Любители на котки - Тема 190

• 35 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • До морето...
Като сме на тема подаръци,да си споделя.Най-после купихме за Тоби катерушка. Много исках да има лично негово според моите разбирания място,когато реши да си го ползва ,да точи нокти и т.н..Е,днес пристигна ,но...не я иска. Аз го сложих в леглото и неговото одеалце ,с което е свикнал.Легна ,но после като пробвах да махна одеалото ,слезе и си отива на старите места ..Очаквах донякъде ,защото си е малко придирчив към новото и му трябва време,ще почакаме и още ,но все пак нещо нямам надежда .

# 256
Какви хубави другарчета. А ПиратЯ Ришко и котанката се трепят когато сварят. Sad

# 257
  • София
Пристигна ми безплатният пакет от Роял Канин за Смоуки.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 16:45 от Aila

# 258
Ехе, Смоуки , колко е пораснал и още по- хубав е станал 🥰🥰🥰🥰🥰🥰.

# 259
Защо ме търсиш, и те се трепят когато сварят, изобщо не е такава идилия. Малката гони и хапе голямата, голямата я хъска и бие с лапа, а като стане съвсем напечено започва да врещи на умряло. Тогава аз се намесвам и ги разтървавам Grinning
Просто се търпят. Никога не са спали заедно. Всяка си има легълце и си спи в него. Или от двете ми страни, но не и от една и съща страна. Понякога Кари мие Ая, но на Ая бързо и писва и разкарва Кари.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 17:50 от gabidi

# 260
  • Варна
Две покупки да споделя, от Temu,
саксийка за котешка трева, без пръст (хидропонна) и две чесалки за бузимасаж Simple Smile
 https://share.temu.com/3X8PxvBeGfA
 https://share.temu.com/8sm55bhivsA
По повод питането за афтите на Сивчо, останали са му от нелекувано заболяване докато е бил на улицата. Ще питам вет какво беше, но лечение за тях няма.
Пие и кортикостероид за друго остатъчно състояние, дробовете му се пълнят с течност. Доста малоумно ги обяснявам, но съм забравила точните диагнози на основите заболявания.
Като го взехме знаехме, че е болен, стараем се да му дадем качествен живот и грижа. Не знаем възрастта му.

# 261
  • София
Още едни клюкари, които се обърнаха за снимката. Simple Smile Този път са се наредили като аптекарски шишета. Wink

И едни гушнати Боги и Наско:

И не се заблуждавайте! Това, че спят прегърнати, не означава, че Наско не я ступва по няколко пъти на ден. Joy

# 262
Двама клюкари

И една красива Пуфи

# 263
Котките са всеизвестни неблагодарници, та и аз бих се изяла от яд ако им купя такава разкошна катерушка, а те не я ползват!

Дано принцът размисли скоро Simple Smile

# 264
Ще я разгледа, помирише обстойно, ше полегне тук-там, ще наостри ноктета, и ще свикне 🤗

# 265
  • До морето...
Благодаря ви за успокоението.Душенето започна ,даа.И най-после сам се качи и легна в хамака 🥳Значи май има надежда.

Катерушката наистина е много хубава и беше според мен на добра цена.Затова си казах ,че няма да отлагам и да го мисля.

# 266
Наистина е много хубава, откъде е?

# 267
  • До морето...
Наистина е много хубава, откъде е?
От Зооплюс е.По принцип цената й е 157 лв ,но с коледната отстъпка я взех за 127 лв.

# 268
  • София
Аз имам опит с купуването на една катерушка,която стоя близо месец и така и не пожела да я използва. Тогава реших да и направя аз 😀Купих голяма дървена стълба която тук- там омотах с въже от юка направих на 3 места място за спане ,но едното замина и не съм го оправяла все още. Супер доволна е и вече 2 г. е нейното място. Шпионира перфектно навън ,защото е сложена до голям прозорец ,а като има и слънчице е направо супер за нея.
Преди 2 месеца реших да и купя едно гнезденце ,което сложих на стълбата ,е просто е като опарена ,не стъпва на него,но му намерих ново предназначение на една табуретка сгъваема на която правеше опити да си остри ноктите 😅 Метнах го отгоре и вече не припарва😂

# 269
Аз да попитам малко по-страничен въпрос. Щорите Ви как оцеляват с 2 котки? Grinning Нашите щори още първата вечер, когато ги забравихме пуснати, бяха оръфани и изкривени от Наруто Grinning Не знам какъв е смисъла от тях като ги държим постоянно отворени Grinning

Общи условия

Активация на акаунт