Любители на котки - Тема 190

• 35 100
  • 747
  •   1
Отговори
# 450

Алечка, може би Лио не е от чувствителните животни .Grinning

Не е наистина. Но и никога не е бил на място,  на което има много и дълго фойерверки.  Снощи като се прибрахме малко беше тревожен, но той седи в кухнята,  а тя  най-скътана. Гушнах го малко и дойде на мене си.

# 451
Добро утро и За Много Години!
Здраве, обич, мир и разбирателство да носи за всички хора, животни, птички и тревички:)
Много бум имаше снощи. Направи сякаш пред нашата врата гърмяха. Но сякаш по-кратко става всяка година.
И тримата косматковци бяха наострили уши и се оглеждаха. Шошо дори под една помощна масичка до дивана се ската.
Четен Нос се беше покрила някъде вън в някое скривалище.
Как да стана …

# 452
Честита Нова година, прекрасни! ❤️ Да бъдем здрави и нашите топчици любов също! Да бъдем Човеци, че хора бол... Ама вие сте Човеци, затова обичам тази тема! ❤️
MarietaYo, не не ставай от това блаженство! 😁😻
Снощи се прибрах към 1ч.,беше страшно от гърмежи и даже лекичко се озъртах някой да не ме нацели с нещо, но страха ми за Линка как я кара детето беше по - голям, та страх - не страх тръгнах да се прибера и отварям входната врата, никой не ме посреща. Мисля си миличкото къде ли се е скрило и започвам да се събувам, гърми нещо яко, от което неволно изквичах и в този момент с бавна стъпка, протягайки се, прозяваща идва Линош. Аз стоях в ступор 😂, умилка ми се малко, гушнах я, а тя скочи да ме води към купичката. Беше хапнала добре, сложих супичка, хапна изми се и легна в хамака 😆. Пиша на детето, че всичко е наред, да не се тревожи, а тя ми пише - прати ми снимка, и тя като мен не повярва, защото беше пълна лудница. От сутринта към 5 когато обичайно ме буди, до сега не намирам промяна някаква в поведение, така че се надявам да не се е стресирала.

# 453
  • София
Уж писах, но не съм публикувала.

Честита Нова Година. Да е мирна и по-добра от старата.

При нас зарята се прие спокойно. Само се бяха ококорили леко.

# 454
Блеки изобщо не обърна внимание на фоерверките и пиратките, нищо че във Варна (център) продължиха до 1:30ч🫣
4 мин. беше централната заря, но останалата патаклама не спря до 1:30ч
Явно понеже пинчерката изобщо не се трогна от шума и той остана спокоен. Но при нас лятото редовно има от плажа заря, може и затова да не обърнаха внимание.
Сега остана да проверим бебе Каракачанка в сервиза как е 🙄 За нея повече се тревожа.

# 455
Честита и благословена нова година! Дано лошото е останало в старата и всички около нас са здрави и роднини и домашни любимци! ❤️
Кити беше и впечатлена и уплашена от шумотевицата навън. Направих страхотно клипче, но не знам дали ще мога да го споделя с вас.
Много гърмяха, Кити място не можеше да си намери, сутринта я намерих да спи в дупката на катерушката, където обикновено не влиза, но явно там се е почувствала сигурна.
Чак след като загасих лампите и спряха гърмежите навън си посети тоалетната.
Явно трябва да помисля за по-спокойно място, където да я позиционирам.

# 456
Здраве, късмет, спокойствие и много мъркаща любов през новата година! Flowers Four Leaf Clover

# 457
Честита Нова Година! Пожелавам на всички котаци и котарани да са живи и здрави, да ни говорят повече и да ги разбираме повече!
Тази година с гърмежите мина добре, крихме се, не ядохме и не пихме вода, докато всичко не отихна.

# 458
  • Варна
Пожелавам ви здрава и мирна 2024 година!
Първи новогодишни празници за Тео. Първа пълна къща с двама досадници за него - сина ми и дъщеря ми. Simple Smile
Бих определила миналите 10тина дена като тормоз с добри намерения. Безкрайни обяснения в любов ... несподелена от негова страна на моменти.  Котьо обаче си е добре, в крайна сметка, живота е шарен, понякога труден, друг път лежерен както за нас, така и за него!
Снимка нямам сега, достатъчно го щракаха гореспоменатите, та аз му го спестих. Simple Smile

# 459
За много години, девойки! Ние посрещнахме Нова година по домашно му с приятелите ни, чиято котанка взехме. Те пък животинките сякаш усещат кога е празник и тогава по-малко се бият. Почти цяла вечер котанка си спинкаше на нейното столче, а ПиратЯ излегнат на спалнята, вперил оче в нея.
Гърмежите ги накараха да се паникьосат и скрият в някакви скривалища. Този път беше по-стресиращо за Ришко, защото котанката беше заела неговите тайни местенца. Но в последния момент и той се скри. Душички.

