Отговори
# 615
Коментариите за зализаният вид на Ферит се свързват със заглавна снимка за сериала:

Има и предположения, че е ходил на интервю за работа.

# 616
  • София
Рени благодаря за превода! 🌷

От този филм ще отключа някакво заболяване 😆
Превключвам на БТВ Стори и гледам Юсуф...викам  си - Я  този вярно го върнаха, сега ще стане интересно 😆😆😆😂😂 3 сек по- късно се усетих, че гледам поврорение 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

JoyJoyJoyJoyJoy

Щях да си събудя бебето от смях Joy
То и аз не съм добре ама...

За този паралел се говори, не видях снимка тук

Вече си мисля, дали това не е някакъв замисъл от самото начало. Нали казаха, че заради рейтинга са оставили основната история за втори сезон.

Едит: Сега видях, че сме писали едновременно

# 617
Цитат
ЕДно нещо не разбрах  , защо Пелин не е конкуренция  а Сейран ! Нали на рибата бебето също е Корхан /уж/ а и  ще е първия правнук на дядото и то от Ферит.  Как  Суна ще надцака това не ми е ясно. Освен нейната бременноста да е 3-4 месеца  че да е първа , пред Пелин в раждането.
Според мен: 1) защото това е Ифакат, която има да си отмъщава на Сейран и защото Сейран не се подчинява на никого; 2) защото е наясно, че Пело не може да задържи нито Ферит, нито власт в конака и бебето няма да й помогне; 3) защото "царят" по Халис ага все пак е Ферит, а неговата царица е само Сейран, само тя може да промени правилата на играта и в конака.
И Пело не е за подценяване. Виждаме къде е сега тя  и къде е Сейран сега , независимо от методите и. Като се има в предвид , че се познава с Нюкет и Кая....  Тя трябва да е първата мишена на Суна според мен. Тъкмо ще разчисти пътя на Сейран. Ама Ифа не иска двете сестри да са комбина.
Така зализан Феро  е голям дечко. С наболата брада определено повече ми харесва.

# 618
  • София
Здравейте. Започнах да гледам сериала по телевизията, не съм го гледала нито с превод, нито на турски.. но да си кажа, че Ферит е страшно атрактивен. Grinning А и като се усмихне .. Heart Eyes Направо се влюбих.

Добре дошла в клуба Stuck Out Tongue Winking Eye

И на мен ми направи впечатление, че Ифакат говори за Сейран, не за Пелин. А дали Ифакат не знае нещо...

# 619
Коментариите за зализаният вид на Ферит се свързват със заглавна снимка за сериала:

Спомена се за бременност на Сейран и Гюлгюн първа разбира за това.Дали Гюлгюн не е споделила на Ферит?Спомена се също,че Ферит е избягал от годежа с Пелин и затова е с този костюм.Та ако навържем нещата,може би точно в момента на годежа Гюлгюн съобщава на Ферит за бременността на Сейран и той бяга при нея!Второто ми предположение,че след отвличането Сейран е в несвяст и сънува Ферит,както се предположи тук!

# 620
  • Яко в Матрицата...
Ма какъв годеж, Ферит е женен… 🤣

# 621
Оставете зализан ли е не е ли все е готин, ама аз друго си мисля....тази целувка ми е много странна...мина ми през ума да не би да си върне на Сейро за думите, че нищо не изпитвала, а сега че той не изпитва. Има някаква провокация. Иначе и аз мисля, че това е новия дом на Гюлгюн и Феро отива да я види.

