Бачорски и златната ябълка - Тема 7

• 45 610
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Живеят от два дена заедно.. Живеели заедно и се грижел,ама друг път. Даниел 100 пъти я захапа като има мъж до себе си да се грижи за нея.
Тук не говорим само за предаването. А изобщо го няма на снимките и в профила от рожденния ден на детето и което е качвала като стори от тогава. Какво ми ги поствате тези снимки 😀 хем ми казвате,че си пазел имиджа не искал да се снима, хем ми поствате снимки от поводи на негови приятели.
Ще качи тея дни естествено и тя чете форума 😀 Чакаме те Еми 🤗

# 151
Живеят от два дена заедно.. Живеели заедно..
Тук не говорим само за предаването. А изобщо го няма на снимките и в профила от рожденния ден на детето и което е качвала като стори от тогава. Какво ми ги поствате тези снимки 😀 хем ми казвате,че си пазел имиджа не искал да се снима, хем ми поствате снимки от поводи на негови приятели.
Защо да го има в поста й в профила посветен на рождения ден? На тези снимки са само Емилия, Емели и украсата вкл Барби. Фокусът си е на детето, не върху новата й любов. Разбирам да бе качила снимки с разни гости, роднини и Петър да липсва, ама жената е акцентирала единствено върху дъщеря си.

Струва ми се, че търсите под вола теле Simple Smile

# 152
  • В страната на мечтите.
Наска е нормално да ревнува, защото дори и да няма акъл за 2 стотинки, то осъзнава, че щом си била нечия любовница е възможно много скоро да си първата, а любовницата да е друга. Тя и Антоанет Пепе не спираше да се хвали с мъже и с това как било истинската любов, а накрая пак след 3 месеца децата имат нов татко... Та любовта, която развява Наска да не се окаже също толкова "истинска"!

# 153
Много точно написано. А аз съм убеден, че и в момента се въртят любовници, докато Наска е "първата". Този човек няма как да си промени характера. След като нещо започне да му поомръзва, намира си разнообразие. Вкъщи уют, женичка, дечица... а като вземе телефона, свалки по инстаграми и фейсбуци, пък току виж изкочи някоя срещичка и цуни-гуни в колата (както е правил и със самата Наска, докато официално е бил с Емилия). Вълкът кожата си мени, но...

# 154
Живеят от два дена заедно.. Живеели заедно..
Защо да го има в поста й в профила посветен на рождения ден? На тези снимки са само Емилия, Емели и украсата вкл Барби. Фокусът си е на детето, не върху новата й любов. Разбирам да бе качила снимки с разни гости, роднини и Петър да липсва, ама жената е акцентирала единствено върху дъщеря си.

Струва ми се, че търсите под вола теле Simple Smile
Защото се опитват да ме убедят,че човека пазил имидж и не искал да се снима, но като му гледам профилите качва си снимки сам и с други хора, имидж няма. Но жената, с която е не. Добре че тя го отбелязва на тея снимки от тая прословута сватба.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 10:55 от Vanilis

# 155
Да, имаше коментари в тубата относно това как пише на жени в социалните мрежи. Вчера се опитах да ги намеря, за да постна тук, но всичко е изтрито😀. Не разбирам как сядат да се занимават да трият коментари

Много точно написано. А аз съм убеден, че и в момента се въртят любовници, докато Наска е "първата". Този човек няма как да си промени характера. След като нещо започне да му поомръзва, намира си разнообразие. Вкъщи уют, женичка, дечица... а като вземе телефона, свалки по инстаграми и фейсбуци, пък току виж изкочи някоя срещичка и цуни-гуни в колата (както е правил и със самата Наска, докато официално е бил с Емилия). Вълкът кожата си мени, но...

# 156
Да, имаше коментари в тубата относно това как пише на жени в социалните мрежи. Вчера се опитах да ги намеря, за да постна тук, но всичко е изтрито😀. Не разбирам как сядат да се занимават да трият коментари

То имало и клипове в тик-ток...аз лично не съм ги виждала

# 157
Профилът на Петър е заключен. Явно момчето не иска всякакви да му се навъртат за сеира. От малкото показано не ми изглежда да се бори за титлата мъж на инфлуенсър.

# 158
Всичко е изтрито имаше и потвърдили жени. Много исках да ги намеря, търсих коментар по коментар това беше още като пуснаха епизодите. Преди да се да вдигне толкова шум.

То имало и клипове в тик-ток...аз лично не съм ги виждала

# 159
Вероятно тези в тикток още седят, но аз не мога да ги намеря. Когато ги видях беше случайно, още преди да пуснат предаването.

# 160

От 17 Май тази година. Баща да, ама, съпруг????
Никога не съм срещала такива хора, твърдящи в обществото, че са семейни???? Какъв е тоя зор да ни убедят, че са семейни и да си сменим мнението за Атанаска, когато не са?!

# 161

От 17 Май тази година. Баща да, ама, съпруг????
Никога не съм срещала такива хора, твърдящи в обществото, че са семейни???? Какъв е тоя зор да ни убедят, че са семейни и да си сменим мнението за Атанаска, когато не са?!
Много сте интересни 😀 е кво да напишат на тортата партньор в живота или съжител 😀 Това не е ли дребнавост както ми пишат на мен?

# 162
За мен такива двойки са семейни. Щом имат дете, живеят заедно и предполагам общ бюджет са семейство. Много  ми е странно хората да казват приятелят ми или приятелката ми при положение,че имат дете/ца.

# 163
И аз не съм омъжена, а казвам "мъжът ми".

# 164
  • София
И аз не съм омъжена, а казвам "мъжът ми".

“Мъжът ми” не е проблем или лъжа според мен, мъж е и си е Ваш, нали?

Но “съпруг” е друго, това говори за брак. Иначе значение няма за мен, семейство са със сигурност, но нея и по събития я пишат “Атанасия Бачорска”, а тя не е. Ако си смени името, ще е най-добре, сватба не знам дали ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт