Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 33 392
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
karmilla, аз си поръчах от този търговец и ми пристигна в Канада топ-а без проблеми.
Навярно из Европа или в България е фалът.

# 346
  • на брега на морето
Кармила, Hug и аз си поръчах топа от този търговец преди време, и дойде на Майорка без проблеми. Също съм поръчвала и ултрабонд на гелиш от същия търговец, пак без проблем. Съжалявам, че така се е случило....

# 347
И аз съм на розова вълнА:

# 348
Започвам новата година на чисто:

# 349
Honeybee,
Коя е базата?

# 350
HoneyBee33 красота!

Ето ме и мен със снощен маникюр

# 351

Kodi Milky, отдавна й имам мерак и доста време се канех да си я купя, много е нежна и красива и много лесно се прави изравняване с нея.

# 352
Здравейте и Честита Нова година! Успешна и здрава! Flowers Four Leaf Clover
Продължавам със зимната тематика! Nature Snowflake

# 353
С HoneyBee33 сме на една вълна Simple Smile
И аз се лакирах днес.

Не знам какви са вашите антирекорди за време, но аз последните два пъти съм шампион. Днес ми отне точно 5 часа и половина да направя този обикновен маникюр. Вярно, изграждах, ама...

# 354
  • София
Е това за пръв път ми се случва. Изпечен е, твърд е. Това е първи слои, тънко нанесен при ваденето от лампата го видях. Така е и на останалите нокти с този цвят.

# 355
Не е изпечен, пробвай с първи почти прозрачен слой, след това вторият една идея по плътен. По-добре три тънки слоя, отколкото два плътни. Успех Blush

# 356
Това не е тънък слой, а като за два слоя нанесен и не е изпечено.
Провери си лампата не е ли.за смяна. И виж като печеш цвета на станиол ца времено, ца което печеш долу после сухо или мжкро е.

# 357
  • София
Лампата ми е нова, беше много тънко нанесен и наистина беше твърдо и добре изпечено. Изпилих и сложих отново лак  нямаше проблем. Друг път ми се е случвало с недобре изпечен лак и знам как е, отдолу си е меко под бръчките Stuck Out Tongue Winking Eye 

Единственото което направих различно е че лакирах кутрето, сложих го за 10 секунди да се фиксира, сложих на показалеца и пак така за няколко секунди.  Накрая "пекох" цялата ръка за 60 секунди. 
Другата ръка нямаше такива проблеми, но там лакирах всички нокти и ги изпекох за 60секунди.

# 358
Цветове не се фиксират за 10 секунди, именно затова е станало набръчкването. И да, възможно е след това за 60 секунди да се е полимеризирал ок, но набръчкването си стои.

Методът с фиксиране за 10 секунди се ползва само за гелове и бази. При цветове не само, че не помага, а има и обратен ефект, както и сама вероятно вече си установила.

# 359
Ето ме и мен с пресен маникюр от вчера😊

Много си играх този път, защото като взех да свалям стария - на палеца и показалеца на сниманата ръка базата  се излющи на едри парчета (както при отслояване) чак до нокът. Старата база милки ръбър на Коди ми стои на тези нокти вече поне 4 месеца и досега само съм я пилила частично и добавяла отгоре.
Сега така и така падна всичко реших да експериментирам:
- на палеца сложих тънък слой прозрачна ръбър база на Коди, и над нея гел в бурканче на Коди прозрачен. Мнооого пареше тоя гел.
- на показалеца пак същата база и отгоре полигел Lila Rossa. Много спокойно ми беше да си го оформя с течността и четката само, без горни форми. Изпече ми се за 60 сек перфектно и без да пари грам. След това с обикновена пила загладих от горе и ми направи впечатление, че много меко и леко се пили без усилие.
На останалите си запазих старата база и запълних отгоре с една розова база на Клареса, но голям зор видях с нея. Цвета разслоен, тече, пари, разля ми се на някои кутикули..
Сега ще наблюдавам кое как се държи във времето, и ако полигела ми държи мисля да ми стане основен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт