Отговори
# 585
Дано тази последна сцена не се окаже сън Simple Smile

# 586
И сега един кекс и едно бебе от Сейро и сериала е топ хахаха

# 587
И защо изобщо е отишъл при рибата?
Продължават да издевателстват над нас с тази бременна хлебарка.
Ще я гледаме май доста време още.

# 588
  • Яко в Матрицата...

Ф: Какво правиш, дядо? Защо го правиш?
Х: Ако ти не можеш да избереш, аз ще го направя вместо  теб.
Ф: Не плачи! Замълчи!
Изненада!
Х: Много пъти изцапах ръцете си заради семейството си досега. Сега е твой ред.
Ф: Доставя ти удоволствие да ни управляваш, да ни разиграваш като пешки!
Х: Не бъди пешка тогава! Бъди цар!
Л: Ти си по-безполезен дори от един прислужник.
Ф: Аз съм много по-силен всички вас. Ще го покажа на всички ви, един по един. От сега нататък започва моята игра, дядо.
И: Пелин не ти е конкуренция. Основният ти съперник е твоята сестра. Трябва час по-скоро да забременееш.
С: Мразя те, чу ли? Свърши!
Ф: Ти какво си мислеше? Мислеше си, че след теб ще остана под развалините ли?
А: Толкова е погрешно да се търси виновен или невинен в любовта и обичта. Без да мисли дали е виновен или невинен, болката от раздялата така удря човек, че…
С: Ферит!

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 23:57 от Reni 🧿

# 589
Сейран да няма рожден ден,че има "сюприз" от приятелките й и Ферит така секси идва на вратата после?

# 590
Не знам... кой, къде идва или отива, аз спирам да го гледам, само ще ви чета, зaщото сте супер, но тази риба вече не мога да я гледам, няма да си го причиня повече, а и Суна също

# 591
Рени, благодаря за превода.

Ферит пак започна да им се заканва, както в края на първи сезон. Да видим какво ще направи този път.

# 592
Е неееее....... 😍😍😍😍😍😍 не мога повече... Мерттт беееее спри вече с тая красотаа твоя......
А защо е в костюм??

# 593
Рени Heart благодаря !

Латиф заби ножа до кокала , браво ! Най-после някой да каже истината на Ферит
А Суна , докато и дадат нареждане и веднага в действие Grin
А Сейран в каква реалност я хвърлят пак Kissing Heart
Мерт така зализан като бебе ми е  GrinningGrinning

# 594
  • Яко в Матрицата...
Фрагът ми хареса. Време беше Феро да чуе някои истини за себе си и да му дадат първоначална скорост. Дано да има полза. Можеше да минем и без 🐟, ама няма как всичко да е по вкуса ни, особено в това дизи 🤣
Суна милата е толкова зле, така ще се се опари яко… Нищо де, нека работи за бебе, децата са нещо хубаво.

# 595
Само не мога да разбера толкова учудения поглед на Ферит пред вратата на Сейран

# 596
Суна става все повече неузнаваема. Толкова е лекомислена, че Ифакат я моделира както си иска.
Напълно забрави и сестра си и майка си. Халвета е най важен сега Grin

# 597
  • Яко в Матрицата...

# 598

Опасно е това момче , опасно Heart EyesJoyJoy

# 599
Това с тази риба ми бръкна не знам къде ScreamScreamScream

Оффф, не ме карат изобщо да чакам серията с нетърпение....
Гледах го с руска озвучка.Ферит пита дядо си защо прави това.Деде отговаря,че той е взел решение вместо него.Ферит го пита за що си играе с всички като с пешки.Деде му отговаря да не бъде пешка.Латиф казва на Ферит,че не струвал колкото прислугата или нещо от този род.Ферит отговаря:Сега започва моята игра.Ще видите всички.Ифакат казва на Суна,че Пелин не и е конкуренция,а Сейран и трябва бързо да забременее.Гюлгюн се настанява да живее близо до Сейран и двете си стават опора.Кязъм отвлича от квартирата Сейран и Гюлгюн бяга след тях и се мъчи да ги спре.Обажда се на Ферит и му казва.Ферит обезумява и тръгва да търси Сейран,като крещи "къде е жена ми"!Рускините казват,че от 50 серия започват да се разкриват игрите на Пипилотка.Суна и Пелин се хващат гуша за гуша,защото Кая се отнася много внимателно и вежливо с Пелин и Суна ревнува.Май ще се окаже,че Кая и Пелин са си били близки.Това бебе да не се окаже накрая Сонмез ли,какво беше там,а не Корхан?Горкана Суна!Май ще си разменят ролите със Сейран!

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 20:17 от mimi 65

Общи условия

Активация на акаунт