Отговори
# 135
Според мен излемето ще е страшна драма като му гледам емотиконите Joy
И аз така мисля, освен ако не е някой спомен...

Не го обича жената, ама го целува... Гюнтер пак ни изненада Joy

Че като й го налага Ферит Grinning

# 136
Въпросът е защо ще реши да се върне веднага след това Stuck Out Tongue Winking Eye

Така ли ще реши?

Благодаря за превода, Рени.

# 137
Въпросът е защо ще реши да се върне веднага след това Stuck Out Tongue Winking Eye

Няма да се върне веднага сто на сто. Ферит ще има да се докаже ,пък и какво ще прави в ялъто там е леш положението. Сега и Гюлгюн ако обяви че иска да се разведе с Орхан,топ два развода на хоризонта.

# 138
Рени благодаря за превода !! Офф дано не си тръгне но имам такова усещане и аз 🙄

# 139
  • Яко в Матрицата...
Ще си тръгне, няма да остане с него поне засега.

# 140
Ренко,благодаря,мила,огън си!!
Ponky,хайде сега,пак Ферит и налага.....Тя щото хич не иска...
тъжно ми е за тези две деца
Тъжно ми е за Мечо,тъжно ми е за Сейран
Каква съдба....

# 141
  • Яко в Матрицата...
А къде ли е снимано това? Къде я е заклещил? Нали Феро си има съгледвачи Joy

# 142
А къде ли е снимано това? Къде я е заклещил? Нали Феро си има съгледвачи Joy

Пред хотела където отседнаха семейството й

# 143
Ренко,благодаря,мила,огън си!!
Ponky,хайде сега,пак Ферит и налага.....Тя щото хич не иска...
тъжно ми е за тези две деца
Тъжно ми е за Мечо,тъжно ми е за Сейран
Каква съдба....

С приказките си налага, не се говори така, когато искаш да задържиш някой.

# 144
  • Яко в Матрицата...
Може да съм изпуснала някоя дума, ама говорят един връз друг, а и музика с пуснали за по-драматичен ефект Joy Но в общи линии това е преводът.

Уразбулбени е голяма шегаджийка - липсваха ми... колко пъти гледах ön izleme-то, много хубаво се карат Joy

# 145
Ами , ето това са си нашите хора. Обичат се, мразят се , влюбени и двамата ,всичко покрай тях гори. Ще трябва обаче да се поизпоти малко Феро бей. Другото ще ми е съвсем нелогично. Поне 2-3 епизода трябва да са разделени. Да видим кой ще се окаже по-упорит и верен. И дано  Ферит пак не хукне по клубовете да "диша".
Пело нека си седи в имението между Ифакат и Халис. Да видим обаче как ще я посрещне Суна.

# 146
  • Яко в Матрицата...
Гюнтер написал същата сцена за годишнината от целувката на летището Joy Паралелите нали се върнаха. Сега Сейро ще си тръгне, пък после ще се върне, само се надявам да не е в следващата серия. Малко да пострада още Феро бей, ама то и тя ще страда.

Не знам как тук ще се впише отново случаят с Есме. Защо ще я уморят така бързо? Дори Гюнтер беше забравил, че има болки в корема... Thinking

# 147
A на мен сцената с целувката, ми заприлича на сцената с най-първата им целувка. Тогава, ако не се лъжа, Сейран нещо крещеше и Ферит я целуна за да млъкне. Сега обратно.

# 148
Гюнтер написал същата сцена за годишнината от целувката на летището Joy Паралелите нали се върнаха. Сега Сейро ще си тръгне, пък после ще се върне, само се надявам да не е в следващата серия. Малко да пострада още Феро бей, ама то и тя ще страда.

Не знам как тук ще се впише отново случаят с Есме. Защо ще я уморят така бързо? Дори Гюнтер беше забравил, че има болки в корема... Thinking

Феро се върна заради Халис . Сега Сейран сигурно ще се върне заради Есме . Явно болницата ще им е мястото за обрати. В някои  дизита асансьорът е ключов , при нас болницата.

# 149
  • София
Аз мисля, че това ще е в края на серията и тя ще си тръгне (не се изразих правилно в предишния ми коментар). Нещо ще стане веднага след това(в началото на следващата серия), може Есме да влезе в болница, знам ли и ще се появи причина да се върне в имението.
Има нещо друго, дали ще започнат за я разплитат тая риба вече? Не й ли е време.

С Kami_J сме писали едновременно, на едно мнение сме Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт