Любители на котки - Тема 190

• 35 729
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Много хубав този Михаел Simple Smile

# 406
Охххх 😂, AnyHr,  и аз така 🤨 се чудих да не съм объркала темата 😂 излезнах, влезнах връщам на горе и... аааааа повредата не била в моя телевизор. 😂 Е случва се...
Много красив Гарфилд - Михаел, дано вече всичко е наред! 😻 И как ни впечатли с този доктор... Друг път обща снимка с пациента. 😂🙈
Мина още един прекрасен ден от ваканцията, толкова ми е хубаво с Линош да си играем и после мързелуваме, че не искам да свършва.  Днес дивя много, чак си виках няма ли да поспи, че да свърша някоя работа и като се заби в хамака от 15ч някъде та досега. 🙈 Спа с изплезен език по едно време, сигурно сънува, че е куче 😂

# 407
Момичета, благодаря ви. Ами неудобно ми е да се снимам. Леко мургав е с брада. Ако мм разбере че пиша такива ще се ядоса. Аз имам шарещи очи но не хапя само въздишам. Доколкото разбрах е женен. Другия ми любим е Крис Браун. Айде стига със спама;)
И вашите котаци са прекрасни.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 21:23 от LaLeone

# 408
Умирам за на Линка опашката Heart Eyes

Уличният/дворен котарак е голям мазник. Стане ли 7 вечерта, застава пред вратата и почва да маже с лапичка по стъклото да ми даде знак, че чака манджа Joy така и не свикна с къщата обаче, заради таралежа.
И хем ми се гали, хем ако галя твърде дълго ме хапе дивакът

# 409
Мишето ни наблюдава от високо

# 410
Еха какво кафяво има Мишето. Рядко сякаш съм виждала кафяво на котка
Моята мачкаторка

И сестра й ревнивка

# 411
Изчезнала ми е темата🤗
Викам, никой не пише, а то сте изписали много.
Блеки е вече на почти 7 месеца и е около 3кг. Сигурно ги минава вече. Расте голямо детето🙈 Хапва гранула със 75% зайче и пауч със сьомга. Постоянно се закачат с кучето. Къде леко, къде ... Абе нямаме проблеми за сега. Играят си децата🤣

# 412
Еха калко много Мишовци има тука;)
Рижко е сладур, а второто коте бяло и кафяво е направо за wallpaper.
За гурелче ли говорите в окото на беличкото коте? Аз чистя всеки ден или през ден със преварена вода и памук.
Винаги черните котаци ми са се стрували като еднакви.
Свекървата мрънка за космите. Всекидневно. Някой имал ли е безкосместа котка? Wink

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 22:12 от LaLeone

# 413
Няма проблем, а евентуално по натам ако имаш възможност да я пуснеш на терасата и да ни подариш снимки?
Мъри ми се струва много лесна за разбиране и пречупване. И моята Феликс е подобие на твоята но по - слабо. Моята от петмесечна е вкъщи, а твоята дойде при теб на дърти котешки години.
Нали знаеш че има хора, кисели, опаки, стиснати, намръщени. Никой не ги обича а и май и те самите не обичат себе си. Пък накрая чуеш че си дава парите за любим отбор, че помага тайно на някой или нещо друго което не очакваш от такъв характер.
Има и такива котки. Обаче те се чупят от човека на когото вярват. Те искат да става тяхното но не са нормални гушливи котки. Те са нещо като съдия, поп, военен - няма друго правилно мнение освен тяхното. Ако успееш да разбереш тя какво точно иска - ще си най - щастливата стопанка.
Мъри е на 9 години. Знаеш ли на колко месеца, откъде и как я е взела предишната й стопанка? Жената гледала ли е други животни преди нея?

Много от обичайните не пишат. На работа има едно правило: Щом не звъни значи е добре! Надявам се че изчезналите нямат проблеми с котешката челяд и нямат време да губят тук.
Мъри я взехме с Недоволна от нейно близко семейство, чиято котка беше родила наскоро, през месец юни ако правилно си спомням и тя беше на 1 месец или малко повече.  Още като я взехме, хората ни предупредих, че е много страхливо коте. А Недоволна преди Мъри имаше 3 котки , една след друга над 20 години и повече все имаше котка в дома й. Предишната преди Мъри се казваше Лъки и по - интелигентно животно от нея не съм виждала. Без да искаме я сравнявахме с Мъри, но Недоволна много си я обичаше. Тя спеше в леглото й и бяха неразделни. Но когато се налагаше / Недоволна  беше в чужбина/ ходехме да я храним и тя изпадаше в ужас при вида на всяка от нас.  Сега явно е поостаряла и поулегнала.  Но с Недоволна бяха като сиамски близнаци.

# 414
Добро утро. В 5 станах да нахраня Михаел и пак гореше. 39 градуса.
Пак слагах върху старо мое боди леден парцал. Махна го след 20 минути и след малко той е пак топъл.
Почвам да се притеснявам че и нещо по-сериозно. Cry

# 415
  • Бургас
Здравейте, девойки хубави!

Котките май имат по-висока телесна температура.

Аз да попитам.
Довечера какво да я правя малката ми котка?
Любовта Харко зяпа зарята като малко дете.
Наскоро минаваха мотористи, малката се съдра да реве и да казва "Ваууууу" и "Аууууу"
Ето ми ги дечицата:

# 416
Добро утро.
Мария май нямаш много избор Wink
Просто да си стои при вас, на любимо местенце и тн
Нашите ако спят не реагират на шума толкова

# 417
LaLeone, много добре разбирам тревогата  ти. Нашия Коки беше така 10 дни , докато установят най-накрая с кръвен и биохимичен анализ защо поддържа висока температура. От лекарите знам, че до 39.3 градуса е допустимо да поддържа , но след това вече е висока . Коки в началото поддържаше, въпреки инжекциите за понижаване, 40.5 градуса.
Поискахте да го покажа, ето снимка от тази сутрин...
Тук се мие☺️ . Изглежда малко тъжен, защото пак му се обостриха раните над очичките от чесането. Чеше се до кръв и докато си свали козината😢.  Доктора каза, че сигурно е от антибиотика, надявам се да зараснат тези ранички скоро. Защо бихме три ваксини против гъбички не знам, щом при следващия антибиотик пак се върнаха?

# 418
  • Бургас
Когато минаваха мотористите, чак майка ми дойде да я успокоява и двете в един глас "Няма Мони, няма, няма страшно"

Аз мислех да я затворя в банята...
Не знам обаче няма ли повече да се стресира.

# 419
  • София
Мария,първата година затворих Изи в банята и нямахме проблеми! През следващата я оставих и тя ме изненада ,като застана в кухнята на прозореца и гледаше без дори да трепне. Ще я видим довечера☺😀
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година! Бъдете здрави и много щастливи!❤

Общи условия

Активация на акаунт