Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 434
  • 595
  •   1
Отговори
# 165
  • София
roshkovip , недей да се ядосваш Hug, моля те, достатъчно ядове си имаш на главата, Боже на никой не го пожелавам! Praynig

# 166
Рошковип-разбирасе,че не си ме засегнал-представям си как се чустваш
плача и се моля за детенцето ти Praynig
ще я попитам разбирасе

ета има значение ако теорията за епидемията която може да причинят неваксинираните дечица е вярна

# 167
Бубулина,   bouquet

Прасенце, ами ако теорията за "световната конспирация срещу здравето" е вярна? Само едно ми е ясно, в БГ. а може би и в света увредените ваксинирани деца са повече от неваксинираните такива или поне така изглежда!  Peace

# 168
Бубулина,   bouquet

Прасенце, ами ако теорията за "световната конспирация срещу здравето" е вярна? Само едно ми е ясно, в БГ. а може би и в света увредените ваксинирани деца са повече от неваксинираните такива или поне така изглежда!  Peace

незнам на база каква статистика го мислиш
педито ми каза че за 20години практика не е попаднала на нито едно увредено от ваксини дете и на много тежко болни от коклюш-това е нейната статистика на лекар с безброй пациенти
теориии относно световна констпирация срещу здравето са ми много съмнителни,това като Йосарян(параграф 22)който мислеше че всеки иска да го убие

# 169
теориии относно световна констпирация срещу здравето са ми много съмнителни,това като Йосарян(параграф 22)който мислеше че всеки иска да го убие

или пък като героят на Мел Гибсън (не му помня името) в "Теория на конспирацията", който накрая най-невероятно се оказа прав  Wink

# 170

Цитат
Защо в правителствена болница ми казаха, че НЕ са специалисти и да се обърнем другаде!?!?!?!?!? 

Ще видиШ,че в такива ситуации всеки си иzмива рьцете с друг и в крайна сметка се окаzва,че няма специалисти.

Какви конспиративни теории бе хора.Това са си факти,никакви конспирации няма тук.
Една теория,която може да бьде докаzана и все по често при това,престава да бьде теория,а реалност. Peace

# 171
Christian - казва само истината !Благодарете му .

# 172
  • София
прасенце, какво очакваш да ти кажат, на кой му пука за децата ни, да не би те да дойдат да ги гледат после - всеки ще си измие ръцете бързо и ще изчезне.... Confused

# 173
Рошковип виж тук открих спор между Кристиян и Бърди на тема тези съставки за които ме караш да питам-желязото,оловото...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=84309.msg1388880#msg1388880

Буболина на тази педиатърка и вярвам че и пука за децата

# 174
Прасенце, благодаря за линка! Беше ми полезен, но все пак я питай за нейното мнение и дали отслабва имунната система и в каква степен. И на мен страшно ми пука за мойте и за всички деца, но съм безсилен да им помогна Rolling Eyes

# 175
  • София - Варна - Бургас
  Ентусиаст
Цитат
Цитат на: Aleksander в четвъртък, 01 февруари 2007, 18:07
...“Какво ще стане ако докторите спрат да ни съветват и лекуват (всичко с изключение на спешните случаи)?”
pisho
Цитат
Дефинирай, моля, спешен случай...
- Това са непосредствено животозастрашаващи случаи, които изискват незабавна помощ, в повечето случаи - Хирургична.
 - или иначе казано - всичко (почти), което кара хората да звънят на Бърза Помощ.  Peace

- Като се започне с травми, счупвания, кръвоизливи, кома при инциденти, Инсулти, сърдечни удари и се стигне до, Хиповолемичен шок, Анафилактичен шок, Септичен шок, Химическа травма, Черепно-мозъчна травма, травма на гръдния кош, Кесонна или високопланинска болест, Едем на Квинке, Асфикция,  Изгаряния, Хипер и хипотермия, Измръзвания, Фрактури, Кръвотечения, Остър апендицит, Илеус, Инвагинация на червата, Перитонит, Остър холецистит, остър панкреатит, спукана язва,  Състояния изискващи реанимация.
 - допълнете ме ако съм изпуснал нещо.  Peace

- Да допълня, че Хомеопатията уважава и цени много високите постижения на Хирургията и Микрохирургията, включително и тази на Дентистите.  Peace

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 10:53 от Aleksander

# 176
Добре де, знаем много за ваксините - че са вредни, че натоварват имунитета, че съдържат хиляди вредни съставки и т.н. Но какво знаем за болестите, против които са - знаем ли за Дифтерията, тетанус, полиомиелит  и другите - какво ще стане ако децата (не дай си Боже)се разболеятот тези болести,как протичат, лекуват ли се и до каква степен и ако да, остават ли трайни последствия -(животозастрашаващи), кое повече си струва - риска да се разболеят от тях или риска да се имунизират?

# 177
  • София - Варна - Бургас
n@ti
Цитат
какво ще стане ако децата (не дай си Боже)се разболеятот тези болести,как протичат, лекуват ли се и до каква степен и ако да, остават ли трайни последствия -(животозастрашаващи), кое повече си струва - риска да се разболеят от тях или риска да се имунизират?

- Точно това е призванието и задължението на Лекаря:

-  да поиска ИНФОРМИРАНОТО СЪГЛАСИЕ на пациента си.  Peace

... като Обективно го информира за ВСИЧКИ неблагоприятни последствия, а не само едностранно да го сплашва.  Sick

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 12:48 от Aleksander

# 178
  • густо майна Филибето
Това с теста би било добро решение Thinking Безумие е да се слага ваксина на новородено. Още по-голямо безумие е, това да се прави с проблемни деца - родени преждевременно, с ниско тегло, с инфекции или някакво увреждане. Децата с добър имунитет лесно преживяват имунизациите, те по принцип боледуват по-малко или се справят по-бързо с вирусите. Мисля си, че някакъв тест за имунитета би свършил работа.

# 179
охх, темата стана каквото си предполагаше, че ще стане.
Спирам да чета, нямам сили.
Кристиан, защо съм останала с впечатление, че си в чужбина Германия, Австрия? Извини ме,у ако не е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт