Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 792
  • 854
  •   1
Отговори
# 360
  • Замък сред облаците
И аз да попитам питахте ли защо не иска да я слага и изговорихте ли предварително кое как ще се прави. Аз искам да отбележа, че много често пациентите не си отстояват правата и имат право на избор в лечението си и като е отговорил “нищо” съм убедена, че не сте продължили особено разговора. Което си е ваша вина като пациенти.И тези неща се изясняват предварително, не в момент където нямаш друг избор.

Но и добавям ако имаш 3-4 фоликулА, пукнат се всички от овитрела и се оплодят какво ще правиш? Кои ще махнеш? Като се родят преждевременно и цял живот с проблеми кой ще ги гледа и издържа? Преди няколко дни обсъждахме сходна ситуация…

# 361
Д-р Цветков не желае да ме стимулира за моята инсеминация , точно поради тази причина . Все пак при инвитро може да се контролира колко ембриона ще върнат .

# 362
Ако е примерно лапароскопия за премахване на тръба, трябва да минат поне 3 месеца преди евентуален трансфер. Ако обаче е за по-сериозна корекция, както е при 2402, вече си трябват поне 6 месеца. За стимулация може по-рано, но за трансфер не.
Алората спокойно може да се пие, както и капките на доктор Бах. Рескю пастили също са идеални. ☺️
Светослава, много съжалявам 🥺 Може и да не помогне, но поне пробвай с коремни преси. Аз бих отишла утре отново на преглед и ако не са спукани, да предпише нещо. Аз нямам право да ти казвам какво да взимаш по лекарско предписание. Успех! 🍀 Според мен той ще иска да ти дойде цикълът и след това да те прегледа. Пожелавам ти все пак да имате успех! ❤️

# 363
На мен ми предписа утрогестан, като каза че и да се спука и да не се спука фоликула това е следващата стъпка. Иначе ми каза, ако искам да мина след два дни, за да проверим дали е спукан.

# 364
И аз минах 4 инсеминации при Станулов, 1 път на неспукан фоликул, но правих коремни преси и се спука същия ден. На другия ден го посетих и потвърди, че е спукан. Със сигурност е имал нещо предвид, трябваше да го питаш.

Ванила, ти реши ли кога ще пускаш ЧХГ? Извини ме, ако си писала, а пропускам.

# 365
So close, питах доктора и ми каза след празниците да пусна и да не спирам утрогестана. Ще се падне 17 дни след овулацията, а моята лутеална по-принцип е 12 дни. Та може и да пробие по-рано лелката и да не стигна до тестване. А и ПМС симптомите отшумяха вече и нямам големи надежди.

# 366
Аз да се похваля - взехме си резултата на място и изглежда супер спермограмата. Даже по-добре от първия път. Само морфологията не мърда от 3%, но преди не е било проблем.

# 367
Не съм писала отдавна, но то няма и какво. На 22 ме викат в Мемориал на преглед. Нещо сред аборта имам необичайни болки в матката преди цикъл и се притеснявам да не е някаква рана или срастване. Въпреки, че ме гледаха Чучумишев, Велев и още трима доктора аз мисля, че ме боли там където се беше захванало сакчето и има някаква рана. Според докторите не можело съм да усещам къде се е било захванало но те са все мъже доктори и не разбират.

# 368
Ако бяха жени щяха да разбират повече ли? 😁
Извинявай, но това което казваш няма логика и лекарите са прави - не можеш да усещаш. Аз съм износила цяло бебе, почти 3 кг и не съм усещала никога къде се е било захванало или къде е била плацентата, или каквото и да било. Ако имаше някаква рана, щяха да я видят на ехографа. Разбирам, че ти е тежко и мъчно заради загубата, но това, което си мислиш, е по-скоро на психична основа. Ако се съмняваш какво виждат и не виждат въпросните лекари, поне ще получиш още една гледна точка в Турция

# 369
Аз искам да изкажа разочарованието си към доктор Станулов, никой няма правото да се подиграва по този начин, в петък имах 18.5мм фоликули и каза няма да биеш овитрел няма да таймираме в понеделник то ще се спука фоликула, вчера ми беше инсеминацията и фоликулите си стояха аз имам този проблем, не се спукват сами и като го попитах ако не се спукат какво правим и каза НИЩО, просто нямат правото да се подиграват с надеждите ни по-този начин. И ей така на вятъра хвърляме 500 кинти, защото ги намираме на пътя сигурно.... просто съм шокирана и тъжна.....

Надявам се все пак да имаш късмет. Колко фоликула бяха?

# 370
2402, не искам да звуча като черна станция, но истмоцелето може да направи голяма беля по време на Б. Рядко, но се случва точно там да се захване бебето и да се получи плацента акрета или перкрета, която е много опасно състояние и може да доведе и до перфорация на матката. За съжаление напоследък тези състояния зачестяват, именно заради лошо направено секцио на раждали жени и дори и при инвитро не знам дали ембриончето може да се постави строго някъде. На мен Сенкова ми каза, че то се движи и си намира място къде да закрепи. Разбира се, пак казвам, не е казано със сигурност, че ще пречи истмоцелето, но има данни че пречи.

Светослава, знам го Станулов, понякога прави супер несериозни грешки. Моят съвет е да не си губите времето и парите с инсеминации, а направо да почвате инвитро, освен ако не е за да изпукате едни 4 опита по Фонда, но пак е губене на време.

# 371
Ако бяха жени щяха да разбират повече ли? 😁
Извинявай, но това което казваш няма логика и лекарите са прави - не можеш да усещаш. Аз съм износила цяло бебе, почти 3 кг и не съм усещала никога къде се е било захванало или къде е била плацентата, или каквото и да било. Ако имаше някаква рана, щяха да я видят на ехографа. Разбирам, че ти е тежко и мъчно заради загубата, но това, което си мислиш, е по-скоро на психична основа. Ако се съмняваш какво виждат и не виждат въпросните лекари, поне ще получиш още една гледна точка в Турция
Да, точно в Турция ще проверя след три дни. На ехограф не се вижда никакъв проблем. Но усещам болка на точно определено място, която преди забременяването я нямаше . Сега ще видим какво е.

# 372
Станислава и при мен не се пукат без хориомон, та те разбирам. Може би не е станало ясно, че вие имате надежди с тази инсеминация, а не е само да станат 4ри. Но съм съгласна с АА, ако нещо ни е важно, пак и пак трябва да го кажем, ако трябва и 10 пъти.

# 373
Здравейте, мили момичета! Идвам да ви споделя, че нашата дъщеричка София се роди на 14.12, точно на термин, с фините мерки : 2640 грама и 48 см. Идвам да ви замеря с памперси, да ви благодаря за подкрепата в началото на годината и най-вече да ви кажа, да не се отказвате от мечтите си! Heart
Всички трудности се превъзмогват, всяка болка се забравя и идва тя: най-красивата и чиста форма на любов! Всяка инжекцийка, всяка сълза, всяко притеснение си струваше!
Постоянно следя темичката ви, мисля ви и стискам палци на всяка една от вас!

# 374
mommy, радвам се, че има значително подобрение при мъжа ти. Можеш да си поотдъхнеш малко.

светослава, дано все пак някой фоликул се е спукал и да се похвалиш в началото на годината!

salsera, така е. То реално и самото предходно секцио повишава рисковете, свързани с плацентата, ако пък маточната стена над истмоцелето е много изтъняла пак се повишава риска от руптура при напредване на бременността, но поне за второто имам уверението на двама лекари, че няма да има проблем да износя. Надявам се да са прави за това и също така се надявам да направим средата в матката достатъчно гостоприемна навсякъде, та да си намери ембриончето място в здрав участък.

valerita Heart Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт