Прахосмукачка робот - 24

• 55 343
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, може ли мнения за Робот прахосмукачка Xiaomi X10 BHR6068EU? Тепърва почвам да гледам и ми е трудно да се ориентирам коя марка да избера. Roborock по-добре ли са от Xiaomi?

# 406
Дали ще има други намаления на Роборок? Сега уж са намалени....

# 407
Здравейте, търся си роботче, като в момента съм загледала LEFANT M320, някой използва ли такава и какво мисли. Изискванията ми са да има голям контейнер, голяма батерия, да се справя с кучешка козина и не много големи останки от играчки. Приемам предложения, като бих искала да не е повече от 300-350лв

#robot #lefant #help #vacumcleaner

# 408
Здравейте, в момента ползвам roborock S8 без станции и т.н. Доволен съм от почистването и мопа чисти перфектно без да ми замазва.

Сега се чудя дали да взема Q Revo S , може ли отзиви конкретно за мопа дали замазва?

Навсякъде съм с ламиниран паркет.

Също така дали си пере хубаво моповете. На сегашната ги пускам в пералнята на всяко ползване.

# 409
  • Швейцария
Не, не замазва и си пере моповете много добре. Никога не съм ги прала в пералня.

# 410
Здравейте, отдавна не съм ви посещавала. Благодарение на вашите безценни съвети, от вчера съм вече собственик на трети робот вкъщи. Първите два са купувани 2016 г. и са моп на ROOMBA, и прахосмукачка на NEATO BOVAC CONNEСTED. И двата са превъзходни, но поради софтуерен проблем на прахосмукачката, който не може да бъде отстранен тук в България, се наложи да си купя нов робот - ROBOROCK S7 MAX ULTRA. За тези, които се интересуват, го взех от немския Амазон чрез доставка до приятели там, които после ми го изпратиха до тук с DHL за смешната цена от 43 евро, която включва и 14 евро застраховка. Доставката от Амазон до немски адрес, както и от Германия до тук отне около седмица. И сега на въпроса - до колкото знам, този модел роботи е с камера, която показва в реално време видео. Та, не знам как да я включа тази камера. Свалих си приложението на робота, свалих си и Alexa, но пак не знам как да я включа и използвам. Моля за вашата помощ.
По отношение на качеството на прахосмукиране и миене по наблюдения от снощи и днес, мога да кажа, че е доста по-тиха от другите две, мие по-лошо от ROOMBA, и като време за почистване е една идея по бавна от NEATO.

# 411
  • София
Здравейте. Спряла съм се между XIAOMI MI ROBOT VACUUM X20+  и Roborock Q8 Max Plus. Каква им е разликата и коя да избера? Може и друга да ми препоръчате до 1000лв.  максимум. Никога до сега не съм имала такъв робот.

# 412
  • София
Аз си взех първия. Днес го поръчах в 9ч., в 14ч. ми го доставиха. Такава скоростна доставка не бях имала. Реших, че ми е важно колко е мощността, да забърсва прахта с мопа и чудеса не искам. Големите роботи със перящи и сушащи станции изглеждат добре, но аз изпитвам невероятна погнуса от контейнера за мръсна вода /имам си прахосмукачка с воден филтър/ и реших тук да си го спестя. Обичам да пера, ще си взема и мопове, та така...

# 413
  • Варна
Здравейте. Купух си Roborock Q8Max. От 10 години ползвам LG, но за съжаление много отдавна не ги произвеждат. Направи карта робота и после започна да чисти . И 4 пъти му се заклещи бронята. В един ъгъл и после в краката на въртящия стол.  Аз трябва да вървя след него и да го оправям . Стария не се удраше в нищо, бавно заобикаляше.  Така ли правят тези роботи, направо ми се ще да го върна.

# 414
Аз си взех първия. Днес го поръчах в 9ч., в 14ч. ми го доставиха. Такава скоростна доставка не бях имала. Реших, че ми е важно колко е мощността, да забърсва прахта с мопа и чудеса не искам. Големите роботи със перящи и сушащи станции изглеждат добре, но аз изпитвам невероятна погнуса от контейнера за мръсна вода /имам си прахосмукачка с воден филтър/ и реших тук да си го спестя. Обичам да пера, ще си взема и мопове, та така...
x20+ е СЪС перяща и сушаща станция и контейнер самоизпразващ се....

# 415
  • София
Да, моя грешка, XIAOMI MI ROBOT VACUUM S20+ е моя.

# 416
Здравейте, понеже ще поръчвам Q Revo-то.
С какъв препарат може да се ползва в контейнера за чиста вода.
Абсурдно ми се вижда да е без препарат.
 Моля, който е експериментирал да сподели опит. Blush

# 417
fani34, и аз се интересувам от този модел. Да не би да не е настроен нещо. Дано някой, който го има да коментира твоя въпрос Blush

quote author=fani34 link=topic=1618742.msg48834724#msg48834724 date=1731577274]
Здравейте. Купух си Roborock Q8Max. От 10 години ползвам LG, но за съжаление много отдавна не ги произвеждат. Направи карта робота и после започна да чисти . И 4 пъти му се заклещи бронята. В един ъгъл и после в краката на въртящия стол.  Аз трябва да вървя след него и да го оправям . Стария не се удраше в нищо, бавно заобикаляше.  Така ли правят тези роботи, направо ми се ще да го върна.
[/quote]

# 418
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, аз се спрях на Прахосмукачка робот Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro, до вчера мислех да взимам Xiaomi X10+ BHR6363EU. Но първия модел бил нов , от миналия месец.
Някой дали го е пробвал вече?

# 419
И за вашия модел се отнася питането за използване на препарат, общо за всички с 2 контейнера за вода дали може и какъв препарат да се слага ?

Общи условия

Активация на акаунт