Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
mimi5 Joy Ти четеш ли постовете в темата или само пишеш? Интересно ми е просто...

# 601
Рени благодаря за превода! 🌷

От този филм ще отключа някакво заболяване 😆
Превключвам на БТВ Стори и гледам Юсуф...викам  си - Я  този вярно го върнаха, сега ще стане интересно 😆😆😆😂😂 3 сек по- късно се усетих, че гледам поврорение 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

# 602
Ама каква скумрия, и риба. Тая твар не заслужава да обиждаме рибите като я назоваваме. То това е някакво мекотело и актрисата и героинята 🤮.
За пръв път попадам на безмозъчен зъл герой 😳. Всеки зъл герой има цел! Тоя тъпунгер е безцелеви зъл герой 😆. Целта й е да е нещастна, но Корхан....ало, ма дъската ли ти хлопа...трябва да почнат спешно да я лекуват с хапчетата на Нюкет.....  
От фрага мога да разбирам, че Ферит нещо не желае Скумрията в къщата си и това странно галене на корема й … а целувката със Сейран нещо не ми изглежда истинско Ферит ми напомня за вечерта на годежа.. костюма, прическата … но кой я целува всъщност ..
Ами аз откога говоря,че хамсийките и скумриите са си много хубави и вкусни балъци,/нали на турски така се казва риба/.Тая е по-скоро като хлебарка,куха,безмозъчна,безполезна даже и за себе си,но бий я,тъпчи я,пръскай я,не умира и не умира.Даже радиоактивните лъчения не я унищожават.

# 603
Рени, благодаря за превода !
ЕДно нещо не разбрах  , защо Пелин не е конкуренция  а Сейран ! Нали на рибата бебето също е Корхан /уж/ а и  ще е първия правнук на дядото и то от Ферит.  Как  Суна ще надцака това не ми е ясно. Освен нейната бременноста да е 3-4 месеца  че да е първа , пред Пелин в раждането.
От фрага най не ми хареса Суна. Направиха я толкова меркантилна и алчна и властолюбива. С това налитане   ще изплаши Кая - младоженеца. Направо нимфоманка ще я изкарат. То ред не му остава да си поиска човека.
Поне Гюлгюн не ме разочарова този път. Куфара  и.....чао.

# 604
Не знам как я изчисляват тая бременност  , ама скоро раждането ще очакваме  То не остана,  дето се вика JoyJoy
Толкова да забиха сериала с тази глупост , че ако мислено извадим  РамАф  , забравяме за съществуването му

# 605
Колко ли вида Ферит можем да имаме в една серия? 😎😜

Хора, не зацикляте на Пелин, погледнете голяма картина, Ферит ще избухне много скоро. 😉

# 606
Цитат
ЕДно нещо не разбрах  , защо Пелин не е конкуренция  а Сейран ! Нали на рибата бебето също е Корхан /уж/ а и  ще е първия правнук на дядото и то от Ферит.  Как  Суна ще надцака това не ми е ясно. Освен нейната бременноста да е 3-4 месеца  че да е първа , пред Пелин в раждането.
Според мен: 1) защото това е Ифакат, която има да си отмъщава на Сейран и защото Сейран не се подчинява на никого; 2) защото е наясно, че Пело не може да задържи нито Ферит, нито власт в конака и бебето няма да й помогне; 3) защото "царят" по Халис ага все пак е Ферит, а неговата царица е само Сейран, само тя може да промени правилата на играта и в конака.

# 607
  • Яко в Матрицата...
Влязох в Туитър да видя какви ги пишат. Хванали са се за зализания Ферит и се опитват да познаят какво ще работи в този вид - шофьор или охрана 🤣🤣🤣

# 608
Здравейте. Започнах да гледам сериала по телевизията, не съм го гледала нито с превод, нито на турски.. но да си кажа, че Ферит е страшно атрактивен. Grinning А и като се усмихне .. Heart Eyes Направо се влюбих.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 21:15 от DebSs

# 609
Ферит мяза на някой гимназист,прилича ми на главната си роля в "учителя" 😂

# 610
# 611
   Рени благодаря за превода и ви черпя с Сейферчета мили златни 😍❤

# 612
На мен последната сцена не ми излиза от главата. Много е странна. Определено и двамата са изненадани от това, че се виждат. Може би Сейран дава уроци на някой в този апартамент. И пристига Ферит....С костюм...Или това е дома на Гюлгюн 🤯🤯🤯🧐🧐🧐 Главата ми заминааа. Как ще дочакам петък.
Но в двата фрага бяха заложени много събития и ни чака динамичен епизод 😉
Търпение ❤️

# 613
Мале,мечо като младо мече....много различен,много НОВ,ЧИСТ...едно такова усещане за нещо ново,съвсем друго излъчване

# 614
mimi5 Joy Ти четеш ли постовете в темата или само пишеш? Интересно ми е просто...
Чета ги и още как!Чета от край до край,даже някои и по няколко пъти!Но едновременно отварям да гледам и рускините и се забавям с постовете!Преди превода на Рени гледах трейлъра с руска озвучка,но докато споделя,Рени ме изпревари!Освен това се старая да вложа и мое мнение по въпросите!С много предположения тук съм съгласна,но има и такива с които не съвсем.Все пак не можем да бъдем всички на едно мнение!И това е интересното!В дискусиите се ражда истината!

Общи условия

Активация на акаунт