Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 46 785
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Аз навремето гледах около два сезона на Експанзията и се отказах някъде по време на втория. Прекалено много политика за моя вкус и нямах любими персонажи.
Сравняват го с БЗГ, но не видях да има нещо общо. На мен в БЗГ ми харесваше на първо място точно мистиката, която много хора мразят.

# 631
  • Sofia
Аз малко съм разочарована, че вече няма малките формати на сериалите *264, а само *1080 и заемат много място, и новите сериали не ги тегля заради формата. Чакам, дали ще пуснат и ако пуснат накрая сезона в малкия формат.

# 632
При Пиратите има. Написах на Замунда, че не ми е удобно да тегля такива формати, те ми наложиха наказание на профила за една седмица. Е, щом е така, за мен онзи профил е безполезен и ще си тегля от други сайтове (което и без това правех).

# 633
В замунда и Зелка рядко се качват филми или сериали в малките формати. В Арена може би е по-добре.
От чуждите търсете в Пиратите и EzTV (само за сериали)

# 634
  • Berlin
Ооо, БСГ веднага го почваме, ако го намерим по някои от каналите ни, засега го няма. Аз съм го гледала мнооого отдавна и малко (и то по бг ТВ, значи смятай..), но бих го почнала отново и на ММ ще му хареса. Иначе в Експанзията и мен политиката там ме приспива всеки път и изобщо не следя епизода понякога заради това. Иначе мисля, че Еймъс ни е любимец, определено не е Холдън или Милър, много нехаризматични са ги избрали за главни (+ Крисджен).

# 635
Не знам как не харесах никого от този каст, рядко ми се случва. Но примерно в Лост нямах любимец, докато не се появи Дезмънд, но това не ми пречеше.
Бойната звезда сигурно я има в Замунда. Мисля, че периодично качват обновления на старите торенти. Аз го имам записан, но не съм го гледала от години. Гледала съм реакции, обаче Simple Smile

Мисля, че Кръвта на Зевс ще има скоро трети сезон. Видях реклама в Инстаграм, но не показваше нищо конкретно, само напомняше, че този сериал съществува и не е прекратен.

# 636
  • Русе
За кой БСГ пишете, че все почвам нещо но не ме грабва. Но гледам че има доста. Предполагам  този от 2004 обсъждате - https://myflixerz.to/tv/battlestar-galactica-39061

Ще опитам пак.
Експанзията ми е от любимите сериали. На времето харесвах  Фапскейп https://www.imdb.com/title/tt0187636/

След последната излязла серия на Парадайз започнах да губя интерес. Много крайни герои, патетични едни. Не ми допадна, въреки че в началото ме заинтригува.

Гледах че тази година се очакват нови сезони на Stranger Things и Wednesday, които очаквам с интерес.

# 637
  • Разпиляна във въображението
Да, този обсъждаме. Заради него си платих годишната такса за Шоутайм. Е, и друго гледам, но БЗГ задвижи абонамента Simple Smile

# 638
Точно от 2004, обаче не започва от пилотния епизод "33", а от мини сериал от две части. Той е началото. Първият епизод е директно продължение, ако човек не гледа минисериала, ще му е малко объркващо.

# 639
  • Разпиляна във въображението
Eх....

# 640
 Миналата година Триша Хелфър се беше снимала в клипче с червената рокля (май си я е откупила от благотворителен търг или нещо подобно) - още й става и й стои по същия начин - по принцип щях да й завидя, но ми се струва много уморително да се поддържаш нон стоп във форма Simple Smile

# 641
На 3-ти април започва нова анимация на Нетфликс:

На Ади Шанкар, който преди години беше въвлечен и в Касълвения, но после някак се изгуби (не знам какво стана, просто престана да бъде част от екипа).

Този сериал също е по игра.
Скрит текст:
А като казах "игра", след като изгледах Castlevania:Nocturne 2, започнах да играя Castlevania: Harmony of Dissonance - от няколко дни се занимавам с нея, страшно се замотах, но напредвам и много ми харесва. Обичам ретро игрите, а специално тази поредица винаги ми е била трудна, но интересна.
Това е играта с Джъст, който е и персонаж в сериала (в сериала е стар - даже в първи сезон беше пенсиониран, докато в играта е в разцвета си).

# 642
  • Sofia
В темата Колелото на времето писаха, че март започва трети сезон.

# 643
Има trailer

# 644
  • Дивата природа
Как да си дресираш дракон
нов трейлър с български субтитри
* тъй като е  “игрална” версия на анимация,
фенове правят сравнения със съответни кадри
=> ето 2:
^едно над друго_ ...за... Цял екран

+
<странично> с микс от реплики