Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 489
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря на момичетата, които ми изпратиха талон за -30%. Използвах един от тях. Успях да накупя памперси, пюрета, каши. Страхотни сте! 🌷
Магазинът беше пълен с памперси 😄
На 14.02 ще е следващия лайф. Питах продавачката. Каза, че талоните 1+1 са били за РД на ДМ и едва ли ще има пак.
В приложението ми излиза, че скоро ще има пак талони.

# 586
  • София
И аз знам, че скоро ще има талони 1+1.

# 587
Дано, дано. Чакам ги 😃

# 588
  • София
И ние ги чакаме. Simple Smile

# 589
  • Варна
Не знам дали ги чакам. Има риск да се зарина с продукти на едро. 🤣😆

# 590
  • София
В къщи май става склад на ДМ. Ахаха...

# 591
Марияна Г
Маската с кератин на балеа  ми е любима това е 5та опаковка която купувам много добре се спогажда с косата ми ..с боядисана дълга коса съм която изправям с преса ..

# 592
Купих крема на Микса със серамиди. За съжаление на мен ми лепне и не попива, а съм със суха кожа..

# 593
  • Deutschland
Тая ли маска на Балеа ухаеше на бонбони или някоя, дето разбира се е спряна?
Нямам в момента нито една и в петък ще мина през ДМ.

# 594
Приятно ухае но на бонбони не ми докарва...

# 595
  • Light of Zartha
Момичета, препоръчайте маска за сухи, боядисани крайща. Имам в момента на балеа с масла(не ме кефи нещо) и на глис розовата с протеин(в топлите месеци ми беше екстра но сега не ми е достатъчна). Пробвала съм и течната на глис, но не беше нещо уау.

# 596
Тая ли маска на Балеа ухаеше на бонбони или някоя, дето разбира се е спряна?
Нямам в момента нито една и в петък ще мина през ДМ.

Друга беше, Фрау, от серията anti spliss, имам още една в запас.

# 597
Добър вечер🙂серум срещу пигментни петна (мънички) и избелване ,кой бихте препоръчали?

# 598
Добър вечер🙂серум срещу пигментни петна (мънички) и избелване ,кой бихте препоръчали?
Дерматолог ми изписа коректора на Юсерин

# 599
  • Някъде там
Не е за тази тема, на съм много доволна от юсерин. За първа година ми се появи петно на челото. Закупих си серума на юсерин за пигментни петна. След втората седмица петното избледня. Доволна съм и си заслужава всяка стотинка.

Общи условия

Активация на акаунт