💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 112

• 40 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Пепи, о, не , и аз не искам отворен финал! В никакъв случай!
Ох, чудя се дали изобщо имаш някой ден да не ти е тежък ... Още малко и отново ще дойде ваканция! Kiss
Харесах си много един коментар ВК:
Цитат
Валентина Базлова
"С мен ли си, братко?!"
" До края!"
Това е същината на този сериал!
И все пак, въпреки всичко те са семейство, истинско, с всички радости и скърби, умеещи да преживяват и съпреживяват, умеещи да си казват остро истината, но в същото време се втурват да помогнат на всеки от тях в трудни моменти. Джихан, дори напускайки семейството си, остана с тях! Същото беше и с Лейла - не се успокоиха, докато не я измъкнаха от затвора. Недрет и Бедри също са с всички останали! Бедри, без да придава значение на думите си, че неволно е дал на Иляс мястото на семейния празник, което доведе до нараняването на Девин, направи всичко, за да се разправи с Иляс за стореното от него. Недрет също помогна на Аслан, принуждавайки Иляс да дойде на правилното място, където Аслан се справи с него.
Както във всяко семейство, всеки има своя истина и своя тайна, запечатана със седем печата, но ако се наложи, всеки така задружно мобилизира силите си, за да помогне на близките. Тук, ако погледнете, всеки има своя собствена трагедия: някои от детството, други малко по-късно в живота.
Серията е изцяло посветена на тъжното събитие, сполетяло Девин и отношението на всеки член на семейството и нейното обкръжение към това събитие. Отново тези "трима мускетари” доказват своята преданост, готови да умрат за Аслан.
Как Еко не изпитва и най-малкото съмнение към себе си, защото никога не би могъл да направи подобно нещо.
Емоциите на Къванч в лицето на Аслан отново са на върха си! Държа се, държа се при психоложката, но сърцето му не издържа, реакцията на истинска скръб - тази реакция ме докара като зрител до сълзи.
И какви сцени и вътрешните му монолози за Девин!
"Любима моя, ти ще бъдеш най-милостивата майка!“
За него тя е неговото съкровище!
Но трябва да се отбележи как всички останали обикнаха толкова много Девин, колко искрено всички се тревожат за нея и детето. Въпреки всичко, Девин успя да спечели всички членове на това семейство. Нейната честност, справедливост, добронамереност. Толкова е хубаво, че нищо страшно не се случи, че всичко се подобрява.
Аслан получи тежко бреме от жестокостите на баща си, от майка си, която беше замесена в тези зверства; това наистина е много трудно да се разреши на чиста страница, особено след като други хвърлят препятствие след препятствие. Жалко за него, той е добър човек! "Животът ме наказва с реалността за моите илюзии, за това, че лъжа себе си!"
Просто е страхотно, че тази реалност все още не го е довела до точката, от която няма връщане назад, въпреки че всичко вече и така е достатъчно! Нека съдбата продължава да е благосклонна към него, нека не позволи да изчезне тази голяма любов, двамата герои от този филм, които се срещнаха случайно, които спечелиха сърцата на своите зрители с чувства, погледи, целувки, докосвания и взаимните им тревоги един за друг.
За мен сериалът не е никак скучен, монолозите са наистина чувствени, чувствата на цялото семейство са неподправени.
В очакване съм на щастлив край!
Защото Семейството - това е единство, всички заедно трябва да преодолеят всичко!

# 676
Gerit0
Скрит текст:
ами пак ми дава това съобщение

ако искаш ми пиши на ЛС и ми прати имейла си.

Привет момичета Hug
доста сте писали, ще ви чета!
аз срещам във ФБ спойлери за Аслан, които хич не ми харесват AngryWorried

какво го чака ХБ....Smirk
https://twitter.com/swbubbles_/status/1745135953327366606

а чели ли сте някъде, че снимките на сериала са свършили ??Thinking

хубав ден!

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 11:47 от Airra

# 677
  • au bout du monde
Като свършат снимките според мен ще го кажат, ще има някой пост, снимка.
За 1ви сезон беше така.

Във фейса не им вярвам, такива глупости съм чела 🤣

Обикновено информацията излиза първо в туитър.

# 678
Много обичам спойлери, но за този сериал нямам смелост да ги чета Grinning

Според мен, за някои актьори снимките са приключили. Не знам, до колко е истина. Но преди няколко дни излязоха тези снимки. Сложих ги в скрит текст, защото се е един вид спойлер. Май Grinning  За всеки случай Simple Smile
Скрит текст:
Първи кадър от новия сериал и актрисата е вече руса.

Новият сериал пък на Недрет излиза на 20 януари. Тя ще е в главна роля, така че сигурно и тя снима, може и да ги съвместява, защото в Семейство няма много екранно време.

# 679
Фени, дълъг, дълъг ще ми е деня 😜

Айре, това във фейсбук ..преписват от рускините. А Инеса беше сложила тази снимка с надпис, че снимките са приключили и така тръгна.

# 680
Важно
преди писах подобно.
Тези, които искат да гледат оставащите серии.......
Скрит текст:
с бг превод
да ми лайкнат поста.

Heart Eyes

# 681
Здравейте, момичета!
Благодаря за споделеното. Green Heart

Ако Чейрек убие Джихан, ще предаде братството. Но ако убие Джихан, ще предаде и баща си Иляс, защото на майка си Къймет Чейрек обеща да убие Аслан. Така Чейрек ще бъде изключен от всички мрежи, които държат семейството. Да бъде предател и маргинал е най-ниското, до което човек може да  изпадне. Може би това целят за Чейрек. Ако стане така, Къймет или някой друг едва ли ще го оставят жив; от Чейрек не може да се очаква да стане продължител на родовата линия на Корузаде.
Остава Бедри. Бедри е кръвен син на Иляс, но Бедри се отказа от Иляс като баща и съдейства за неговата смърт. Формално Бедри носи фамилията на бащата, с когото е живял и когото е убил. Така Бедри е отказал да продължи и рода на този баща. Според мен,   Бедри върви към това да стане родоначалник на нов род, в който те с Ямур ще бъдат първата семейна двойка. Всеки род с много поколения има свой родоначалник, често пъти потънал в митологични разкази за него, но такъв човек е имало. Отказът да продължи Корузаде не е достатъчен, защото Бедри носи кръвта на този род. Само поставянето на начало на нов род и ново отброяване на поколенията, ще прекъсне напълно връзката с Корузаде и с Черния Иляс. Яркият зелен цвят на колата на Бедри също води натам: не просто раззеленяване и начало на нещо в нещо, което вече съществува, а взрив от зелено – едно съвсем различно ново начало. Заличаването на рода на Иляс е начин да се спре възпроизводството на мафиоти. Ще видим какво ще ни покажат, в моите разсъждения използвам логиката и обстоятелствата от сценария, показани дотук.
Бедри е свързан със Сойкан чрез Недрет, която е негова майка, и чрез братството. Сега Бедри ще трябва да защитава пристанището от албанците и вероятно ще го отбраняват заедно с Аслан. Ще видим какви ще бъдат щетите от тази нова война.

Аслан каза, че в новата година се е родил мъртъв, а Девин умира всеки ден. Докато се водят последните боеве за новия свят, в Девин детето расте. Може би правят паралел и търсят синхрон между предстоящото раждане и „раждането“ на новото. И двете са трудни раждания. Докато за живота на детето е важно да се пререже пъпната връв, Аслан предстои да осъзнае отговорността си като един от веригата мъже в рода, която свързва хората във вертикалния ред от миналото към бъдещето. Това е много важна връзка, която трябва да държи постигнатите промени. Тази „пъпна връв“, която свързва поколенията, отчитана по мъжка линия, трябва да бъде възстановена. В момента тя е прекъсната: докато разрушаваха старото и моделираха новото (свят, семейство), Аслан се отказа от Юсуф като свой баща и остана само негов син. За да стане това, на Аслан му е необходим нов поглед към баща му. Войната за пристанището, където е акостирала яхтата на Ибо и която ще обедини силите на Аслан и Бедри, може да разкрие нови семейни тайни. Пълното оздравяване на Сойкан включва: ясен поглед напред и стабилна връзка с предходното. Аслан ще трябва да извърви обратния път към баща си.
Тук виждам и въпроса с името на детето. Възможностите са най-различни. Но ако раждането на детето е в паралел с „раждането“ на новото, името трябва да има връзка с това. Името Аслан е било избрано и така предопределено за детето да бъде герой в живота на семейството от онова време, който тогава е бил свързан с мафията и нуждата от сила и смелост. Ще видим какво сега ще преценят за важно: може да е с мисъл за бъдещето, но след голямата деструкция на миналото, по-вероятно ми изглежда името да бъде избрано с оглед възстановяване на връзката с миналото, с онова от него, което сега ще преценят като здраво и важно.

Аз така виждам бъдещето. Nature Sunny
Nature Sunny People Boy  People Girl People Boy People Girl People Boy People GirlNature Sunny
На всички хубав ден!
Пепи, лека и спорна работа!

# 682
Аслан и Девин Епизод 27 Специални сцени 🥰❤️🥰 - Семейство

# 683
  • au bout du monde
Като най-невинни в цялата история Девин и бебето ще живеят, за Аслан не знам. Много тъжно ще е Девин да остане сама. Израстнала без обичта на баща си, а сега и детето й да расте без баща😔

Аслан си е убиец, откъдето и да го погледнем. 🫣 без да се замисля може да убие човек. Като гледам първи сезон забелязвам, колко гняв и агресия има стаени в него. Направо страшно си гледа на моменти 🥶
Много ми харесва как показаха промяната. Как светлината го завладя, надеждата, любовта го излекува.
Сега е като малко котенце до Девин 😄

Никое име от миналото няма да ползват според мен. Нищо от миналото не е за възраждане в тяхното семейство.
Ново начало-ново име.

Аслан колкото и да се промени в него е стаен мафиотът, нещо да стане и ще ходи да гърми всеки, който им се изпречи ли 🫣
Аслан не си го представям и с някоя обикновена работа. 😄 не знам Девин как ги вижда нещата.

# 684
Ками Hands Plus1
Цитат
Никое име от миналото няма да ползват според мен. Нищо от миналото не е за възраждане в тяхното семейство.
Ново начало-ново име.
Цитат
Много ми харесва как показаха промяната. Как светлината го завладя, надеждата, любовта го излекува.
Аз пък го виждам Аслан да работи съвсем обикновена работа. Той не е мафиот и убиец по душа, той беше принуден да стане такъв след самоубийството на баща си. Виждаме с какво омерзение вече възприема баща си, когото обожаваше, преди да разбере що за човек е. Защото Аслан въпреки агресията и гнева, които бяха стаени в него, винаги е бил добър и любящ човек. Именно заради това се влюби в него толкова силно Девин.  И стига да му даде тази възможност Бономо, той с удоволствие ще зареже този мръсен начин на живот и ще се отдаде изцяло на любимите си жена и дете.
Още един коментар си харесах:
Цитат
Ролята на Девин в сериала "Семейство" е психологически трудна роля. Девин е момиче, което от осемгодишна си проправя път, грижеше се за по-малката си сестра и майка си, която е с биполярно разстройство и която пред очите на дъщеря си искаше да умре след като съпругът и замина с друга жена. Колко майсторски Серенай се справя с тази роля! Девин беше много успешен психолог преди брака си с Аслан. Аслан е привидно много красив и уверен мъж, но в действителност той е много зависим от майка си, която обича Аслан с отровна любов. Аслан се бори да извоюва своята независимост от майка си, която е обсебена от сина си. Аслан и Девин се опитват да намерят един в друг възможност да бъдат спасени и излекувани от деспотизма на майката на Аслан с помощта на любовта. На Девин постоянно и се налага да влага невероятно количество усилия, за да се измъкне от трудните ситуации, в които я поставят машинациите на майката на Аслан. След три епизода ще се сбогуваме със сериала “Семейство”. Жалко е да се сбогуваме с толкова прекрасни актьори, особено с главните герои, изиграни от невероятно талантливите Къванч и Серенай. Подариха ни много хармонична сериална двойка. Наистина искаме да видим щастлив край. Сериалът "Семейство" е най-добрият сериал за сезона! Той показва основните ценности на семейството: любов (това е основната семейна ценност), доверие, доброта, лоялност, взаимно разбирателство. Всички се раждаме в едно семейство, а когато пораснем, създаваме свое собствено. Обществото се променя и развива, с ново разбиране за семейните ценности. Но понятия като доверие, любов, взаимопомощ, уважение и доброта остават основни. Семейните национални традиции и обичаи не са на първо място. Те бяха изпреварени от образование, кариера, отношения с приятели, пристрастия. Във всеки епизод от сериала "Семейство“ виждаме любовта на Аслан, която се проявява в огромна нежност към Девин, желанието да се грижи за нея и другите членове на семейството, да защитава и да бъде постоянно наблизо. Съюзът на AсДeв, основан на любов, трябва да бъде щастлив и проспериращ. Нека този съюз на Аслан, Девин и тяхното бебе представлява силен, тих пристан в Урла, към който сценаристът Бономо планира да се върне в нова история или в продължение на същата.
И дори ако някой е израснал в семейство, в което не е успял с възпитанието си да изпита истинско любящо родствено отношение, е необходимо да се опитаме в съзнателна възраст да наваксаме пропуснатото и чрез отношението си към близките си да опитаме да направим този свят по-добро и по-светло място. Всеки може да направи това.

# 685
След като изгледах финала на епизода везните ми са наклониха към лош край. Не мога да определя дали и за Девин, и Аслан или само за един от двамата.
Джихан е пътник, сигурна съм. Пусна момчето, но не защото вижда себе си в него. "В знак на уважение към душата й, ще те помилвам." Серап го е намерила на бунището, тя го е спасила, в нейна памет..... И достойният син на Илияс се закле, че ще е добър човек. Джихан ще си плати Sad
Аслан обеща, че повече нищо не ги заплашва, никой няма вече да им навреди.
Ще си идат в Урла, ще си имат лозя, ще си имат ресторант.... Ще, ама надали.
Не знам, наистина останах с абсолютното усещане за безнадеждност. Винаги, когато така категорично се произнесеш, получаваш задвратник.
А и Албанеца очакваме да създава неприятности.
Може пък и да има някаква светлина в тунела. Иначе доста безнадеждно е някак и за промените, и за хората, и за семейството, и за обичта, и изобщо...

# 686
Аз също ги виждам като напълно обикновено семейство, към което и двамата се стремят. Изминаха много труден път с хиляди препятствия и се научиха да са заедно в една посока.
В началото бяха като буре с барут, но Аслан не знаеше друг път освен властта, манипулациите и смъртта. В света на мафията няма друг път за оцеляване. Но Девин е неговата светлина, той се научи да я обича чисто, да й се доверява, да говори и да показва и вътрешните си болки и страхове и най-вече да търси нови пътища и избори.
Аз все още оставам оптимист...........трябва да има ново СЕМЕЙСТВО!!!

# 687
Предчувствието ми клони към последна серия Аслан пътник, завършва с погребението му. Бедри също поръчан от баба си.
Финална сцена Девин в напреднала бременност подготвя така бленувания ресторант в Урла и сестра ѝ е до нея.

# 688
Предчувствието ми клони към последна серия Аслан пътник, завършва с погребението му. Бедри също поръчан от баба си.
Финална сцена Девин в напреднала бременност подготвя така бленувания ресторант в Урла и сестра ѝ е до нея.

Eeее, стига де! Пепел ти на клавиатурата!!!

# 689
Курт Ефе Heart

Общи условия

Активация на акаунт