Отговори
# 90
Е, сега ще са спокойни фенките, Мерт е жив и здрав, нищо му няма Simple Smile
И е раздразнен много, дори не се усмихна  Simple Smile

# 91
Приятелите му отзад се пръскат на въпросите, които го питат. 😂😂 Погледите им са по-смешни от цялото интервю. Въобще не се смути от въпроса за "раздялата".😂 Всички задружно се смеят на въпросите. Репортера как се развълнува като стигна до Мерт.😂😂😂😂

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 23:50 от bellie_ellie

# 92
По принцип мълчанието е съгласие ,но пак казвам времето ще покаже всичко на всички по всеки параграф
иначе няма как да е пил защото за мен още е видимо болен.Ясир го издърпа и после ръката му беше на гърба му докато задаваха въпросите.
Сезер нали имаше РД може затова да се събрали? Може и да се видят по мъжки след престоя в болница човек го хващат лудите дори и да не е болен само да стои там - знам какво е.

# 93
На момчето му беше само до репортажи... 😂
Ама първо му казват, че било научили че хванал вирус.. после го питат защо не бил на наградите.....
И Мерт как да отговаря на такива въпросиии 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Bombastic sidee eyeee😂😂

# 94
  • Яко в Матрицата...
Мерт май няма хабер за раздялата JoyJoyJoy

Много яко интервю, ще остане в историята Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
Излезе някакво клипче зад кадър...
Мерт си дърпа нослето...
https://twitter.com/samiaazv/status/1732869598234480852?t=MBMx67 … 5p163BCq4jpg&s=19

# 96
  • Яко в Матрицата...
Всички в Туитър пишат как със страх са гледали Joy Днес е четвъртък... Точно една седмица от злополучното парти на Афра Joy

Ясир е голямо сладурче, как се гледат с Мердо...

# 97
Аз продължавам да си мисля че Афра нарочно каза че са само колеги. Защото той е влязъл я болница и за да няма шум ,да си лежи спокойно,не знам и аз вече не знам какво да си мисля. По-добре всички да се успокоят с факта че не са заедно ,пък след края на сериала то ще се разбере всичко.  Жал ми е само че тъпия Онур грам не оценява труда ,човека му ходи болен на работа и едно благодаря няма. Те му изкарват и неговия хляб,една дума не даде да каже Афра на келебеците. Що за дребна душица си.

# 98
  • София
Всички в Туитър пишат как със страх са гледали Joy Днес е четвъртък... Точно една седмица от злополучното парти на Афра Joy

Вчера една фенка на АфРам писа, че тази вечер ще е на свещи само и само да не влиза в туитър, че в четвъртък винаги става нещо Joy

# 99

Охх да и аз ги четох Не смеят да отворят да видят
И Мирай се смее
А върви , че разбери Grinning
Мерт не е много свежарка  , но важното е , че е Ок щом е навън

Въпросът остава отворен , както винаги Grinning

# 100

Хахахха точно преди епизода винаги нещо става...
Горкият Онур ... по-добре в клетка да ги заключи да си е спокоен, че само Сейфер ще се коментира

Иначе Мерт как погледна към Ясир с поглед казващ: Помогни ми, хайде знам че можеш 😂😂😂

# 101
Цялата ситуация е ЧОК КОМИКИ

# 102
  • Яко в Матрицата...
Обаче Мерт как избягваше да погледне жълура Онур, умножи го по нула... Много ме изкефи Рамо... Но да, най-важното е, че е успял да излезе и да се разсее.

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт