💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 112

• 40 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • au bout du monde
По скоро би трябвало да иска да спасят майката, а не детето. Истинският мъж трябва така да постъпи. Без майка това дете най много да стане и то престъпник един ден. Ако Аслан загуби Девин ще продължи по същия начин да живее, а детето ще го гледа проклетата му баба.

Докато Девин естествено ще избере живота на детето пред своя.

Аслан иска да спаси Девин.

Девин обаче ще реши друго.

# 661
Благодаря за фрагмана и превода. Hug
За имената нямам думи. Но понеже знаем, че предстои раздяла с герои, сигурно детето ще носи някое познато име: Лейля, Джихан, малката Хюлия…
Медицинският проблем задава следващ основен проблем на семейството: дете или любовта свързва двойката и само биологично ли може да бъде детето. Сблъскват се стари разбирания за брак, когато бракът се е осмислял само от дете/деца и то  биологично и нови разбирания, когато е важна любовта, а детето може и да не биологично. Аслан трябва да отговори. Той веднъж вече отговори, когато и бяха издали фалшива диагноза: за него е важна Девин. Тогава обаче Лейля влезе в затвора и те започнаха да се грижат за децата. Може би и сега ще има такава ситуация.
Но все пак въпросът с тяхното дете остава. Когато съществува риск, Аслан избира Девин – съвременно решение, Девин – детето, всяка майка защитава живота, който носи. Сехер говори от позицията на опита: да не се прави аборт, да се наблюдава и да следват усещанията на майката.
Няма да се стигне до лоши неща, обсъждат тези проблеми, за да вложат в семейството на Девин и Аслан, което ще влезе в новото време, съвременни решения и да дават пример на телезрителите. Grinning

Може би Девин и Аслан ще бъдат родители на Зейно, Кая и тяхното дете.

# 662
  • AMS

Дружки, благодаря за фрага, превода и коментарите!!!
Гледам, че мрънкането ми стана заразно. Санкин ол.
Сигурна съм, че ХаканБей и екипът четат сега коментарите
и си викат - Уловиха се и този път. Ама не знаят какво ги чака още.
Добре, че остават само 3 серии. Вече няма отказване.
Всички чакат последните 5 минути на щастливия финал.
Изберете име на бебето сега. Важно е.

Лекинка, дружки!!!

# 663
Не само Аслан, всеки мъж в тази ситуация трябва да избере жена си. За Аслан е ясно. Но съм сигурна, че почти всяка жена би избрала детето си.

Парс....не се ли казваше така едно от кучета на Къванч 😜

В мечтите на Девин момчето не се ли казваше Джем 🤔 или имаше спойлер за това име.?

Къванч и Серенай определено трябва да играят заедно в комедията, щом на цялата трагедия, която се разиграва успяват да ни разсмеят.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 23:00 от pe04

# 664
  • au bout du monde
Жената би избрала детето си, но детето дали би избрало да живее без майка.

Честно казано, аз не бих искала да отрасна без майка. Worried Ако има избор детето, какво ли би поискало?

Относно имената мисля че ще е ново име. Не съм фен на повторение на имената. Прекалено тъжни съдби имат всички, че новия живот да се обременява.

# 665
Техните имена имат много красиви значения, дано да му изберат някакво такова.
Да си кажа, че като превеждах не разпознах гласа на Сехер и от думите бях сигурна, че не е тя, защото иначе излиза, че е страшна лицемерка. Питах рускините и ми казаха, че е баш тя.

Друго ме вълнува
Защо на отделението пише " Спешна гинекология"

Едното бебе го загубиха, другото беше цял епизод на косъм и сега пред такава дилема, малко прекалява Хакан бей смятам.
За мен дилема в случая няма. Спасява се майката. Може да имат и друго дете, но друга майка....

Не е ясно какъв е проблемът, който води до животозастрашаващата бременност все пак.

