Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 848
  • 854
  •   1
Отговори
# 615
  • София
По същия начин стои въпроса и при мъжете. Високият инсулин вреди и на много други органи/системи в тялото, не само на репродуктивната функция. Но при вас нали всеки път гледат какъв е материала

Да, всеки път е с много добри резултати.

# 616
Наси, много се радвам, че се престраши пак да се включиш в темата ни! Пожелавам ти скоро да почнете усилените опити и до края на 2024-та да си с голямо коремче! Heart

# 617
  • Ст Загора
Благодаря Файона!
Знам че миналия път като бях тук създадох грешни впечатления! Взех си поука!
И който го дразня да не ме чете! Никой не може да се вкара в мойте обувки ...
Виждам че много от момичета са други сега ! Пожелавам успех на всички!

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 13:30 от nasito8988

# 618
Файонка ще те чакаме всеки път с хубави новини. Дано този път всичко е наред..😍🙏

# 619
Ans,
Според мен трябва да обърнеш сериозно внимание на двурогата матка.
При едни 20% от жените с такава, се оказва причина за проблеми с износването - аборти, преждевременно раждане, плацента превия или отлепвания на сака или плацентата...
Не е нещо непоправимо. Всеки читав хирург може да я оправи чрез хистероскопия, така че да придобие нормална форма кухината.
Ти ще си решиш, естествено. Но предвид какво си преживяла вече веднъж, аз на твое място не бих рискувала.

# 620
Съгласна съм с Гейзер , задължително консултация с репродуктивен за тази двурога матка . Д-р Калчев ги коригира с хистероскопия , но първо трябва да се потвърди , че наистина е двурога матка .
Наси , пътят към успеха се уповава до голяма степен на доверието , което имаме към лекарите . Чета те в темата за Надежда . Д-р Чапанова ти беше казала за тези генетични изследвания , ти я нахрани подобаващо , сега и д-р Станулов потвърждава мнението ѝ . Може би настина трябва да се пуснат . Знам че са много скъпи , разбирам те напълно , но може да се окажат пътят към проблема . В твоите обувки може да влезе всяка една от нас , защото повечето сме с проблем и загуби . Искрено се надявам скоро да се получат нещата при вас . Доколкото разбрах тръбите са проходими - това е чудесно . Как стоят нещата с хормоналните изследвания и броят на антралните фоликули ?

# 621
Като заговорихте за двурога матка.. аз като бях на преглед при Калчев той ми каза, че от едната страна матката е удебелена и явно това си е по рождение. Според вас това еднорога ли е двурога ли е? Не разбирам много.

# 622
Двурогата матка има сърцевидна форма , не е просто удебеление . Тоест ако приемем , че нормалната матка има крушовидна форма  и представлява една цялостна кухина , то при двурогата матка , формата е сърцевидна , защото в горната си част , кухината на матката е раздвоена и се оформят два рога .

# 623
Двурогата матка има сърцевидна форма , не е просто удебеление . Тоест ако приемем , че нормалната матка има крушовидна форма  и представлява една цялостна кухина , то при двурогата матка , формата е сърцевидна , защото в горната си част , кухината на матката е раздвоена и се оформят два рога .

А еднорогата може ли мнение

# 624
  • Ст Загора
Можех да ги пусна обаче 4600лв
И Пид или донорство. Станулов не настоя за тях прати ни за опити...
Аз имам един здрав ембрион от Геника..  без анумалии...
Хормоните и прогестерон
 Тръбите да ок да .
Нямам тромбофия.
В мойте обувки защото имам няколко аборта и нямам дете. Не довиждам и затуй греша .

# 625
Как така имаш здрав ембрион от Геника? Къде си правила инвитро и какво прави този ембрион в Геника? Аз много рядко разбирам какво пишеш в темите, после разбрах че имаш проблем с очите, май и аз имам често проблем с разбирането, но ти желая успех
За Калчев ако го обмисляш изобщо, по-добре запиши час, защото ще ти дадат за април или май месец. За Ковачев не мога да кажа много, преглеждал ме е само като бременна 2-3 пъти, има и доволни и недоволни

# 626
Матката още вътреутробно , се формира от сливането на две тръбички т.нар. Мюлерови канали  .Еднорогата  се образува само от единия от тези канали и най-лаически обяснено , тя е по-малка от нормалната . Между другото , на една от хистероскопиите ми в Надежда , имаше едно момиче за корекция на еднорога матка , разшириха кухината .Жаки , аз мисля , че ако Калчев имаше съмнения , щеше да назначи офисхистероскопия .
Наси , не се притеснявай , много добре разбираме какво пишеш . Моето мнение е да се спреш на един лекар и да начертаете план за действие .

# 627
Ans,
Според мен трябва да обърнеш сериозно внимание на двурогата матка.
При едни 20% от жените с такава, се оказва причина за проблеми с износването - аборти, преждевременно раждане, плацента превия или отлепвания на сака или плацентата...
Не е нещо непоправимо. Всеки читав хирург може да я оправи чрез хистероскопия, така че да придобие нормална форма кухината.
Ти ще си решиш, естествено. Но предвид какво си преживяла вече веднъж, аз на твое място не бих рискувала.

Ходих на няколко различни АГ, за да се убедя, че е такава. Но интересното е, че повечето забелязват, че е двурога чак когато им кажа аз самата. Никой не реагира по различен начин като започне самия преглед и изобщо не говори за двурога матка. Казаха ми, че рогчето било много малко. Не било проблем да се развие бебче. Като го казаха 3-ма души сякаш реших да се оставя по течението...Не бих желала да се подлагам на операция за рогчето преди да съм опитала поне още веднъж...Страх ме е да не ме осакатят нещо....Пък един аборт към момента не ми е чаак толкова притеснителен.

💐💐 Sunshine_00 💐💐 - може ли да споделиш повече относно преживяното от теб, свързано с хистероскопия?

# 628
Аз доколкото разбрах , Наси са дали за изследване абортивен материал в Геника и е излезнал здрав т.е причината за аборта не е била в качеството  на ембриона .

# 629
  • Ст Загора
Аз доколкото разбрах , Наси са дали за изследване абортивен материал в Геника и е излезнал здрав т.е причината за аборта не е била в качеството  на ембриона .
точно така .
Нямам инвитро Алисън, абортивен материал ! Калчев,нам че се чака . Ние не правим опити !
Пълна каша ми е ...
Иначе в Селена док иска това имам НК клетки от миналата година добре са. А антифосфолипиден от преди няколко години. Нямах тогава ,но знам че важи 6м

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 14:42 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт