писах им, за сега нямам отговор.

# 516
  • Козлодуй
При мен имаше лента с процент и талона се появи когато лентата достигна 45%

# 517
И аз се бях вманиачила да купувам маски, имах сигурно 100. След като много дълго не ги ползвах, всичко изхвърлих, сега съм решила, че вече няма да се презапасявам.

# 518
  • София
Ползвам маските за лице, но все не свършват. Grinning

# 519
Колко време ще важи този талон -30%? Сигурно, докато не изтече нямА да пуснат 1+1

# 520
  • БГ
до 06.02.

# 521
  • Deutschland
Какви са тези маски, които стават на снежен човек? Какво съм пропуснала?

# 522
  • София

Знаете ли дали този продукт има европейски аналог? На мен ми излиза само в Амазон или в някакви щатски вериги. Или още не е дошъл в Европа?

# 523
  • Deutschland
При нас няма такъв. Имат нова розова серия

# 524
В Кауфланд Русе има и Варна и Катрис

Общи условия

Активация на акаунт