Отговори
# 75
Между Екин и Алперен... избирам Алперен хаха
Еее те всичкиии харизматични мъже се изредиха в нашето дизии....
Но на първо място е Рамо разбира се 😍

# 76
Аз в Шахматан ship-вам Джихан и Шахсу 🤭🤭във втори сезон не знам как ще го възприма ако са му дали друга партньорка..😅 Абе Рамо само хубави роли играе, така че чакам с нетърпение сезон 2, Джихан ми е слабост. 🤭

# 77
Аз в Шахматан ship-вам Джихан и Шахсу 🤭🤭във втори сезон не знам как ще го възприма ако са му дали друга партньорка..😅 Абе Рамо само хубави роли играе, така че чакам с нетърпение сезон 2, Джихан ми е слабост. 🤭

+1000 анти Маран съм и не само заради изцепките на Б.Дениз а като цяло не ме кефи и играта му беше супер слаба и мудна за разлика от Рамо и Серенай които бяха много на ниво...
Лилит ако е Саадет Аксой направо не знам щом Серенай е "кака" на Рами тя каква може да му е? Навремето като щеше да играе с Керем Б се изпари като прани гащи в Шехира и докараха Лейля Лидия ,че направо му беше като майка...Я да припомня малко Шахсу и Джихан...Когато четох коментари имаше въпрос :Не мога да разбера защо Джихан таи такава злоба към Маран...Ами как защо? Заради това,че Маран е перфектния и винаги избранник. Как не ги понасям тези перфектни разни и добрички самарянчета еййй Simple Smile

Хайде малко видеа на СейФер Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=D-jYzs5WuxA

https://www.youtube.com/watch?v=9dKIKt7wGuE

# 78
Диди защо да се притесняваш за споделяне с други На мен ми е интересно Шахмаран,  историята просто не е моята, макар да виждам друг Мерт  
 В историята на СейФер има още много , но я поизхабиха с тези потоянни паралели,  раздели и хамсии . В психологията на героя е да плаче и страда и да има пристъпи , но вече малко ми идва в по-вече  
Дано Мерт снима лятото нещо различно  
Четох в арабските акаунти , колко знаят е друг въпрос Но Шнура бил харесал Мерт още преди месец април 2022г , когато Бирсената обявила за ново дизи И бил казал , че ще чака колкото трябва да свършат снимките на Шахмаран

Eny87    не знам какви фенове е иамал Таро За мен никакъв го няма Grinning Но руските акаунти с много последователи изключително много харесват КайСун Още даже преди да му видят татуировката на руски Joy

# 79
Диди защо да се притесняваш за споделяне с други На мен ми е интересно Шахмаран,  историята просто не е моята, макар да виждам друг Мерт 
 В историята на СейФер има още много , но я поизхабиха с тези потоянни паралели,  раздели и хамсии . В психологията на героя е да плаче и страда и да има пристъпи , но вече малко ми идва в по-вече 
Дано Мерт снима лятото нещо различно 
Четох в арабските акаунти , колко знаят е друг въпрос Но Шнура бил харесал Мерт още преди месец април 2022г , когато Бирсената обявила за ново дизи И бил казал , че ще чака колкото трябва да свършат снимките на Шахмаран

Ооо не се притеснявам от това а от видеото което споделих преди това което е мое дело не съм го пускала никъде освен на някои приятели оттук и извън форума и ВК в ютуб не го споделих а имам категорична забрана от Шермин друга приятелка да правя с тази актриса каквото и да е било...
Реала и е леш ама от всякъде...но е добра актриса това гледам.

Снеже , какви клетви бе мило?

# 80
Мими,любопитно ми е с кой сериал сравняваш нашия?
И без това ми се гледа нещо,което не съм гледала до сега

Филма е индийски. И преди го беше споменавала Мими и аз взех, че го изгледах- "Ти си моята съдба".
Мими, надявам се не се сърдиш, че го издадох Blush
Не се сърдя,само съм любопитна дали намери и ти като мен прилики?Посмя ли се от сърце?Хареса ли ти Палави,как ги кара по домова книга?

Смях се и още как и се ядосвах на Палави, че е много съвестна и добричка. Има прилики, макар в сегашното ни дизи всичките ни герои са травмирани психически, всичките тези емоции, чувства, привички, качества, са типични за човека- завист, алчност, ревност, подмолност и т.н. В крайна сметка пак на преден план излиза средата, в която си израстнал, после е важно себепознаването и осъзнаването. Палави с хитрост, ловкост, строгост, с благородни лъжи успя да се пребори, но всичко беше с добри намерения. За възрастта си беше и много мъдра и гледаше да се придържа към принципите си, не си изневери. Хубав, лек филм с комични ситуации, само дето тез индийци толкоз мудни бе, убиваха ме погледите помежду им.
Накрая доброто и любовта победиха.
А моята максима е, че всичко се връща.

# 81
Снеже , какви клетви бе мило?

Хахахах, от избраните... на лични повече.

# 82
Бахар ли в реала  , защото и нашият реал е Stuck Out Tongue Winking Eye ? Може не я следя , но в Истамбул нещо си (забравих името на сериала) ,  беше с Озан Д ми харесаха  много

# 83
Диди  хареса ми клипчето .Бахар и Мерт си отиват много. Simple Smile
А в Шахмаран дааа подкрепоям  с две ръце Шахсу и Джихан.Аз към Бурак Дениз нямам забележки ,но нашия човек си е мноооого по-добре от него .
За Афра бих избрала Екин Коч или Озан Долунай като следващ партнъор
Обаче докато дойде време за новите   партнъори на  Афра и Мерт има още много вода да изтече .
А сега е  времето на Сейран и Ферит/Афра и Мерт  Heart  Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 23:08 от Eny87

# 84
# 85
https://twitter.com/Shahd191412/status/1732846200963874830

На Емрулах ли да пиша на лични ,че искам Много жалко да свири в някой епизод...Не е искане -нужда е.

Краси , всичко беше капан фандома на Озан сме много запознати с особата мога дни да ти говоря за хаусовете на сета на ЗИ благодарение на Бахо.

https://twitter.com/huyde12/status/1732860576529830179

Репортажа ами не му се говори...

# 86
С 2 очи гледаше как да избяга... 😁
Мечоооо 🧸🧸🧸

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 22:51 от Kirilovaa98

# 87
Неговото "Супер" е класика и това палче.

# 88
Падам...Наистина от смях падам

Ами както знаете бях болен...

# 89
По глупаво интервю не са му правили до сега май 😂😂
Приятелят му отзад стои зад него и се смее...
Няма ли някое яке пак да му хвърли пред лицето 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт