Любители на котки - Тема 190

• 35 723
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Не е вярно, че животните не могат да говорят. Говорят. Просто ние не ги разбираме. Heart Eyes

# 436
  • София
Не е вярно, че животните не могат да говорят. Говорят. Просто ние не ги разбираме. Heart Eyes

Но се учим да ги разбираме...
Аз обикновено знам Блеки какво иска- за всяко нещо си има специфично МЯУ; знам и "ольо- ольо-" какво значи 🤣🤣🤣.

Днес изкарах Блеки на балкона в клетката на слънце. По едно време ми се стори, че дълго време кротува и пратих ММ да го прибере.
ММ се забави доста и вече ми беше ясно, че нещо не е ОК.
Черното чудо разглобило клетката,  (такова чудо не беше правил) и прескочило при съседите. Те имат френски булдог и добре, че са били на разходка.
Едвам го примамих да се прибере- с гранулките 😹
Вече не мога да го оставям сам и така (затворен в клетката).

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 22:10 от AnyHr

# 437
Весело посрещане на Новата година, девойки и младежи, бъдете здрави и щастливи Champagne Tada
Нашите любимци да ни радват още дълги години Animal Smirk Cat
И ние с Ая си говорим ( тя е много разговорлива). Тя определено разбира, като и говоря, аз също в повечето случаи знам какво иска да ми каже Stuck Out Tongue Winking Eye

И Кари захапала пликчето с лютите чушки

# 438

Това от нас със Сина, който търси да види кучето в двора

# 439
Здравейте.
Съжалявам за починалото котенце. Cry
Аз имам един трик когато почнат да гърмят и аз държа Михаел и пускам силно народна музика. Запушвам му ушичките.
Според мен трябва парите за такива групости да се дават другъде.

Аз л мерих снощи температурата на кот, минаваше 39 а днес е 38.8 и надали ще мога да отидем на спа. Тялото ми ще бъде там а духа в мисли за него. Днес яде три пъти по малко, пийна и вода. Гадно ми е да го насилвам но му давам поне 5 капкомера.
Ококори се. Стоя на терасата. Гадно е че не знам ако го изстудявам с компреси дали няма да го докарам до пневмония. Обличам му едно мокро мое боди за 10 мин.
Докато го гледам как страда и очите и муцуната му гори ми иде аз да ида в ада.
Можи би затова не са ми дадени деца защото се панирам за всяко нещо и съм прекалено чувствителна.

На първия работен ден пак ще го водим. А вета е почти 2 м висок.
ММ ме кара да му правя салати и т.н. а аз го държа завит като бурито. Изобщо нямам желание. Добре че съм приготвила всичко.

Всъщност който мъж не обича животните губи.
Моя свекър се опитваше психически да ме тормози че ако взема котето като се съберем и като сме на работа е щял да го прати през терасата в реката-точно до нас е. Реагирах бурно. Минаха 3 г и големия му син който е волейболист и имат котка и два мини шпица му тупна без да го пита мини шпица. Аз веднага го попитах когато моето коте ти пречеше как ще гледаш Папи?  Наведе главата и каза на сина не можел да откаже. На този етап кучето е на етажа на свекър ми а котето при нас.
Та така. Избягвам хора които не харесват животни. Те нямат сърце. А и любовта на животните е много по-истинска, безусловна.

Надявам се да не ви развяля настроението. Желая ви весело посрещане на драконовата година. Тя пише че ще е силна за нас лъвовете козирог и телец.

Целувам ви! Бъдете благословени.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 19:00 от LaLeone

# 440
  • София
И Кари захапала пликчето с лютите чушки
Привлича ги аромата най-вероятно. Хари беше опасал листенцата на посетите люти чушки. Даже питах  темата тогава какво да очаквам. Дадох му след това едно пораснало чушле, но не му обърна внимание.