# 666
Камилита, интересен въпрос, но на него всеки трябва сам да си отговори. Но може да се обърне и така - може ли да ти липсва нещо, което никога не си имал?

Сигурна съм, че името ще бъде такова, че да няма общо с героите от сериала, а ще има някакво символично значение.
А иначе всяко име има своето значение и означава нещо. Ономастика е дял от лингвистиката, която изследва значението на имената.

https://ucha.se/motiviramse/znachenie-na-niakoi-ot-nai-razprostranenite-imena/

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 23:32 от pe04

# 667
Дружки, благодаря за фрага и превода! Kiss
Бебето го кръщавам Умут / Надежда/ , знам, че ще се роди живо и здраво, и Девин ще е добре! Heart Не мога да понеса да изгледа герой на Къванч отново сам дете без майка ! Тази няма да я бъде Бономо, внимавай в картинката! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лека нощ, дружки! Hug

# 668
  • au bout du monde
В другия сериал със същия проблем детето го кръстиха Умут
Бебето го кръщавам Умут / Надежда/

Камилита, интересен въпрос, но на него всеки трябва сам да си отговори. Но може да се обърне и така - може ли да ти липсва нещо, което никога не си имал?
https://ucha.se/motiviramse/znachenie-na-niakoi-ot-nai-razprostranenite-imena/

И за това се замислих...
Но все пак е трудно.

За мен дилема в случая няма. Спасява се майката. Може да имат и друго дете, но друга майка....
Не е ясно какъв е проблемът, който води до животозастрашаващата бременност все пак.

И аз така мисля, но зависи какъв е проблема колко застрашаващо е.

В предния сериал, който следях главния го убиха 😭😭😭 колко сълзи проляхме цяло лято, че нов сезон имаше и главната с нов. А бе ужас. Добре че се загледах в семейство,  че да го преодолея 😁

Не искам тук такъв финал.

Девин, бебето и Аслан трябва да са живи някъде далеч от всички.

# 669
Момичета, къде гледате сериала с бг субтитри?
Аз го почнах по btv Story. И след първите няколко, така ме грабна, че  не можех да чакам "на час по лъжичка" и го изгледах ударно до 21 еп./оригинален/. Преводът беше чудесен, но са качени само 21 епизода. Къде мога да продължа да се наслаждавам на филма?
Благодаря предварително!
не мога да ти пратя ЛС, забранила си ги.
тук е с автоматичен превод, не толкова лош.
https://tvsens.com/?s=%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82 … B2%D0%BE+%2F+Aile
Промених настройките и разреших съобщенията Simple Smile Ако може да ми пратиш Simple Smile
Благодаря!

# 670
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Снощи си изгледах цялата серия на спокойствие. Продължавам да се люшкам в двете крайности за финала.
Даниела, беше написала за това, че всички герои са расли без баща , но и всички майки са коя от коя по.
Много ми хареса това, което е написала Джаки, че Хакан Бономо трябва да заложи на посланието, а не на логиката. Логиката до сега води към трагичен финал. Но посланието, че любовта лекува, с което започна вторият сезон ще бъде добър завършек на сериала. Аслан и Девин трябва да бъдат пример за това, как трябва да се отглежда едно дете.

Много моменти ми направиха впечатление. Аслан, който си зададе въпроса, който Девин зададе при първата си бременност. Може ли дете да се отглежда в тази среда, в която живея те ? Много, много ми хареса как разви характерите им сценариста и на него, и на Девин, а и на всички герои.
Как изборите ни влияят върху съдбата на децата ни.
Как скриване на истината / направено с добри намерения/ ни пречи да вземем своите решения.
Много ми е жал за Бедри в момента. За мен той се превръща в най-трагичния герой. От онова накахано и арогантно момче, което видяхме в началото вече няма нищо, сега още една вина ще лежи на съвестта му. Не казвам, че не постъпи правилно, но той ще трябва да живее с вината, че е предал собствения си баща. А както каза Неслихан в един от сеансите съжалението може да бъде здравословно, докато чувството за вина винаги е разрушителното. Защото предателя си е предател независимо с каква благородна цел е направено.

Сахер веднъж се намеси много навреме, когато Аслан и Девин се бяха разделили за пръв път и той тогава се върна при нея. Надявам се, че нейната намеса сега преди да умре ще бъде пак в тяхна полза.

Очаквам последните 5 минути с щастлив финал. На мен най-много са ми се запечатали такива минути от Кузей Гюней. И там беше голямо треперене до последно.

Нищо не разбирам от астрология, но много ми хареса надписа на снимката и някак си го свързвам със сериала.

# 671
  • au bout du monde
Целият ад ще им се стовари на главата и накрая ще имаме щастлив финал. 🤗

Ако някой умре какво ще е посланието на филма. 🤔 колкото и да се опитваш измъкване няма? Изход няма, надежда няма. Разочарована ще бъда.

# 672
Целият ад ще им се стовари на главата и накрая ще имаме щастлив финал. 🤗

Ако някой умре какво ще е посланието на филма. 🤔 колкото и да се опитваш измъкване няма? Изход няма, надежда няма. Разочарована ще бъда.
Така де, излиза, че влезнеш ли веднъж в мрака, светлина за теб няма...
Не допускам, цял сериал да ни обнадеждават, че има светлина в тунела и накрая да ни оставят в мрака.
Отказвам да повярвам на това.
Любовта трябва да победи....точка!

# 673
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Даниела, добре дошла! Flowers Hibiscus
Пепи, харесва ми твоя финал, дано Бономо те чуе!
Аз си мисля нещо от вторник вечер насам ... Джихан от самото начало ни е представен като трагичен образ. Предполагам, че и края му е замислен като на мъченик Thinking Особено след смъртта на Серап, не го виждам да живее щастлив. Може би заради това освободи онова момче, което е имало подобна съдба на неговата. Но, ще разбере грешката си и може би ще спаси брат си с живота си Thinking За Девин и бебето не се съмнявам, че всичко ще е наред, нарочно ни показват този момент, за да усилят ефекта колко е трудно да направиш избор, но се чудя какво ли го чака Аслан ? Той е изцапан до лакти в кръв, дали ще му се размине това? Очаквам да го остави жив Бономо, но дали пък няма да се озове в затвора? Thinking Ох, искам вече да разбера как ще завърши тази толкова интригуваща история. А в същото време не съм готова да се разделя с този сериал. А пък АсДев мога да ги гледам вечно! Какъвто и да е финала, знам, че ще е впечатляващ, какъвто беше и самия сериал. Няма да го мисля от сега. Каквото трябва, ще стане, и ще ни се наложи да го приемем.
Ками, абсолютно! Заради това имам надежда, че АсДев ще останат живи и заедно с бебето си..
Цитат
Ако някой умре какво ще е посланието на филма. 🤔 колкото и да се опитваш измъкване няма? Изход няма, надежда няма.
Жаки, точно така! Hands Plus1
Цитат
Така де, излиза, че влезнеш ли веднъж в мрака, светлина за теб няма...
Не допускам, цял сериал да ни обнадеждават, че има светлина в тунела и накрая да ни оставят в мрака.
Отказвам да повярвам на това.
Любовта трябва да победи....точка!
Надявам се, че Бономо ще направи така, че края да е хем реалистичен, хем да не е прекалено захаросан.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 674
Със смъртта на Аслан би се прекъснала нишката с тъмното минало, пепел ми на устата.
Но пък промяната, която се случи с него трябва да бъде възнаградена.

Във всеки случай със сигурност знам какъв финал не искам на 100 процента. Отворен финал. Вики, в темата на Серенай беше написала как завършва Сопрано, нали първоначално това беше идеята за сериала. Там имало отворен финал, ами не искам такъв.
Сериалът започна с послание и така трябва да завърши.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Днес ще бъде тежък ден за мен 😥

Общи условия

Активация на акаунт