Избор на прахосмукачка - 6

• 37 926
  • 597
  •   1
Отговори
# 330
Да, и на мен ми се струва слаба, но нали циклон, викам си "може това да компенсира". Аз имам основна, но ми се иска нещо леко и лесно за вадене, за всеки ден или като се наложи (имам домашни любимци).

# 331
  • на село
Здравейте ,
Извинявам се ,ако е коментирано преди ,но има ли зависимост между силата на засмукване и типа -с торбичка или с контейнер.Не мога да свикна с моята прахосмукачка с контейнер/ Phlips power ciclon 5. Понякога минавам по няколко пъти върху една елементарна троха и не я засмуква .Чудя се дали да не пробвам друга с торбичка .

# 332
Аз съм с Филипс (друг модел) и засмуква не само трошички, но и килими, особено по-леки. Да не би самата прахосмукачка да не е наред? Не би трябвало да засмуква по-малко заради контейнера, напротив, не трябва да губи мощност дори и при запълване.

# 333
  • на село
Точно предишната ми Бош с торбичка повдигаше килими ,а тази от нова е така .Иначе контейнера се пълни с прах ,но по едрите частици минавам по няколко пъти ,накрая ги "набутвам" буквално.Явно ще я сменям ,но с каква е въпроса? Може би пак ще се върна към някой модел с торбичка.

# 334
Не е до торбичката, определено.
Моята е тази, изключително съм доволна:
 https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-philips-fc-9744-09

# 335
  • Бургас
Да няма запушване някъде по маркуча?
Скрит текст:
Разкачете маркуча и пробвайте да пъхнете ръкохватката в отвора на циклона, ако има нещо да го изсмуче наобратно.

# 336
Бошът на майка ми също смуче лошо, защото много му се задръства дунапреновия филтър. Чистила ли си го?

# 337
  • на село
Чистя го редовно , смених го и с нов .Но все същото.

# 338
Здравейте, момичета. Нямам време да ви чета, че прахосмукачката ми сдаде багажа.. беше Rowenta Dual Force 21.6V (от която между другото не бях особено доволна, но това не е от важност) използвам я по 3-4 пъти на ден и ми беше супер удобна и в момента чувствам, че все едно хладилника ни се е счупил, та имам спешна нужда след малко да отида за нова. 🤣 Разполагам с магазин само на Технополис, ще съм благодарна на препоръки, трябва да е вертикална до 500лв. имаме и котка. Нищо не разбирам от прахосмукачки и характеристики, та разчитам на вас!

# 339
За вертикалните прахосмукачки има отделна тема, има доста отзиви и със сигурност ще се ориентираш в избора си.

# 340
  • Пловдив
Какво ви е мнението за тази Miele
https://shop.miele.bg/prakhosmukachki/12030000.html
Бюджетна е, затова се колебая да не е някой боклук. Искам да може да дърпа и да чисти, а не като последната ми прахосмукачка на Филипс с контейнер.
"Бюджетна" е защото е с торбичка. Като си сложиш цената на торбичките и вече няма да ти се струва толкова бюджетна.

# 341
Здравейте! Някой има ли този модел "Philips fc9729/09" и дали е доволен?

# 342
Здравейте наскоро си взех прахосмукачка Bosch serie 4 днес исках да си изпера дивана но ми светна индикатора за контейнерче и не мога да разбера защо всичко съм направила както пише

# 343
Интересувам се някой дали използва LEFANT M320 и какво мисли. Търся си робот, изискванията ми са да има голям контейнер, да успява да събира кучешки косми (както и малки останки от играчки, за да не се навеждам) и да има голяма батерия. Приемам предложения, ако може да не е повече от 300-350 лв

#robot #help

# 344
Интересувам се някой дали използва LEFANT M320 и какво мисли. Търся си робот, изискванията ми са да има голям контейнер, да успява да събира кучешки косми (както и малки останки от играчки, за да не се навеждам) и да има голяма батерия. Приемам предложения, ако може да не е повече от 300-350 лв

#robot #help
То мощните, нормални прахосмукачки едва успяват с кучешките косми, та робот....
Това е правилната тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1618742.405

Общи условия

Активация на акаунт