Любители на котки - Тема 190

• 35 006
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Аз за Коледа тази година нищо не им купих за подарък. Миналата им взех купички, тази пак щеше да е това, но този сайт 😾😾😾. Та тоалетната ще им е подарък наистина. И аз много пари харча за тях и за глупости също.Поръчах им и аз от Алито четката с пара 😂, която red(май) показа. Табелки с имената( моля се да дойдат гравирани, че ще се гръмна 🤦🤦🤦), ще им взема и някакви играчки сега. После пак ще дойде време за храна и така все едно си имам деца.
С точки от зооплюс мисля тази купичка да поръчам
В Пепко имаше много хубави елипсовидни направени пак като котешко личице, но вече не ги зареждат. Аз такива чаках пак да пуснат, но минаха много месеци и все няма😠.

# 601
Ето ви едно закъсняло котешко джудже:

# 602
Кажете ми една котка, която ще живее в апартамент трябва ли, според вас, да се ваксинира?

# 603
  • София
Коя тоалетна поръча? Аз им взех Nestor на Savic- сивата 36 лв. Дано дойде здрава.  Тоалетната + купичките при мен не можеше и пуснах само тоалетната. После може да пусна само купичкит, ако не забравя. От миналия месец не ми разрешава храна + аксесоари да поръчам с наложен 😟
Поръчах и аз тази,но в синьо, защото  от бебе и купувам този модел и е свикнала,а и аз съм доволна много. Нози цвят не сме имали 🙃Последно обаче и я купих от Стефанов за 52 лв.Дано дойде здрава! Аз до сега съм ги купувала само от физически магазини.
Купичката която си показала е много хубава.Купих на Изи подобна миналия месец от Германия за 1 евро 🙃

Извинявам се за мръсната снимка 😆току що яде😃
От Зооплюс не съм поръчвала до сега. Виждам,че има някакви точки. Как се използват ,нещо не можах да разбера?

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 19:10 от ♥ Димяни ♥

# 604
От няколко часа сме в къщи.Сварихме 2 броя котки.Ще снимам,когато изчистим.
Нямаше миризма,след почти месец.Ползват пелети.Имат голяма ъглова закрита тоалетна,с врата,от Финдъс.Взех им и автоматична тоалетна,която е чудесна,но работи само със силикон,а той се разнася от лапите им.А и Сакура реши,че е много забавно да я активира постоянно,за да преследва гребена и.
Каква е автоматичната тоалетна?
Заглеждам ги... За времето, в което пътуваме...

# 605
# 606
  • Бургас
Милата ми Тути ми легна вчера върху шевовете.
Понякога имам чувството,че не ги заслужаваме тези добри души.
Неслучайно са свещени животни в някои култури.
Моят Харко редовно ми разтрива болния корем и ставата, която най-много ме боли.
И мърка.Лекува.
Обичам го като мое детенце.
Няколко дни бях по 12 часа навън, лудница беше, наш Харко едва ме дочакваше вечер, мяукане, прегръдки, целувки, катерене по мен.
Понякога му казваме Харо кучето, носи предмети като куче и се хвърля да прегръща по същия начин.

# 607
  • София
Кажете ми една котка, която ще живее в апартамент трябва ли, според вас, да се ваксинира?
По принцип - да. Първо, защото може да пренесем нещо с обувките и второ, защото все някога стигат до ветеринар, а там е пълно с всякакви болести. Все пак всеки си преценява рисковете. Моите не са ваксинирани. А и някои котки са толкова страхливи, че стресът от ходенето за ваксина може да отключи повече болести, отколкото ваксината пази. Но пък трябва да се има предвид, че стигне ли се до пътуване извън страната или котешки хотел, навсякъде искат да са ваксинирани.

И аз имам 2 купички с ушички от тези с точките. Смятах да ги докарам до 5, но много поскъпнаха. Взимах ги за 200 точки, а сега са над 400. Единствен недостатък е, че завират храната в ушичките и им е трудно да я извадят. Но пък според дъщеря ми, много се кефели да ядат точно от тези две купички и първо свършвала храната в тях. Joy

Димяни, на всеки 2 лв. дават 1 точка. После заедно с поръчката можеш да вземеш нещо безплатно срещу точки. Има консерви, играчки, купички. Но купичката с ушичките е 474 точки, т.е. трябва да си похарчила 948 лв. и при следващото пазаруване можеш да я вземеш. Имай предвид, че ако решиш да правиш поръчка, с покана от приятел ти дават отстъпка от 10%. На приятеля пък дават около 300 точки.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 20:52 от Таня67

# 608
  • София
Изи не е ваксинирана вече втора година и то не ,защото не искаме а,защото има здравословен проблем и не успяваме да влезнем във времето докато всичко е наред. В понеделник ще я обезпаразитя вътрешно и след 5,6 дни и външно и ако всичко е окей след седмица ще я ваксинираме. Просто всеки път и се разминава.
Малко преди Нова година и пристигна инхалатора ,някой използвал ли е такова чудо?

Таня67, в тази купичка не се завират при ушичките,но пък съм доволна,че се разстила храната и яде по - бавно и не така лакому и естесвено не повръща 🙃

# 609
Димяни, и твоята е много хубава и супер евтина. Тук тази купа ще е 10+ лв 🥴 Иначе при всяка поръчка от сайта според сумата ти дават точки. После отиваш в "магазин с премии" и ти излиза какво може да си поръчаш безплатно с натрупаните точки. Повечето пъти нещата са едни и същи. А напоследък при поръчка от приложението ти дават двойно точки.

И на мен малко много ми се струват точките за тази купичка, но така или иначе трябва да взема нещо. От консервите без това може само по 1 или 2 от вид. Още не съм си ползвала купона 333 зооточки подарък, а е валиден до края на месеца. С него ще ми се натрупат повече точки и мисля купичката да взема.
А идват ли здрави? От одеве все забравям да питам. Имам някакви опасения да не ги получа на сол.

# 610
  • Бургас
Харко след всяка ваксина прави колит и ака кръв.
Поне съвпада всяко лято периодът.
И повече съм си решила да не го ваксинирам.
Мони също не съм я водила тази година, тя има само първите две ваксини, когато беше малка. Вероятно ще и сложа още една.
Харо общо има 4, първите две в едномесечен период и още две поредни години по една.

# 611
  • София
Купичките са хем в "мехурчета", хем в хубава твърда кутийка. Досега не съм имала счупена.

# 612
Мира, тази е
https://www.amazon.nl/PetSafe-ScoopFree-zelfreinigende-wegwerpba … 1704566638&sr=8-2
Но работи само със силикон и ако котето е игриви е леко дразнещо.
Относно животни-лечители,аз вече знам какво куче ще си взема след 5 години😊Едно черно ксоло❤️ Иначе,които котки май не си падат много по лечението.
Днес и аз мислех за обезпаразитяване и ваксинация.Притеснява ме Сакура,тя чак сега започна да покрива голите участъци и малко не смея да и го причинявам отново.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 20:59 от red soul

# 613
Mosbauer,
Близнак сте ни вие!

Току-що облиза зелето от чинията ми…

# 614
Здравейте, в последно време се разписвам винаги в края на темата..

Уши е добре, на гости сме, все едно си е вкъщи, има друга котка, но ги разделихме, че щяха да се избият.

А, да, имаме прогрес, спи вече до бебето и понякога го ближе по главичката и крачетата. Като цяло не го интересува.Joy

Общи условия

Активация на акаунт