За алфа мъжкарите, какви са те като характер.

• 7 108
  • 163
  •   1
Отговори
# 75
Това ли е алфа мъжкар? Не знаех и все още не разбирам какво точно е алфа мъжкар. Но този мъж, който си описала, не ми харесва особено.
Сигурна ли си, че не го е страх от гръмотевици, и затова е дошъл при теб?
Това ли е алфа мъжкар? Не знаех и все още не разбирам какво точно е алфа мъжкар. Но този мъж, който си описала, не ми харесва особено.
Сигурна ли си, че не го е страх от гръмотевици, и затова е дошъл при теб?

Хехе, успя да ме разсмееш.Определено не него го е страх.А на теб кое не ти харесва?

Не ми харесва:
- друг да решава вместо мен
- да се състезава с мен
- да не се извинява
- да има изисквания към мен, особено нереални
- да не иска да чуе моето мнение
- да се смята за повече от мен, а мен да смята за маловажна

# 76
Аз от тая тема разбрах, че съм алфа мъж Joy щото обичам комплименти и да ме гледат в очите кат говоря Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
Алфа мъжът се нуждае от всичко друго но не и от одобрение и галене по косъма. Той е егоист, егоцентрик и всичко, което го кара да се чувства физически и психически добре, го прави, несъобразявайки се с другите. Алфа мъжът може да е супер интелигентен и да си осигури всички благини, които му предоставя обществото, за сметка на всички останали членове в обществото. Алфа мъжът основно се нуждае от разнообразие от жени, различни битки и спорове за издигане в йерархията в обществото, колкото повече хора намачка, толкова по - високо ще излезе в очите на останалите. Но това в никакъв случай не е на семейно ниво - на семейно ниво той е яростен защитник на настоящата му "инкубаторка" на гените му, както и яростен защитник на самото му поколение ... Той реално не ревнува, по - скоро я защитава физически за нейното добруване и оцеляване или докато не намери следващата.  Той не се нуждае от хвалебствия и одобрение. Той си има "всичко" поне в неговите очи. Има страхотно самочувствие - по това го разпознават жените. Това самочувствие понякога е покрито, че той е най - най. Но понякога и не е. Яростно защитава правотата си, дори и при явна грешка и понякога доста трудно се предава. Но пък не го прежиява, гледа напред за следващата битка (предизвикателство). Не се страхува от битки, да гледа в очите. Съответно по - ниските рангове, неволно свалят очи и не го поглеждат. В нашето общество такова деление ни се струва странно, особено за съвременния човек. Но инстинктите са над всичко. Те ни карат да се храним, да оцеляваме  в критични ситуации, размножаваме, както и да следваме такива алфа екземпляри, "вдъхновени" от техните "скрити" качества. Замисляли ли сте се защо толкова сляпо са следвали Хитлер, а Наполеон, а римските императори, сега Путин (въпреки че там е цялата държавна машина зад него).  Защо никога не им е стигало и са искали още и още? Не за да се докажат като личност, а за да наложат тяхната визия за развитието на градско, държавно че чак и на световно ниво. И то без капка жал, към обществото и хилядите животи, които са пропилени заради техните крайни цели.  Алфа мъжът не е задължително да е висок, красив и мускулест. Въпреки че се свързва с това, защото трябва да излъчва сила. Затова мъже, с по - нисък ранг, се стремят поне това да променят и тренират, стават мускулести за заблуда. Алфа се раждаш, казват че 2/3 от тези алфа гени са заложени във вътреутробното развитие и само 1/3 от семейната среда и възпитание. Има си някаква природна причина, която аз лично не мога да си обясня, освен с тези алфа излияния по - горе Simple Smile.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 08:37 от 66

# 78
  • Далечният изток
Глупости

# 79
Аз се зачетох. Ами те не се делят само на алфа и бета, според тази класификация, има и гама, сигма, омега и пр. Май омегата най ме изкефи описанието, щото пишеше "не му пука за гръцката азбука и не се влияе от мнението на масата, не го е страх да е различен"
Тааа имало много букви, така че не се ограничавайте до нарцистични комплексари, момичета Wink

# 80
Това деление е наистина много условно и много тягостно. Особено за съвременното общество. Но си е начин за обяснение на поведението в обществото. Омега горките са най- зле. Те са 10-тата дупка на кавала. Тъпкани от всички, за да могат те да се изкачват нагоре в йерархията. Комплексирани, унижавани .. ама какво да правиш - живот.

# 81
Това е нещо като зодии за мъже явно. Опит да се опрости светът до типажи. Докарахте ли ги до 12 буквички или са по-малко от зодиите?

# 82
  • Далечният изток
Да, както писах и вчера, със същия успех можем да развием тема за мъжките качества на всяка зодия...

# 83
Аз не съм запозната с буквената теория, можеш ли да се движиш по азбуката? Зодиите доста те ограничават, не можеш да си промениш дата, час на раждане, асценденти и т.н. А тук можеш ли от К да станеш О или Ф? Въобще... Стройна теория да се обясни защо си загубеняк, но е имало и по-глупави методи за гадаене, например гадаене по вътрешности на птици.

# 84
Аз не съм запозната с буквената теория, можеш ли да се движиш по азбуката? Зодиите доста те ограничават, не можеш да си промениш дата, час на раждане, асценденти и т.н. А тук можеш ли от К да станеш О или Ф? Въобще... Стройна теория да се обясни защо си загубеняк, но е имало и по-глупави методи за гадаене, например гадаене по вътрешности на птици.

А какво е обяснението защо си успешен в отношенията си в обществото или защо си загубеняк?

# 85
Комбинация от различни външни и вътрешни фактори?

# 86
Комбинация от различни външни и вътрешни фактори?

Да, има логика. Не съм се замисляла досега.

# 87
Доста примитивен опит да се опишат успелите мъже.
Къде го слагаме Стив Джобс да речем?
Пред някакъв нагъл индивид, който мачка всичко по пътя си, винаги бих избрала интелигентния, който ме подкрепя.
Такова описание на Алфа ми напомня за някоя мутра.

# 88
Гледали ли сте филма за живота на Стив Джобс? А на Бил Гейтс? Марк Цукербърг? А развитието на Илон Мъск? Минават като валяци през всичко. Че даже и Стивън Хокинг, въпреки заболяването си е бил нещо подобно, налагайки неговите възгледи за света, по различен начин (няколко жени сменил, гледачки, има няколко деца ...) .

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 09:13 от 66

# 89
  • София
Експозето за Алфите на предната страница и това са абсолютно сгрешени, приравняването до животинското обижда мъжете.

Алфата не е лъв, алфата е човек.

Общи условия

Активация на акаунт