Препарати за съдомиялна - 13

• 33 171
  • 513
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И аз се чудих, рових и в крайна сметка пак ще си поръчам прах Somat от немския Амазон, както миналата година по това време. Вече ми е на привършване и прецених, че ще дам еднократно 45-50 лв (заедно с таксата за превозвача, защото не е с безплатна доставка до БГ), но после една година няма да го мисля. Точно за толкова ми стига пакет от 3 кг, като понякога ползвам и таблетки Fairy platinum plus за силно замърсени и загорели съдове.
Скрит текст:

# 346
  • Paris, France
И аз никъде не виждам зареден прах.

Няма значение дали е 2в1, 5в1 или обикновен. Еднакво мият. Само трябва да заредите с гланц, че резултатът не е като с капсули ако не се сложи гланц. Всъщност и с капсули не стават лъскави и идеално сухи съдовете ако не се пусне гланц.

Амазон е добро място за прах, но цената е много солена. Виждала съм прах в турските магазини и по пазарите, но непознати марки и не съм купувала.

Finish lemon е хубав. Мие много добре и неутрализира миризма ма силни подправки като кимион. Sun/Svelto също са добри.

# 347
В Кауфланд продават прах за съдомиялна тяхна марка.
Много по-удобно ми е да използвам прах. А техният по нищо не отстъпва на другите марки.
Заредила съм се с два пакета ,защото до скоро нямаше и в Кауфланд.

# 348
  • ВАРНА
И аз никъде не виждам зареден прах.

Няма значение дали е 2в1, 5в1 или обикновен. Еднакво мият. Само трябва да заредите с гланц, че резултатът не е като с капсули ако не се сложи гланц. Всъщност и с капсули не стават лъскави и идеално сухи съдовете ако не се пусне гланц.

Амазон е добро място за прах, но цената е много солена. Виждала съм прах в турските магазини и по пазарите, но непознати марки и не съм купувала.

Finish lemon е хубав. Мие много добре и неутрализира миризма ма силни подправки като кимион. Sun/Svelto също са добри.
Точно днес видях тези марки Sun/Svelto в Емаг. Препоръчвате ли ги?Например
https://www.emag.bg/perilen-preparat-na-kapsuli-za-sun-optimium- … 812/pd/DM7BN2YBM/

# 349
  • Paris, France
Капсулите на Sun и Svelto не са кой знае какво, особено ниския клас Optimum. Бях питала в темата преди година и само artemida се обади, та си ги купих да ги пробвам. Не мият добре, оставят капки и не сушат никак. Пробвах и по-високи клас - Absolu. Мият прилично, оставят много тебеширени капки и не сушат. С гланц са ОК, но не и за цената. Сега са пуснали Absolu plus, но две приятелки ми казват, че не е добър колкото Fairy platinum plus и няма да си ги купя, защото цената е същата.

Не съм доволна и от гланца на Sun/Svelto. Finish е в пъти по-добър и 2 пъти по-евтин.

Прахът на Sun/Svelto беше много добър. Повечето таблетки са им добри, особено серията expert. Геловете не.

Имаха едни таблетки, Sun expert extra power, които сваляха загоряло до черно от първия път и са ми номер едно ever, но вече не се намират. artemida пише, че Somat gold били подобни, макар и не толкова силни, но още не съм ги намерила.

# 350
Аз попаднах на този сайт за прах и мисля да го тествам

https://bornbg.com/product/finish-classic-reiniger-pulver/

# 351
Тези таблетки от ДМ се оказаха много добри.Пролетта си купих от Германия,там са 3,50 евро, в Бг ги нямаше още.Сега ги има,но цената е почти двойна:

# 352
  • Sofia
Привет! Да ви питам, които ползвате в момента прах за съдомиялна. Прехвърляте ли праха в кутийка и каква, че много не ми е удобен пакета да бъркам с лъжичка и да разсипвам наоколо.

# 353
  • София
Аз ползвам прах за съдомиялна от 10г- прехвърлям го в кутия от капулите за пране на ариел /но от старите,пластмасови за повече бройки/ и ми е ок
Майка ми ползва за целта кутия от Нес кафе- 300гр

# 354
Аз прехвърлям праха в измито шише от мляко, препарат, нещо с по-широко гърло.
После направо изсипвам в отделението на миялната от бутилката.

# 355
Аз ползвам прах за съдомиялна от 10г- прехвърлям го в кутия от капулите за пране на ариел /но от старите,пластмасови за повече бройки/ и ми е ок

От къде купувате прах за съдомиялна. Разсипах се да търся в София и не откривам.

# 356
  • Варна - Черна гора

От къде купувате прах за съдомиялна. Разсипах се да търся в София и не откривам.
От Кауфланд. Тяхната марка К класик.

# 357
Моля, ако видите изгодна цена за Феъри Платинум, споделете.

# 358
  • Варна - Черна гора
Аз поръчах тези. За мен цената е добра.
https://www.emag.bg/kapsuli-za-sydomijalna-fairy-platinum-96-izm … 009/pd/DKR89JYBM/

# 359
  • София

От Кауфланд. Тяхната марка К класик.
Точно- това ползвам от поне 10г за ежедневните съдове и чаши, имам и Феари капсули за силно замърсени.

Снимката е от нета-цената май е стара

Общи условия

Активация на акаунт