Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Plovdiv, Bulgaria
Добър вечер🙂серум срещу пигментни петна (мънички) и избелване ,кой бихте препоръчали?
Не е за тази тема, на съм много доволна от юсерин. За първа година ми се появи петно на челото. Закупих си серума на юсерин за пигментни петна. След втората седмица петното избледня. Доволна съм и си заслужава всяка стотинка.

Кой серум точно? Аз използвах едни дневен и нощен които са и ефект нямаше за жалост..

# 601
  • София
Някой препоръча балсамите за устни на Балеа. Може да е било в другата тема. Възползвах се от талона и купих два балсама. Засега съм доволна. Но балсами за устни ползвам само вечер и през нощта.

# 602
Добър вечер🙂серум срещу пигментни петна (мънички) и избелване ,кой бихте препоръчали?
Не е за тази тема, на съм много доволна от юсерин. За първа година ми се появи петно на челото. Закупих си серума на юсерин за пигментни петна. След втората седмица петното избледня. Доволна съм и си заслужава всяка стотинка.
Те зимата избледняват и пролет/лято като се покаже слънцето пак си стават тъмни😭😭😭.

# 603
  • Някъде там

Кой серум точно? Аз използвах едни дневен и нощен които са и ефект нямаше за жалост..
Този серум използвам.
Искам да попитам дали са заредени в Лили и в ДМ новите продукти на мейбълин.
Проявявам интерес към новата спирала в цвят бургунди, глос за обемни устни и молив в цвят ash brown.

# 604
# 605
От петно до петно има разлика. Ето една дерматоложка, която обяснява, защо с козметика не винаги може да се махнат петната:
https://www.instagram.com/reel/C0e43j9N9Ti/?igsh=djYxM3B2MmN5cXFp

# 606
  • Някъде там
От петно до петно има разлика. Ето една дерматоложка, която обяснява, защо с козметика не винаги може да се махнат петната:
https://www.instagram.com/reel/C0e43j9N9Ti/?igsh=djYxM3B2MmN5cXFp
И моята дерматоложка ми беше казала това и ми препоръча този серум, който споделих.
Моето петно беше много бледо, околните не го забелязваха, но на мен ми бодеше очите Simple Smile

# 607
Има безплатна доставка над 20 лева от Лили:

# 608
  • Бургас
Ще ми е интересно да видя,как стои тази спирала с цвят бургунди 🤔
И аз съм доволна от балсамчетата за устни на Балеа. Имам три вида.

# 609
  • Някъде там
Ще ми е интересно да видя,как стои тази спирала с цвят бургунди 🤔
И аз съм доволна от балсамчетата за устни на Балеа. Имам три вида.
Гледах през тик ток на дъщеря ми,  клипче за спиралата Харесва ми много.
https://www.tiktok.com/@jacinta_spencer/video/7307628620883741985

# 610
  • Deutschland
Пуснали са серия за къдрици Гарние. Шампоан 0, шампоан 1, маска и спрей. Нямам нито една маска в наличност, така че мога да взема една да видим

# 611
Фрау къдрава ли си сега ?

# 612
  • Варна
Ооо ,супер !
Много се дразня,че  /почти/ всичко от масовата козметика е за приглаждане и т.н.
За къдрава и чуплива коса е толкова бедно! Разбирам,че повечето хора са с права коса,но все пак.
Дано да дойде и към Бг тази серия.
Идвам от единния магазин на dm, отидох специално за ядковите,овесени и т.н. млека /захранвам след Житен режим и ми беше важно/.Та, нямаше нито един вид от тяхната марка.Супер странно /и разочароващо де/.

# 613
Взех от намалението с талоните няколко балсамчета на Балеа и съм много доволна, хидратират добре. Но аз се мажа поне по 3-4 пъти на ден. Със сигурност по-подхранващ е балсама с невен на Алверде.
А имам и един балсам на Алверде с лек цвят, но беше лимитка, любимец ми е.

# 614
  • Deutschland
Like, къдря си косата сама с плитки
Пазара от одеве

Общи условия

Активация на акаунт