Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 379
  • 595
  •   1
Отговори
# 465
Хопла,гледал ли си филма с Дженифьр Анистьн и Бен Стильр "Да среЩнеШ Поли"?
ЗаприличваШ ми на главният герой...

# 466
Боледува ли са, да, кое дете не боледува? Все пак посещават детски заведения и са контактни! Въпроса е, че не са лекувани с АБ, инжекции и т.н лекарства и са здрави - прави. Голямата и главата си е чупила на люлка и пак е жива без ваксина п/в тетанус (слава богу, че редовно гледаме канал 2001...  Mr. Green)

Не можеш да ме убедиш, 100000000 статистики ми стъкми, аз имам много повече опит като родител, вече 13г,  родила съм и гледала 3 деца и знам как е с традиционна медицина и как с хомеопатия (и без ваксини).

Странно хомеопатията е "средство за огромни Печалби на производителите" а ваксините ПАНАЦЕЯ?!  newsm78 Доста едностранчиво и тесногръдо! Само дето една ваксина е 50-80 лв, а хомеопатично л-во 2,50  Thinking

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 22:36 от eta

# 467
Kристян, темата тук е поставена от теб. Ти решаваш кое е най-добре. Аз вече изказах мнение, че ми се повръща и очаквах Вие да ме подкрепите и да им предложите на Хопла и Шами да не спамят темата излишно. Интересно ми е защо така са се вкопчили точно в тази тема? Имат ли цел? Каква е тя? Не вярвам да ни мислят за толкова глупави за да пишат неща които не засягат пряко темата. Един месец никой не ми отговори какви са точно съставките на капковата полио ваксина, дори не и знаят името...  newsm78

# 468
Хопла,гледал ли си филма с Дженифьр Анистьн и Бен Стильр "Да среЩнеШ Поли"?
ЗаприличваШ ми на главният герой...

И какво от това? А слънцето прилича на кръгче, ама са различни.

Фактът, че отново говориш за мен, а не за мнението, е показателен. Изглежда една група приемате твърде навътре (по ясна причина) подобно мнение и ви прави жлъчни. Ти пък приличаш на заклет вярващ, убеден че знае всичко за Света, на когото са казали, че на небето няма брадат чичко, който наблюдава всеки и си прави записки. Simple Smile

# 469
Хопла,виж се само какви ги прикаzваШ...
Гледал ли си филма иzобЩо?
Не сьм жльчен,харесвам Бен Стильр.
Какво да кажа zа постинга ти...подобни постинги сьм чел стотици...нямам ве4е коментар даже.Иzчерпал сьм ги. Peace

Започна много да биеШ zа отвьдното... newsm78

# 470
РоШко,не може да не zнаят коя е ваксината.Искай да видиШ какво е слагано на детето ви.Трябва да е zаписано с партиден номер и тн....Ако неzнаят, това е пове4е от скандално и подлежи на сьдебна отговорност.

# 471
Рошко,подкрепям ви,моля Шами и Хопла да намерят друго поле за изява.
Очевидно е,че в тази тема нямат място агресивно пропагандиращите ваксинации.
Нямам нищо против хората,които мислят различно от мен,но не и когато се държат като Хопла.

# 472
Кристян, имах предвид тук в темата. Иначе не му е дошло времето да се занимавам с правната страна на казуса.
Пешка, благодаря ти!   bouquet

# 473
Хопла,виж се само какви ги прикаzваШ...
Гледал ли си филма иzобЩо?
Не сьм жльчен,харесвам Бен Стильр.
Какво да кажа zа постинга ти...подобни постинги сьм чел стотици...нямам ве4е коментар даже.Иzчерпал сьм ги. Peace

Започна много да биеШ zа отвьдното... newsm78

Значи всичко е точно, аз харесвам вярващите.

А за отвъдното - въпросът за ваксините е пряко свързан с този за живота и смъртта и изобщо за смисъла да правим или не каквото и да е, и беше завършващо мнение в шеговит стил за нещо сериозно в един друг пост.  Peace

"Щастие за всеки даром и нека никой да не бъде пренебрегнат."

