Отговори
# 645
Ма какъв годеж, Ферит е женен… 🤣
Е,и?На деде попречи ли му този факт да доведе любовницата в ялъто и да я обгрижва,въпреки,че Ферит му заяви в прав текст, че няма да се разведе ?Попречи ли му факта,че се изложиха пред цялото висше общество с бременната любовница?Попречи ли му да гледа снимката с целувката по корема със задоволство?При първия развод доведе Сейран на сила в Ялъто и я накара да подпише документите,отказвайки се от всякакви облаги!Сега даже няма нужда да я кара!Достатъчно е с тези факти и снимки Сейран сама да поиска развод и веднага ще го получи,но деде не знае дали този път няма да е с отказ от облаги и пари,и въпреки всичко не му пука!Правя извод,че е готов да пожертва и състоянието си само Сейран и Ферит да се разведат!

# 646
КайСун не ми пречат, но не ме и вълнуват. От друга страна искам и Суна да е щастлива, но тя май иска нещо друго.
Предполагам, че антитата са се активирали, не че има толкова истински фенове на КайСун.

# 647
  • Яко в Матрицата...
Започнаха да говорят за трети сезон 🤦

# 648

Рени, има озет Kissing Heart

# 649
Яхуууууу 🎉 В резюмето пише, че Ферит решава да работи и скиците му биват оценени!!! 💅🎉

# 650
Видях какво пише в озета, но оставих на Рени да ни достави това удоволствие Heart

Последните две снимки ми дадоха някакъв евтин вайб, дори в първия момент не можах да позная, че са в ялъто.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 11:19 от Еванджелин

# 651
  • София
За пръв път да ми харесат снимките и озета (ако правилно съм го разбрала). Последната снимка май е от пристигането на рибата, а предпоследната на вечеря. На мен така ми изглежда.
Важното е, че Ферит не се радва за дето пипа корема.
Сложили ДВЕ снимки на СейФер, какво да обърнем Joy

# 652
  • Яко в Матрицата...
Резюме 50-ти епизод

Халис довежда Пелин в имението. Този факт и публикуваните снимки на Ферит с Пелин още повече нараняват Сейран. Ферит е в безисходица. Суна остава под влиянието на думите на Ифакат и продължава да манипулира Кая. Ядосан от решението на Гюлгюн да напусне къщата, Орхан предприема неочакван ход. С изявлението, което прави, Нюкхет се изправя както срещу Халис, така и срещу Кая. Безусловната подкрепа на Едже и Нихан за Сейран продължава. Ферит решава да работи и скиците му са оценени положително. От друга страна, Кязъм прилага на практика новия си план.

# 653
Благодаря за резюмето ,Рени. Този Кязъм дано наистина не отвлича Сейран...

# 654
Благодаря за превода! ❤️
Направо се оцъклих като видях двете снимки на нашите 🤣🤣🤣 Почват да ти атакуват отвсякъде и  в петък ще ни ударят силно...
Малко се успокоих след фрага и гледам положително към епизода ☺️
Не мога да повярвам, че нашето момче ще работи...При това ще прави скици...
Иначе лично аз отдавна съм казала, че според мен се готвят за трети сезон още от сега 🫣
За пръв път да ми харесат снимките и озета (ако правилно съм го разбрала). Последната снимка май е от пристигането на рибата, а предпоследната на вечеря. На мен така ми изглежда.
Важното е, че Ферит не се радва за дето пипа корема.
Сложили ДВЕ снимки на СейФер, какво да обърнем Joy

# 655
  • София
От тук идва новината за трети сезон
https://twitter.com/kologlusina/status/1735221028618461680

Не е ли прекалено рано да се говори за това. Декември е, до юни има много време.

# 656
Не мисля,че сериала е за трети сезон. Ще стане много голяма боза,но съдейки по печалбите от сериала, оОнурчо може да направи трети сезон.

# 657
  • Яко в Матрицата...
Мистери, аз дори по-рано очаквах тези слухове. Сериалът има достатъчно рейтинг, за да се замислят за трети сезон. Но най-много мисъл трябва да вложат в сценария. Защото ако продължават с 🐟, не виждам докъде ще стигнат…

ПП Каква е тази радост на Кая 🙄 Все едно не знам какво е видял, пък то една 🐟🤣

# 658
  • София
Да, сценарият е най-важен. Като видях как се бяха подготвяли цяло лято и ми става лошо.
А и дали актьорите ще искат...

# 659
За трети сезон се продума още от края на първи, ама не си спомням Бурджу ли спомена, Гюлсерен ли беше, някой от екипа беше.  Да видим обаче какви ще ги измислят, че от 05.01 и Gaddar щял да е в борбата.

Общи условия

Активация на акаунт