# 622
Изгледах фрага  , много е  интересен и в петък със сигурност ни чака интересен епизод   Simple Smile
Рени  мерси за превода  Flowers Tulip
Само Латив още не се беше изказвал за Ферит ей най и той го направи  Angry  Малко май се е самозабравил ми се струва ,защото Ферит какъв то и да е е внук на Халис ,а Латив колкото и да мачка гърба ,да разтрива краката и да доносничи на Халис си е пак прислуга тъй че да не си забравя мястото и да не приказва много ,че любимия му господар много лесно може да му ореже правата. Angry Но пък тези думи както и думите на дедето дават началния тласък за промяната у Ферит което е добре Simple Smile
Ама с тоя костюм и със зализаната коса Ферит да не  е започнал работа като касиер в банката  Simple SmileИ предложенията на тия в туитър не са лоши за бодигард или шофьор ама момчето все пак е завършило бизнес администрация ( сега в серията по бтв стори го каза Simple Smile та от там си припомних и аз Simple Smile ) та така че трябва малко по високи изисквания да има пък  и е женен мъж + бивша любовница която очаква дете от него.Пари,пари и пак пари са му нужни на Ферит. Simple Smile  Защо обаче е толкова учуден като вижда Сейран  Thinking и ха дано целувката на края не е сън или някоя негова нова идея  за отмъщение или да напомня на Сейрош какво е да се целува  с него.
Това че докосва рибата по корема изобщо не е проблем защото изражението на Ферит  показва всички чувства ,които изпитва в момента,а те не са нито радост нито обич ,а само и единствено едно  гадно чувство от което май чак му се гади.Тъжно е ,че изпитва такива чувства ,но рибата отрови всичко в него ,направи го нещастен ,развали радостното очакване което би изпитал ако Сейран беше бременна .Заради това да си постигне инфантилната и перверзна мечта да живее в имението и да е жена на Ферит ,Пелин  унищожи всичко и си заслужава да бъде нещастна и да остане сам сама в това огромно имение.Уж ще има всичко,но всъщност ще е най-нещастния човек ,е тя вече е ,но просто не може да го разбере с тъпия си малък мозък.И още по-лошо да и се наредят нещата и пожелавам и само за бебето съжалявам ,но дано Гюнгер да измисли нещо по този въпрос .
А ето го краткия черен списък на Ферит Корхан.С кой ли от тия ще започне Thinking

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 23:00 от Eny87

# 623

Спомена се за бременност на Сейран и Гюлгюн първа разбира за това.Дали Гюлгюн не е споделила на Ферит?Спомена се също,че Ферит е избягал от годежа с Пелин и затова е с този костюм.Та ако навържем нещата,може би точно в момента на годежа Гюлгюн съобщава на Ферит за бременността на Сейран и той бяга при нея!Второто ми предположение,че след отвличането Сейран е в несвяст и сънува Ферит,както се предположи тук!

Това къде се споменава,че не се сещам аз да съм гледала и чула такива неща ,или прочела. Спойлер от мрежата ли е това?

# 624
  • София
Иначе и аз мисля, че това е новия дом на Гюлгюн и Феро отива да я види.

Да, и аз така си мисля.
Най-добре е Ферит да започне работа при конкуренцията. Нали го дадоха да рисува, може да е кандидатствал с това и да са го харесали. Така ще си отмъсти на дядото.

# 625
Прочетох в ТТ едно мнение за галенето на корема на хлебарката и реакцията на Ферит след това.
На мене ми се видя достоверно, но и аз го знам от приятелки акушерки.
Ето поста:

"Важно е бащата да се свърже с бебето по време на бременност, за да подкрепи ранната им връзка
При докосване на корема й Ферит се задушава и не може да диша, не може да се свърже с бебето, не усеща бебето, Ферит не е бащата.
"

# 626
Насосват сигурно, защото не ни се иска Ферит да е бащата. Ама засега той е щастливецът.

Тази целувка в края на фрага, ми е малко нереална.

# 627
Реална е целувката в края, не е сън, така мисля. Но как се стигна до нея, всъщност той първо прошепва нещо в ухото и, после я целува. Ах, много са красиви, когато са заедно в тези лични сцени.
А дядката прекалява, и слугата му и той.

# 628
Начина по който я гледа и говори на ушето ми прилича на 22 епизод, в къщичката Heart Eyes

# 629
Феро все едно крава го е облизала😂

Общи условия

Активация на акаунт