Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчисляват калориите?
Какво представлява лунната диета и как може да се комбинира с план за отслабване?
Какви са препоръките за хранене както по време, така и при спазване на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчисляват калориите?
За да изчислите калориите, можете да използвате специализиран софтуер или онлайн калкулатор, който взема предвид целта за отслабване, физическата активност и други фактори. Програмата Calories Express е един от вариантите за изчисляване на необходимото количество калории на ден и колко трябва да се изгорят с упражнения. Важно е да разпределите калориите между храненията и внимателно да наблюдавате приема им, за да постигнете желаните резултати.
-
Какво представлява лунната диета и как може да се комбинира с план за отслабване?
Лунната диета е ден, в който се консумират само течности, като вода, чайове и пресни плодови и зеленчукови сокове. Понякога ябълка може да бъде включена в диетата. Този ден може да се съчетае с план за отслабване чрез избягване на захар и кафе, когато е възможно. По време на лунната диета могат да се загубят до 1 кг, но е важно внимателно презареждане след това, за да запазите загубените килограми.
-
Какви са препоръките за хранене както по време, така и при спазване на диета?
За да следвате диета, важно е да разнообразите храната си с плодове, зеленчуци и нискомаслено мляко. Избягвайте захар и кафе, пийте вода вместо това. Препоръките за хранене включват намаляване на приема на калории, увеличаване на консумацията на зеленчуци и избягване на хляб и сладкиши. Участниците споделят своя опит с различни храни като ябълки, портокали, салати и пилешко месо.
-
Какви идеи за хранене се споделят във форума?
-
Какви са мненията за диетата на д-р Ори във форума?
момичета прекрасни, радвам се, че никой няма да ни напуска и искрено и от сърце ви желая успех с новите диетки. Нали сме един отбор -- войниците имат нужда и от разнообразие, а и така ние ще следим кой какви ги върши
Горе главите и марш на килограмите -- няма да се даваме без бой и всички средства са позволени (спазвайте това което мислите за необходимо) и не забравяйте отчета. Аз след Великден съм на плодове заедно със Стефания, но пак ще си комуникираме тук -- няма как без вас. Приятна вечер

да сте румени и засмяни, винаги желани. Пожелавам ви да не губите никога женското в себе си - да сте нежни, мили и добри, силни и независими когато се налага и пак с грация да побеждавате всяко предизвикателство.

Аз до момента съм на 3 литра вода, едно кафе, зелена салата с краставица, сиренце и орехчета. Хапнах и малко карфиол със синьо сирене и сметанка
и нямам особен апетит,което е нещо необичайно за мен..Разболявам ли се?Или пак се случват разни космически процеси,които ми влиаят зле!?
Как не се сетих,умирам от яд!Искам и аз да опитам плодовете и чая.И сигурно ще го направя,с банани,че са най-калорични.Чела съм,че за отслабване се прави 5 дена и 5 захранване.
Само се тормозя психически...Снощи се оплаках и на мъжа ми,като чу разликата от повече от 30кг преди и сега-не можа да повярва
Мъже:нищо не разбират
Определено исках да чуя от него нещо стимулиращо-но не.Не го прие като сериозен проблем...А аз все повече се обсебвам и мразя..
Тел. тарифи не са страшни, и аз мога да звънкам.

Обаче на другия ден някой го беше купил преди мен