# 441
Михаел има типичното изражение "Божкеее, какво доживях!" Simple Smile

# 442
Аз никога не съм вземала животно, защото имам нужда да се грижа за някого. Две деца ми стигат, пък и са вече отгледани. Всяка животинка е била с нулев шанс за живот, ако веднага не се намери дом, грижа, лечение. И, в едно съм сигурна, по-добри са от нас.
И да се похваля, много се радвам, че тази бездомна пухкавелка е вече здрава, само едното оче няма да се възстанови. Ваксинирана, кастрирана, на 26.01.  ще пътува със специализиран транспорт за Германия. Вече има осигурен дом, където я очакват. Ще получавам клипчета, за да съм спокойна. Но дотогава остава на стационар.

Аминка, прегръдка от мен! 🤗
Бъдете здрави всички, и хора, и четирикраки! Щастлива 2024 г. ви пожелавам! ♥️

# 443
Ванне разсмя ме. Наистина гледа така сигурно ме мрази много задето го мокря. Засега успешно премина единични пиратки.

# 444
Весело посрещане на Нова година на всички! Да е благословена, здрава и успешна и за нас и за ушатите ни другари.
Във Варна е ужасно, хвърлят бомбички от няколко часа. Кити стои ококорена и на щрек какво се случва, отделно имаме и гост и съвсем се шашна животното!
Съжалявам и тези на улицата, които няма къде да се скрият от този ужас! Да идва нова година, че да се спрат с тези безсмислени бомбички и пиратки.

# 445
Благодаря. И тук е така. На всеки 15 минути пиратки. Нали във Варна щеше да са само 4 минути? Никой не спазва. Милите животинки.

# 446
Благодаря. И тук е така. На всеки 15 минути пиратки. Нали във Варна щеше да са само 4 минути? Никой не спазва. Милите животинки.
Отнася се само за новогодишната заря. Но глупаците, които са решили да хвърлят бомбички и пиратки, кой може да ги спре, след като дори е легално закупуването им?
След 12 мисля да си се затворим двете в коридора, за да няма достъп до прозорците и да не гледа навън,животното изпитна страх да си свърши работата в тоалетната, то влезе, гръмне навън и излиза....

# 447
Слава богу ние сме в къща на село и не се гърми чак толкова, а и Лио е тъпир 😆

Обаче сме на гости и сме прибрали кучето вътре.

# 448
Честита Нова година!
Да е здрава, мирна и спокойна!

Том добре понесе фойерверките. Един (да не казвам какъв) хвърли бомбичка във входа още в 22ч., стреснахме се, разминахме се само с олющена мазилка.

Мислех си за моята Зъбла. Тя е котка с опит и се надявам да се е скрила някъде. Утре ще отида да я нахраня.
Хората дават толкова излишни пари за фойерверки и пиратки, а можеше да ги дарят на дете в нужда, на бездомните животни.

Говорят ни животните.
Зъбла живее до работното ми място. Сутрин като отида на работа давам на нея и компания храна и мета пред входа. Веднъж съм се увлякла с метенето, не гледам встрани. Зъбла идва до мен и мяука. Без да поглеждам и' казвам да отива да яде. Тя пак "мяу-мяу". Поглеждам, едно куче дошло и им яде от храната. Тя ми се оплаква и търси закрила от мен.

# 449
Чнг!
Алечка, може би Лио не е от чувствителните животни .Grinning
Ние бяхме в тоалетната и се чува от къщите туп туп....пусках вода в кофата пях правих се на идиот но той си ги чува. Станах в 5.00 да му дам АБ след храненето и пак сложих парче намокрено на челюста. Щом яде съм щастлива.
По интернет пишат такива глупости. Котките лесно понасяли температури до 50°С.
Пълни просотии. Той със 39 едва гледа та на 50... Извинявам се че повтарям едно и също.
През новата година желая на вашите котешки дечица много здраве!:hibiscus:

Общи условия

Активация на акаунт