Прахосмукачка робот - 24

• 55 344
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте. Купух си Roborock Q8Max. От 10 години ползвам LG, но за съжаление много отдавна не ги произвеждат. Направи карта робота и после започна да чисти . И 4 пъти му се заклещи бронята. В един ъгъл и после в краката на въртящия стол.  Аз трябва да вървя след него и да го оправям . Стария не се удраше в нищо, бавно заобикаляше.  Така ли правят тези роботи, направо ми се ще да го върна.
Здравейте, може ли ако имате нови впечатления и пуснете пак робота да споделите. Насочила съм се точно към този модел и утре е черният петък в Емаг, а аз започвам леко да се колебая въпреки, че на други места четох добри ревюта.

# 421
  • Plovdiv, Bulgaria
И за вашия модел се отнася питането за използване на препарат, общо за всички с 2 контейнера за вода дали може и какъв препарат да се слага ?
Видях, че слагат този препарат някои хора без никакви грижи и запушване на дюзите : https://www.robomax.bg/preparat-za-prahosmukachki-roboti.html?fb … UvOe5-QrgzUPF7dbQ
Между другото на моя робот от 2017-та год. -ILIFE V3X/V7s Plus Vacuum Cleaner Robot , му слагах препарат АЯКС за под и нищо му нямаше, просто спря да си разпознава докинг станцията и спираше по средата на стаята.

# 422
  • Варна
Roborock Q8 Max. Пусках го няколко пъти вече. Има някаква броня отпред , която задържа. И трябва да се удря, гледах клипчета. Иначе си чисти. Много му е малък контейнера и е с една странична четка( сравнявам с LG- то) .Току що пак се заклещи. Ще го тествам до понеделник и може би ще го върна

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 20:38 от fani34

# 423
  • Plovdiv, Bulgaria
Пусках го няколко пъти вече. Има някаква броня отпред , която задържа. И трябва да се удря, гледах клипчета. Иначе си чисти. Много му е малък контейнера и е с една странична четка( сравнявам с LG- то) .Току що пак се заклещи. Ще го тествам до понеделник и може би ще го върна
Фани, за кой модел говорите?

# 424
Предполагам, че е този.

Имам го от м.Май, досега не се е заклещвал освен, когато се е напъхал някъде натясно. Например, когато "реши", че може да мине през краката на стола(там работата е на милиметри)
По принцип ни трябвало да заобикаля препятствията, или поне леко да се чуква в тях.
Върши добра работа, макар че, аз ли съм пристрастна , но стария ми роборок  s50 , макар и без толкова екстри чистеше по-добре и беше "железен". Колко кабели, чорапи стотинки, магнитни топчета и пр. "изяде" не спря. Но батерията /дори след смяна,/ и електрониката взе да сдават багажа, както и др. неща му се смениха и го пенсионирах у нашите.

# 425
  • на малък остров в океана
Roborock Q8 Max. Пусках го няколко пъти вече. Има някаква броня отпред , която задържа. И трябва да се удря, гледах клипчета. Иначе си чисти. Много му е малък контейнера и е с една странична четка( сравнявам с LG- то) .Току що пак се заклещи. Ще го тествам до понеделник и може би ще го върна
Напълно те разбирам. Имам румба вече почти година и още си тъгувам за LG-то. 🙁
Защо се отказаха тия хора от прахосмукачките така и не разбрах. Беше най-добрата на пазара. Толкова нежна и деликатна към мебелите. Румбата за сравнение изобщо не намалява и се блъска като хулиган.

# 426
Не мога да си обясня каква е тази броня и какво значи задържа, но е кофти, ако е така, тази марка са доста хвалени.

# 427
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте, искам да си купя робот само за миене на пода. Имам два на Irobot първия го взех 2019г 9 серия, втория миналата година отново Irobot J7. Живеем в къща на два етажа и миенето ми е много, та ми се иска едно роботче да мие и пода... Цялата къща е с подова настилка SPC, с изключение на баните. Загледах се в Braava jet M6, но не намерих много скорошни мнения, как се държи, как почиства?

# 428
  • Варна
Не мога да си обясня каква е тази броня и какво значи задържа, но е кофти, ако е така, тази марка са доста хвалени.

Категорично ще я връщам в понеделник.

# 429
Здравейте, самопочистващата станция според вас излишен лукс ли е или е нещо необходимо? Досега не съм ползвала робот и се колебая между два модела- със и без станция.

# 430
Ако нещо облекчава собственото ми натоварено ежедневие и ми пести едновременно с това и време, а това при уредите са множеството функции, не бих го квалифицирала като излишен лукс. Лукс би било, ако я искам с позлатени ръбчета  Simple Smile

# 431
Аз толкова не държа на станцията дори, колкото на въртящите мопчетата, тази подложка в някои повечето нещо не ми допада

# 432
  • Пловдив
Аз моя през 1-2 почиствания го обръщам и почиствам основно.
Все има косми които се омотават около екстракторите и на страничната четка.
Освен това стои под шкаф.
В този смисъл станцията ми е излишна.

# 433
  • Plovdiv, Bulgaria
Щастлива съм с избора на Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro
https://www.mi.com/global/product/xiaomi-robot-vacuum-x20-pro/
Ще дойде в края на месеца.

# 434
Здравейте,
това този модел ли е Xiaomi BHR8124 X20+ Robot Vacuum?
 https://zora.bg/product/bhr8124-e20-robot-vacuum
и от къде го поръчахте. Защото всмукателната сима е по-голяма на вашата от линка .В сайта , който дадохте не виждам къде може да се поръча.
Аз се колебая между тази, за която дадох линк и Roborock Q8 Max Plus
https://robosector.eu/roborock-q8-max-plus-prahosmukachka-robot? … anufacturer_id=35

Може ли съвет?

Общи условия

Активация на акаунт