Отговори
# 630
Много харесах фрага Heart Eyes
Пелин не може да ми развали настроението. Тя не е фактор много отдавана. Изглежда, че и Ифакат мисли като мен Simple Smile В момента детето е фактор и Пелин не се заблуждава по въпроса.. Нормално е да дръпне ръката на Ферит, за да усети движението на бебето. Моментът не е за изпускане и тя не пропуска.

Основното и най- грандиозното е Ферит срещу Халис, всички го чакаме, всички го искаме и дано се случи реално, за да се пренастроят нагласите на Ферит
 "Ако не искаш да си пешка, бъди Крал". Хареса ми.
Искам да го видя това царуване на Ферит. Ще ми е по- интересно, дори от любовния сюжет.

Ах, Суна...
Какво се случи с дъщерята на Шефика? Нали хвърляше погледи на Абидин, Нещо май Гюнгер няма да продължи тази линия. Ще остави Абидин самотен и страдащ Smirk

# 631
Коментариите за зализаният вид на Ферит се свързват със заглавна снимка за сериала:

Има и предположения, че е ходил на интервю за работа.
Спомена се за бременност на Сейран и Гюлгюн първа разбира за това.Дали Гюлгюн не е споделила на Ферит?Спомена се също,че Ферит е избягал от годежа с Пелин и затова е с този костюм.Та ако навържем нещата,може би точно в момента на годежа Гюлгюн съобщава на Ферит за бременността на Сейран и той бяга при нея!Второто ми предположение,че след отвличането Сейран е в несвяст и сънува Ферит,както се предположи тук!

Това къде се споменава,че не се сещам аз да съм гледала и чула такива неща ,или прочела. Спойлер от мрежата ли е това?
От руските сайтове.Нали съм си на "ти" само с руския,та си гледам всичко с руска озвучка,та дори и сериала!

# 632
Във финалната сцена на фрага се вижда как Ферит пристига разтревожен и задъхан пред вратата. Сейран като отваря вратата и я вижда, тревогата му изчезва. Дали да не са му съобщили нещо тревожно относно Сейран? Нали Казъм почва да я търси...може бодигардовете да са му съобщили, че Казъм е намерил къде живее или пък, че е обикалял наоколо...
Хубав епизод с вълнуващ трейлър се очертава, Мерт никога не лъже когато каже, че серия е хубава. 🙂

# 633
Много харесах фрага Heart Eyes
Пелин не може да ми развали настроението. Тя не е фактор много отдавана. Изглежда, че и Ифакат мисли като мен Simple Smile В момента детето е фактор и Пелин не се заблуждава по въпроса.. Нормално е да дръпне ръката на Ферит, за да усети движението на бебето. Моментът не е за изпускане и тя не пропуска.

Основното и най- грандиозното е Ферит срещу Халис, всички го чакаме, всички го искаме и дано се случи реално, за да се пренастроят нагласите на Ферит
 "Ако не искаш да си пешка, бъди Крал". Хареса ми.
Искам да го видя това царуване на Ферит. Ще ми е по- интересно, дори от любовния сюжет.

Ах, Суна...
Какво се случи с дъщерята на Шефика? Нали хвърляше погледи на Абидин, Нещо май Гюнгер няма да продължи тази линия. Ще остави Абидин самотен и страдащ Smirk

Целува се с кучето на Афра ,мацката на Абидин 😁

# 634
Забравих да напиша предималко, още в първият фрагман като показаха Ферит да скицира бижута отново, комбинирани с очакванията той да започне работа, заедно с това, че иска да се опълчи на Халис ми се появи идеята, че може да отиде при конкуренти и там да започне работа. Какъв удар върху егото на Халис би било това, а? Внукът му се е хванал да работи и то при конкуренцията.🫢 Тази вечер така с костюма и зализания перчем като го видях, хем като сватбар, хем като от някой работещ от 60-те изглежда. 😂

# 635
Визията на Рамо не ми хареса особено както са го наресали...един път да не ми хареса и на мен ще го запиша някъде този случай може в епизода да ми хареса и да свикна ама съмнително не обичам като цяло такъв стайлинг на мъж тип ... и все едно крава му е лизала главата.
Целувката е вследствие на някакъв шок мисля,ще видим.
Тоя Халис не стига,че всичко той омеси и оплеска и тръгнал и за гушата да го хваща.
Ферит ,моля те ако имаш малко останал ум намрази вече дядо си моето момче.
В момента единствената ми молба е да не сме и Корхан до такава степен ми се повдига от фамилията им.

# 636
Дъщерята на Шефика е много красиво момиче Heart Eyes

Сигурни ли сме, че последната сцена не е нечий сън/мечта Thinking

# 637
  • София

Нищо няма да ме изненада. Дано не е сън.
Да видим ще кажат ли нещо различно в озета.
Днес е четвъртък... довечера ще чета книга Joy Нямам нерви за простотии Joy

# 638
За съжаление за момента няма как да сме сигурни дали е сън или не😂 сутринта пак гледах фрагмана и забелязах, че Сейран е тази която го целува първа.😅😆 Ферит си прави "магията", омагьоса я, съблазни я... но последната "дума" беше нейна, тя се впусна първа в целувката.🤭

# 639
Мистери, викаш, довечера да не влизаме в туитър Stuck Out Tongue Winking Eye

# 640
Вие пък, то баш четвъртък вечер е най-интересно 😂

# 641

Нищо няма да ме изненада. Дано не е сън.
Да видим ще кажат ли нещо различно в озета.
Днес е четвъртък... довечера ще чета книга Joy Нямам нерви за простотии Joy

Едва ли ще остане време да четеш..днес е четвъртък... ще избухне някоя клюка 😂

# 642
  • София
Направо си зарязвам телефона в другата стая Joy
Този паралел ми хареса, дано е нещо такова
https://twitter.com/butterfly_Turk/status/1735202950589317536?t= … _yWZKnxu2epQ&s=19

# 643
Отварям Туитър и само Кайсун...
Какво става???
На мен Суна и Кая не ми харесват чак толкова много... опитват се да вложат химия, но не могат нещо..
От толкова истории, Сейфер са на заден план... за първи път гледам сериал в който главната двойка е забравена и изоставена и историята им не може да се разплете вече 2 сезона..

Само аз ли харесвам Мерт/Ферит тук..
Да с брада повече ми харесва, но нямам нищо против да е малко по-различен... както и визуално така и ментално 😂 да стане мъж, работлив, борещ се истински а не през 5 мин да ми реве... кой знае защо е така костюмиран... ще доказва на деде нещо...

# 644
  • София
Аз Мерт го харесвам гладко избръснат.

Май фенките на Таро са много активни, по друг начин не мога да си го обясня това с КайСун. Интересни са, но чак толкова...

Общи условия

Активация на акаунт