Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 33 393
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Аз в крайна сметка си направих първото омбре! Малко обърках, исках черното да малко и в края, а не толкова по средата, ма карай Grinning
Прочетох на едно място, че ако нямам протекции или течен латекс, може просто да се омажа около нокътя с вазелин и така направих.
Другият път ще е по-сполучиво Wink

# 331
Вмъквам се само да кажа, че в сайта на Didier lab има намаления. Не знам как вървят по принцип цените и дали е изгодно, но ми излезна реклама, та разгледах отгоре-отгоре.

# 332
По темата с пилите - днес пристигна моята.

Много е хубава, за първи път се докосвам до ел. пила и мисля, че е перфектна. Пускам и линк към нея, макар и в началния пост да го има в препоръките на Есмералда (хиляди благодарности отново!).
Пълният комплект с керамични фрези ми излезе 88 лв, поръчах я на 22.12.
https://a.aliexpress.com/_mtTdbRS

# 333
Включвам се за четките. До сега не ми се е налагало да изхвърлям четка. По мое мнение с естествен косъм са по-добри. Тънката с която изравнявам е на поне 5 години и нищо ѝ няма. Взех я от магазин за художници. Чистя ги след всяко ползване с чист ацетон, след което ги подсушавам. Става перфектно.

# 334
# 335
Идвам да се оплача! Не ми върви тиия дни с поръчките и туй то! Нали преди месец и половина поръчах гелиш топ - да, ама не! Не дойде гадината, а последният тракинг ъпдейт е от Америка още от другия ден на поръчката. Трябваше уж да пристигне на 28.12, но не дойде. Предвид празниците и забавянията реших да не се занимавам и да изчакам, но сега изръчках и се свързах с всеки възможен доставчик и няма такава пратка. Свързах се продавача и ще ми възстновят сумата, но съм разочарована, защото с голямо нетърпение го чаках този топ Sad А това си е доверен продавач, от който няколко момичета от форума са поръчвали без проблем. По същия начин беше и с оранжевата пила и един прахоуловител от GoGetForest store, от който сме поръчвали всички и аз вкл. поне 3 пътии всичко е пристигало до 2 седмици. Може би е знак от съдбата да не пазарувам, а да си "пазя хубавите пари" както казваше пра-баба ми. Ако има някоя поръчала и четяща в момента дали може да ми каже при нея за колко време пристигна?
И добавям една от по-скъпите и хубави пили, която по принцип е към 40 евро в момента тук от super deals я намерих за 27 евро в бяло, а по-чок гюзел вариант в розово омбре за 28:
https://www.aliexpress.com/item/1005005787016403.html?spm=a2g0o. … %21%21&aecmd=true

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 11:21 от karmilla

# 336
Кармилла, много кофти. Изтеглила си късата клечка просто. Но добре, че ще ти възстановят парите поне.

Ето тази пила е на Early bird, не е безжична, но е на хубава марка - Jimdoa, и на редовна цена е около 50-60 евро.

https://a.aliexpress.com/_ms7i8xQ

Има в момента и прахоуловител на Early bird, ако някой търси, този модел обикновено върви доста по-скъпо:

https://a.aliexpress.com/_m0NBxbK

# 337
Идвам да се оплача! Не ми върви тиия дни с поръчките и туй то! Нали преди месец и половина поръчах гелиш топ - да, ама не! Не дойде гадината, а последният тракинг ъпдейт е от Америка още от другия ден на поръчката. Трябваше уж да пристигне на 28.12, но не дойде. Предвид празниците и забавянията реших да не се занимавам и да изчакам, но сега изръчках и се свързах с всеки възможен доставчик и няма такава пратка. Свързах се продавача и ще ми възстновят сумата, но съм разочарована, защото с голямо нетърпение го чаках този топ Sad А това си е доверен продавач, от който няколко момичета от форума са поръчвали без проблем.
Кармила, би ли споделила откъде си го поръчала? Имам подобна случка със сайт-посредник, още ги издирвам, вече започвам да се ядосвам. Може и на лични, да не спамим темата.

# 338
  • Mostly in my mind
Karmilla, кой е сайтът? Ибей ли?

# 339
От продавачът в ибей, който е шернат та 1на стр., но лоша дума не мога да кажа, защото вчера писах, а днес ми казаха, че връщат парите до 4-5 дни. Ще проследя и връщането, но до сега са ме рифъндноли като са казали така. От години жо препоръчват тук съфорумки и грижа не са имали, но никога не е късно да стане грешка и както каза Есмералда - изтеглила дъм късата клечка, но поне ще ми върнат парите. Ва алито също стата такава глешка с проверен от нас магазин, но се загуби пилата и един прахоуловител по трасето. Писах, възстановиха ми сумата, поръчах пак от тях и дойде до 2 седмици. Сега се чудя като си получа парите да пробвам ли пак?

# 340
Тъкмо ти отговорих да пробваш пак да поръчаш пила и прахоуловител от Алито, но се усетих, че ти говориш за топа на Гелиш. Аз лично не бих го поръчала пак. Голяма разправия е с доставка от Америка и винаги има шанс да се загуби. Ако много го искаш,  поръчай си го от Бг от официалния вносител или от магазина в мол Парадайс (забравих му името).

# 341
И аз имам драма с топа на Гелиш, Есмералда, тея от Хармъни много им е пораснала работата и напълно отказват да ми продадат един, въпреки, че имам всякакви възможни курсове и въпреки, че им казах, че ще им дам данни на фирма за фактура.
В Парадайз е изчерпан от сума ти време този топ, и там греда.
От познатите ми от преди години по салоните пък не останаха такива, които да работят с марката. Та и там не намерих вариант.

Поръчах го от Америка някакъв nail supply store, уж добре изглежда, през GGBG. Пристигна топа в склада на GGBG, имам потвърждение и от сайта от който поръчах, товарителница от USPS, всичко е точно. Ама сега го издирвам от GGBG, а не ми отговарят. Не знам. Оф.

# 342
ГГБГ никога не отговарят, а сега покрай Коледа и НГ винаги вървят с близо месец закъснение в доставката на пратките. Дай им седмица-две и направо ходи до офиса, иначе няма да ти свършат работа.

# 343
Момичета,
Честита Нова Година!
Само красоти да творим пожелавам🥰
Аз съм ви изтървала тотално и ще мина 1-2 стр назад тия дни.
На фейса ми излиза реклама на тези, китайски ли са?

https://ontrend.bg/produkt-kategoriya/manikiur/instrumenti-za-manikiur/

# 344
За много години, момичета! Бъдете много здрави и вдъхновени!♥
Аз по традиция, влизам в новата година с пълно фиаско, ама нищо де, имам още поне 15 опита до края…🤓
Първо, на безцветната база на Коди нещо ѝ стана, буквално е с консистенция на сопол, едва я нанесох, уж само втривам, ама то зор…Ще купувам нова.
Линт базата пък ми скъса нервите допълнително. Забравих колко по-рядка е от другите цветни бази и трих, мацах, трих, мацах…От нерви на дясната ръка забравих да сложа ултрабонд, ще видя колко ще издържи…Тамън да го махам по-бързо, че и без това не съм очарована. Ама все пак ще го кача, то не може само хубави маникюри, трябва да има с какво да се надъхвам за следващия път 🤓

А, и си счупих единия нокът до живец, защото от невнимание си забих ръкохватката на пилата…С лявата ръка съм направо опасна за себе си и околните.🤓

Общи условия

Активация на акаунт