Ох, чудя се дали изобщо имаш някой ден да не ти е тежък ... Още малко и отново ще дойде ваканция!

Харесах си много един коментар ВК:
"С мен ли си, братко?!"
" До края!"
Това е същината на този сериал!
И все пак, въпреки всичко те са семейство, истинско, с всички радости и скърби, умеещи да преживяват и съпреживяват, умеещи да си казват остро истината, но в същото време се втурват да помогнат на всеки от тях в трудни моменти. Джихан, дори напускайки семейството си, остана с тях! Същото беше и с Лейла - не се успокоиха, докато не я измъкнаха от затвора. Недрет и Бедри също са с всички останали! Бедри, без да придава значение на думите си, че неволно е дал на Иляс мястото на семейния празник, което доведе до нараняването на Девин, направи всичко, за да се разправи с Иляс за стореното от него. Недрет също помогна на Аслан, принуждавайки Иляс да дойде на правилното място, където Аслан се справи с него.
Както във всяко семейство, всеки има своя истина и своя тайна, запечатана със седем печата, но ако се наложи, всеки така задружно мобилизира силите си, за да помогне на близките. Тук, ако погледнете, всеки има своя собствена трагедия: някои от детството, други малко по-късно в живота.
Серията е изцяло посветена на тъжното събитие, сполетяло Девин и отношението на всеки член на семейството и нейното обкръжение към това събитие. Отново тези "трима мускетари” доказват своята преданост, готови да умрат за Аслан.
Как Еко не изпитва и най-малкото съмнение към себе си, защото никога не би могъл да направи подобно нещо.
Емоциите на Къванч в лицето на Аслан отново са на върха си! Държа се, държа се при психоложката, но сърцето му не издържа, реакцията на истинска скръб - тази реакция ме докара като зрител до сълзи.
И какви сцени и вътрешните му монолози за Девин!
"Любима моя, ти ще бъдеш най-милостивата майка!“
За него тя е неговото съкровище!
Но трябва да се отбележи как всички останали обикнаха толкова много Девин, колко искрено всички се тревожат за нея и детето. Въпреки всичко, Девин успя да спечели всички членове на това семейство. Нейната честност, справедливост, добронамереност. Толкова е хубаво, че нищо страшно не се случи, че всичко се подобрява.
Аслан получи тежко бреме от жестокостите на баща си, от майка си, която беше замесена в тези зверства; това наистина е много трудно да се разреши на чиста страница, особено след като други хвърлят препятствие след препятствие. Жалко за него, той е добър човек! "Животът ме наказва с реалността за моите илюзии, за това, че лъжа себе си!"
Просто е страхотно, че тази реалност все още не го е довела до точката, от която няма връщане назад, въпреки че всичко вече и така е достатъчно! Нека съдбата продължава да е благосклонна към него, нека не позволи да изчезне тази голяма любов, двамата герои от този филм, които се срещнаха случайно, които спечелиха сърцата на своите зрители с чувства, погледи, целувки, докосвания и взаимните им тревоги един за друг.
За мен сериалът не е никак скучен, монолозите са наистина чувствени, чувствата на цялото семейство са неподправени.
В очакване съм на щастлив край!
Защото Семейството - това е единство, всички заедно трябва да преодолеят всичко!