Мразя гърмежи и пукотевици по нова година. Безсмислени са ми, тъпи са ми и по никакъв начин не приличат професионалните зари.

В новата година пожелавам всички пухкави приятелчета да са здрави и дълголетни, никое да не се разболява и да ни радват и успокояват с присъствието си.

# 460
Честита Нова Година🎉🎉✨️🎆🎇🎆✨️🎉🎉! Нека бъде здрава и изпълнена с любов и благополучие!

И аз мисля, че котета ни говорят, но не всички. Поне моите не говорят всички.Тобчо ми е  много разговорлив. Където ме види, започва да ми мяука, като се върне от някъде пак види ли ме започва с мяукане( все едно ми разказва какво е правил и къде е бил или казва, че се е прибрал).Влиза вътре пак с мяукане и докато не ме открие не спира, ако спра да го галя или го пусна -ръмжи много сладко😆( тогава ми се кара. Не го ли пуснеш вън когато той иска пак с излизането започва да ръмжи и протестира нещо. Като излиза прави малко крачки и се обръща да види гледам ли го и пак ми казва едно мяу( все едно чао). Какво точно ми говори не мога да знам и не го разбирам, но това коте общува и не съм луда изобщо😂. Манди не, тя много рядко мяука. А бебето е нямо на него гласчето не можеш да му чуеш. Даже мърка супер тихичко и за кратко. То пък идва и се гушка.
Продадох на Sinsay котешкия тунел 🤭(шегувам се, но след като го споделих тук свърши😂). Сега да им продам и транспортните чанти поне 😂. Мислите ли,че тази ще върши работа или ще е малка с тези размери.
Размер на продукта: 41 cm x 24 cm x 26 cm
Тя няма и много отвори🤔 и много се чудя да я поръчам ли. Трябва ми още една транспортна чанта и искам да е от плат https://www.sinsay.com/bg/bg//4446n-06x?utm_source=app_sharing&u … aign=product_shar

# 461
Morkovelka99,  видях я на живо, малка е, не струва според мен ако, че е евтина. Иначе за драскалките са бижу, поне на Лина се харесват. Две съм взимала, един жълт ананас и го унищожи и сега една от картон с 2 дрънкащи топчета, все е на нея. Моята кака редовно го посещава и ме информира на момента какво има и все за нещо сме там.
И още нещо когато се чудих клетка, чанта или раница ме посъветваха за клетка ,защото от страх ако се напишка или повърне ще переш, а клетката се поддържа по-лесно и вероятността да остане някаква миризма е малка.  Та от практична гледна точка игнорирах всичко от плат, макар да са по-красиви.

# 462
Здравейте. Аз вече съм спокойна. Аб си върши работата. Днес Мишо щъкаше нагоре надолу но му давах да яде само мека храна защото хапне ли гранули и почва да се дразни лигавицата. Днес сме без температура. Хич не ми се иска да го оставям, но съм му подготвила купа с витамини, казах как да се дават всички хапчета. Той е спокоен. Дано и аз успея да почина. Имам крещяща нужда вече.Blush
Хубава вечер!

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 23:48 от LaLeone

# 463
Почивай момиче!

# 464
Мерси,  щях да я поръчам само защото е евтина, но въпреки това не ми се занимава с връщания и много и' се чудих. Имам 2 клетки, но ми трябва и още една. Тези са практични, че са сгъваеми и не заемат място,но дали да удобни не знам. Искам да имам и една от плат, защото си мисля, че ще ми е по-лесно да ги разнасям, ако ми се наложи с автобус. В Джъмбо видях една и там се чудих, но на външен вид нещо не ми хареса и не я купих.
Последния път уж с приятели ги водих те ме изкараха психично болна 🤦 и то защото съм ги ваксинирала и искам да имат паспорти 😂, а и май ми казаха, че им говоря като на деца и така се отглеждали. Вчера и по тази тема сте си обсъждали та и аз имам такива хора в кръга. Та май вече не искам да се занимавам и с приятели, че ме "заболява" главата от глупости 😁.

Общи условия

Активация на акаунт