Любители на котки - Тема 190

• 35 812
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Ама много е хубава Heart Eyes

# 241
Страхотни снимки и спомени,red.
Аз не съм била в темата по това време и не знам,но на колко години беше като се разболя Фин?😔

Благодаря,Rox!
Дни,преди да стане на 1.

# 242
Ред, той дълго ли боледува

# 243
На Кити и има нещо. Не се храни, само души купичките.
Вчера доктора в ОВК гледаше само парите да ми вземе, нито я прегледа, само, заради температура/каквато тя няма, по мнението на другите ветове с които говорих по телефона/ и назначи антибиотик, спазмалгон и деган, заради еднократно повръщане.
Тя си беше в пъти по-добре, преди да я заведа.
Постоянно плача и се страхувам, че ще ми я уморят....... Антибиотик ми казаха, че не се спира изведнъж, за да не се стигне до резистентност, а как да и го давам под форма на хапче, след като тя не яде????
Не знам какво да правя, в ужас съм да не се влоши от тези постоянни прегледи.
Моля Ви, дайте съвет!

# 244
  • Варна
Кити, успокой се, няма да се влоши от прегледи.
Сивчо ще стои 5 дни в клиниката, почнал е да се храни и му пада температурата.

# 245
Сега се сетих, че не написах.. моите котки постоянно повръщат. През ден, през два.
Котките по принцип често повръщат заради преяждане, бързо ядене, косми в стомаха.
Любимото на сивия ми котарак е да се натъпче като прасе и да повърне в купата на диспенсъра.

# 246
  • Варна
От повръщане и аз не се впечатлявам, но ако забележа, че някой от тримата е унил и лежи, веднага са на вет. Ако не ядат веднъж или два пъти също първо наблюдавам общата кондиция. Храня ги сутрин и вечер нашите.

# 247
Защо ми изтриха съвета? Някой се обиди ли?

# 248
Обсъждали сте ходене до тоалетна, а колко пъти на ден е нормално да акат 😆🙊? Моето бебе много ака, за 24 часа може и 2-3 пъти да я свърши тази работа. Нормално ли е ? Много си хапва ли 🤷 или храната не му се отразява добре. Почнаха Concept for Life, но нещо май не я харесват. Нито бебешката, нито варианта All Cats, пакета за кастрирани не съм го отваряла, но не мисля, че ще им допадне повече. Малкото забелязвам, че не иска много бебешките гранули,  май иска да хрупа. От другия месец мисля да не купувам повече бебешки гранули. Големите пък май са надебеляли. Нещо бая закръглени ми се виждат. Теглих ги уж са 3.400, но като ги гушнеш или легнат върху теб тежат 🤭 . Зачочвам да си мисля, че май кантара не ми е точен. Те и други хора ми казаха, че нещо много са напълнели.

# 249
Кити, успокой се, няма да се влоши от прегледи.
Сивчо ще стои 5 дни в клиниката, почнал е да се храни и му пада температурата.
Мира, би ли споделила каква е диагнозата на Сивчо? Питам, тъй като каза, че е също с язви в устата. Пуфи страда от еозинофилен гранулом,  по това което прочетох в нета симптомите са точно такива. Нямам представа защо докторките при които я водих сбъркаха и я определиха на котешка левкемия.

# 250
Най-сладката покупка вчера на кака:

# 251
Клюкарките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 252
Djaky, като видях снимката и се сетих за това Simple Smile

# 253

Още един Коледен подарък.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт