Внуци

• 12 485
  • 415
  •   1
Отговори
# 360
Демек свекървата е изгонила  - хайде, приканила да напусне -; снахата заради ултиматума - за какъвто ултиматум тя всъщност не е писала да и е поставян?

Според мен е просто защото вече не е със сина и и според нея няма и причина да живее в нейното жилище. Внучето явно не е такава.

Вижте какво, много малко хора, всъщност никой тук, не биха си запазили добрите отношения при такава ситуация - приканени да напуснат.
Да, свекървата има право да изгони, има право и на контакти, но де  факто решенията за детето взема отговорния за него и така и трябва да бъде. Може да и създаде неприятности, но с това едва ли ще постигне целта си.

# 361

Иначе за апартамента - ясно е обяснено, баш искане за прИписване си е било.

Мъхъ, ще седне авторката да пише как снахата е ремонтирала цялото жилище, с мисълта че ще живеят там младосто семейство и после са и казали да се изнесе.
Някой сме схванали, че авторите на теми са ангело подобни и представят истината и само истината ... схванали, ама не вярващи.

# 362
  • Пловдив
Вярващи сме само, че никоя майка без основателна причина няма да спре достъпа до детето СИ на баща му, оная гад свекървата и всичките им роднини.
Тя така е преценила, бе.

# 363

Иначе за апартамента - ясно е обяснено, баш искане за прИписване си е било.

Мъхъ, ще седне авторката да пише как снахата е ремонтирала цялото жилище, с мисълта че ще живеят там младосто семейство и после са и казали да се изнесе.
Някой сме схванали, че авторите на теми са ангело подобни и представят истината и само истината ... схванали, ама не вярващи.

Добре, наистина ли не се усещате... Пишете си сценарии, ремонти, детето гладно, защото мама няма пари за храна, навивате се...

Демек свекървата е изгонила  - хайде, приканила да напусне -; снахата заради ултиматума - за какъвто ултиматум тя всъщност не е писала да и е поставян?

Според мен е просто защото вече не е със сина и и според нея няма и причина да живее в нейното жилище. Внучето явно не е такава.

Вижте какво, много малко хора, всъщност никой тук, не биха си запазили добрите отношения при такава ситуация - приканени да напуснат.
Да, свекървата има право да изгони, има право и на контакти, но де  факто решенията за детето взема отговорния за него и така и трябва да бъде. Може да и създаде неприятности, но с това едва ли ще постигне целта си.

Ами на въпроса защо е изгонена може да се ползва сравнително логичната обосновка от страниците назад по отношение на свекървата - защото така си е го е направила. Ако е била свястна, кой ще я гони - нито мъжът ѝ, нито свекърва ѝ... Така се писа назад - щом ѝ е зле, значи го е заслужила. Мисля необорима е тази логика.

# 364
Има си закони точно за такива казуси. Щом е казано в закона, че бабата има право да си вижда внучето, независимо от нечие его, то значи, че правдата е на страната на бабата, а законът е преди всичко в името на детето.
Защо ли?! Някой трябва да го предпази от собствените му родители.

# 365
  • Далечният изток
Тази тема защо вече не е под ключ?! Аз не се и учудвам от злобните коментари на някои, те са задължителни във всяка подобна тема, но все пак трябва да има някакъв край...

# 366
Тази тема защо вече не е под ключ?! Аз не се и учудвам от злобните коментари на някои, те са задължителни във всяка подобна тема, но все пак трябва да има някакъв край...
Авторката ще разбере, че има и много по- зли и комерсиални родителки от нейната снаха😀.
Тук само щом си родил, и вече трябва да ти се кланят, да ги газиш, да им вземеш активите, достойнството, здравето.

# 367
Пълен криндж са последните 20 страници.

# 368

Авторката ще разбере, че има и много по- зли и комерсиални родителки от нейната 😀

А това никак не е малко 😊

# 369

Авторката ще разбере, че има и много по- зли и комерсиални родителки от нейната 😀

А това никак не е малко 😊
Но е зловещо отстрани. Във форум на майки.
Жената потърси съвети от жени.
Е, ....получи.

# 370
Като дойде и снахата, и на нея ще дадем.

# 371
Тя ще получи режим на свиждане, правото е на нейна страна.
Но едва ли ще получи обич и добро отношение. Съдът това ме може да постанови.

# 372
Не се знае. Може и да получи.
Ако е добър човек , ако детето я приеме, ако расте и усеща обичта. Децата не остават на 4 години.
Имат свойството да растат и оценяват, и преценяват.😀

# 373
Стана ли ясно къде е стъпил накриво синът, че вероятно там е ключът за палатката?

# 374
Определено темата вече е за ключ.

Общи условия

Активация на акаунт