# 474
ЗабравяШ неЩо важно Хопла.Живота и инстинкта zа живот,перфектността на природата и нейните деяния(хора,животни,растения) са силата на планетата.Не иzмислените от хората ваксини,zа да се zапаzи живота и да се продьлжи рода.
Не смесвай таzи велика сила с беzкрайно жалките човеШки опити да се доближат до нейната перфектност zаЩото ,който вьрви среЩу нея,вьрви среЩу себе си.

# 475
ЗабравяШ неЩо важно Хопла.Живота и инстинкта zа живот,перфектността на природата и нейните деяния(хора,животни,растения) са силата на планетата.Не иzмислените от хората ваксини,zа да се zапаzи живота и да се продьлжи рода.
Не смесвай таzи велика сила с беzкрайно жалките човеШки опити да се доближат до нейната перфектност zаЩото ,който вьрви среЩу нея,вьрви среЩу себе си.

Дай да си отворим философска тема на друго място, защото е безкрайна... Природата е велика и прекрасна, обаче в никакъв случай не бих се съгласил че е перфектна, иначе обезсмисляш еволюцията. Технологията е част от човешкия вид. Ако се оставим само на природата, трябва да оставяме да умира всяко по-слабо дете, както правят животните, съмнявам се че си поддръжник на чак толкова "назад към природата".

Халле хоп! както казва Кърт Вонегът.
(Аз повече няма да пиша тук защото по-назад си казах мнението по дискусията и вече твърде много се отклонихме.)

# 476
моля Шами и Хопла да намерят друго поле за изява.
Очевидно е,че в тази тема нямат място агресивно пропагандиращите ваксинации.
Нямам нищо против хората,които мислят различно от мен,но не и когато се държат като Хопла.

Жалко, мноого жалко................... явно не сте разбрали.
Не пропагандирам ваксините още повече агресивно. Нито тук ми е полето за изява .....слава Богу.....
Опитвам се да изясня вредата и последствията от ваксините...................за жалост
Пък който не му изнася да не чете.  Не ми стана ясно все още от 24 страници тема какви са последиците от ваксините ???  Дотук никой не успя да ме убеди в противното....не виждам факти.....както се изрази Кристиян научно доказани със фотоматериал и клинични опити. Няма такива и скоро няма да има. Естествено е държавата да предпочете  1% дефект пред милиони потенциални .....
По - горе в темата изразих емоционално и искрено съжаление за случилото се с детенце на Рошко. Оправдана е неговата реакция и не бих искала да провокирам повече неприязън, но фактите са си факти и са трупани години наред.

# 477
... Естествено е държавата да предпочете  1% дефект пред милиони потенциални .....
Съгласна ли си този процент да е твоето дете? Защото аз не съм!

# 478
Хопла, не се оставяй да те въвличат в безсмислени спорове. Погледни внимателно в темата за ваксината против рака на шийката на матката и ще видиш, че спориш с човек, който обича да придава тежест на мненията си като се представя за нещо, което не е. Безсмислено е да излагаш научни аргументи пред хора, които не могат да вникнат в тях. Не виждаш ли, че все си повтарят едно и също.
Между другото, забелязвам една интерсесна закономерност - непримиримите противници на ваксините по правило имат проблеми с правописа. Използувам случая, за да ги посъветвам освен евангелистката библия да прочетат и някоя друга книжка, та малко да си разширят кръгозора и да си подобрят граматиката. Както казват англичаните : "Ignorance is curable, stupidity is not."

# 479
Shammi, в целия цитиран от теб текст, не стават ясни отговорите на следните въпроси, които всъщност са най-важни поне що се касае до дискутираната тема:

1. Какъв процент от хората карат полио без видими симптоми;
2. Какъв процент карат полио с грипоподобни симптоми без други усложнения;
3. Какъв процент развиват по-тежка клинична картина;
4. От тези в т. 3 какъв процент се възстановяват напълно в рамките на няколко месеца, какъв за по-дълъг период от време.
5. (може да се сметне очевидно) Какъв процент са случаите с фатален изход и с трайни увреждания

Мнооого ме гложди едно съмнение, а именно, че процентът от т. 5 ще е по-малък или равен на процента на уврежданията от ваксина...

Разбира се, не става ясно и дали вирусът изобщо е бил изолиран (това което пита Кристиян), но предполагам ще ти е по-лесно да се поровиш за горните числа или да приемем това, което е дадено в Wikipedia?

Общи условия

Активация на акаунт